Forum » Šport » Kater app za spremljanje športne aktivnosti?
Kater app za spremljanje športne aktivnosti?
twom ::
Imam Polar uro in včasih pogledam Polar Flow, srčni utrip med fuzbalom, spanje, pa pogledam razdaljo in čas ko grem na kakšen hrib. Se pravi bolj poredko. Izgleda ok tako na računalniku kot app na telefonu. Drugih programov pa ne poznam.
Bi pa morda imel še kakšno drugo zanmko športne ure za naprimer snorklanje, pa bi imel vse podatke na enem mestu. Se pravi kakšen app da nisi vezan na znamko športne ure.
Bi pa morda imel še kakšno drugo zanmko športne ure za naprimer snorklanje, pa bi imel vse podatke na enem mestu. Se pravi kakšen app da nisi vezan na znamko športne ure.
nokken ::
Precej tezko dobis kaj boljsega kot je Polar Flow in ce imas Polar uro je to potem ze avtomatsko tam. Tako da ne vem zakaj bi iskal kaj drugega, kjer bo najmanj kar bos moral, ukvarjanje s sinhronizacijo med razlicnimi sistemi.
dunda ::
Polar Flow je kar solidna zadeva. Če pa podatke sinhroniziraš še kam, pa potem tista stran iz istih podatkov lahko pripravi drugačne analize, prikaze ...
Strava je precej priljubljena. Nekaj funkcij ima, ki jih Polar Flow (sicer z istimi podatki) ne prikazuje.
Strava je precej priljubljena. Nekaj funkcij ima, ki jih Polar Flow (sicer z istimi podatki) ne prikazuje.
https://www.kacnje.eu
@Dunda kot na primer? Cisto resno me zanima kaj uporabnega ima strava za analizo treningov kar flow nima. Da vidim kaj sem falil.
Ker kar se mene tice je za kakrsnokoli analizo Strava totalen BS. Je pa super za boostanje ega s tistimi like (KOMi so za vecino tako ali tako nedosegljivi) :)
Ker kar se mene tice je za kakrsnokoli analizo Strava totalen BS. Je pa super za boostanje ega s tistimi like (KOMi so za vecino tako ali tako nedosegljivi) :)
dunda ::
@Dunda kot na primer? Cisto resno me zanima kaj uporabnega ima strava za analizo treningov kar flow nima. Da vidim kaj sem falil.
Mogoče nisem uporabil pravega izraza - analiza. Pač Strava ima kup nekih drugih prikazov in primerjanj, ki jih Flow nima. Jaz recimo pri Stravi zelo rad pogledam, kako sem na nekem odseku vozil/hodil pred leti ali preko leta. Tega Flow nima, ker ne pozna segmentov. Meni pa je recimo všeč, da vidim, koliko s spremembo teže (gor ali dol :-)) spreminjam rezultate na nekem klancu.
So pa ti segmenti seveda tudi to, kar praviš. Ampak jaz nikjer nikogar ne prehitim, pa nimam teh težav, le sam bi rad primerjal. Pa nekaj takih reči je tam pri Stravi. Poleg teh segmentov je meni top funkcija tudi Heatmap, ker pogosto iščem kakšno pot, ki je ne poznam. Ta stvar sicer nima veze z mojimi podatki, ampak če bi to imel Flow, bi pač uporabljal kar tam.
https://www.kacnje.eu
twom ::
Se pravi razen Strave ni nič drugega kot namenski programi izdelovalcev ur?
Ali je free Strava uporabna, ali je treba naročnino?
Ali je free Strava uporabna, ali je treba naročnino?
DamijanD ::
Odvisno kaj bi raš - meni je free načeloma zadosti - ampak meni se gre bolj (samo) za to, da imam "dnevnik"
Ja odvisno kaj bi rad. Za analizo treninga bos tezko nasel kaj boljsega kot je Flow (vsi ostali proizvajalci se lahko skrijejo proti temu). Ce rabis "social media" aplikacije, potem je verjetno Strava res najboljsa opcija. Ce rabis "neodvisen" program za analizo, potem imas precej boljsih opcij, ki so kar se mene tice vse vecinoma vseeno precej slabse kot Flow. Recimo za zacetek Training Peaks (placljiv) zastonj Intervals.ICU.
@Dunda ok potem nisem nic zgresil, samo drugacne prioritete in/ali potrebe imava. Ja segmentov na Stravin nacin nima nihce, ampak razen za zelo specificne stvari se meni (ne recem da mora biti za vse tako) stvar ne zdi pretirano uporabna.
@Dunda ok potem nisem nic zgresil, samo drugacne prioritete in/ali potrebe imava. Ja segmentov na Stravin nacin nima nihce, ampak razen za zelo specificne stvari se meni (ne recem da mora biti za vse tako) stvar ne zdi pretirano uporabna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Suunto vs Garmin vs PolarOddelek: Šport | 868 (487) | Zigerion |
» | Katera pametna športna ura ?Oddelek: Kaj kupiti | 11389 (8880) | Sharp999 |
» | Endomondo vs. Strava (Free)Oddelek: Programska oprema | 5069 (3304) | buttcrack |
» | Endomondo se poslavlja! Alternative?Oddelek: Programska oprema | 4019 (2506) | ahac |