Forum » Pomoč in nasveti » prijava v račun in authenticator
prijava v račun in authenticator
polozweii ::
Na starem telefonu z naloženim Google authenticator se po par sekundah, ko zaradi neuporabe ugasne displej, telefon ugasne in prižge...neprekinjeno.
Mislim da je vzrok v obvestilu ki se pojavlja Treba je ukrepati glede računa.Prijava ni uspela.
Star email v računu že dolgo nisem uporabljal in je bil zato razveljavljen.
Bi z odstranitvijo računa aplikacija Google authenticator še delovala? Enako vprašanje tudi za primer če zaprem aplikacijo Google play.
Mislim da je vzrok v obvestilu ki se pojavlja Treba je ukrepati glede računa.Prijava ni uspela.
Star email v računu že dolgo nisem uporabljal in je bil zato razveljavljen.
Bi z odstranitvijo računa aplikacija Google authenticator še delovala? Enako vprašanje tudi za primer če zaprem aplikacijo Google play.
Jure14 ::
A v tem authenticatorju vidiš številke, ki ti jih generira?
Če jih vidiš, potem imej pripravljen drugi telefon, na starem pa pojdi na tri črtice, Prenos kod, Izvoz kod
pa naj ti naredi QR kodo s podatki.
To kodo pa poskeniraj na drugem telefonu.
In če bo to delovalo, na starem pobriši račun, pa boš videl, če je to bilo to.
Če jih vidiš, potem imej pripravljen drugi telefon, na starem pa pojdi na tri črtice, Prenos kod, Izvoz kod
In če bo to delovalo, na starem pobriši račun, pa boš videl, če je to bilo to.
Vidim 4 številke ki jih generira.
Trenutno s telefonom ni težav. Mogoče ker sem osvežil hitri pomnilnik.
Opazil sem še da se baterija hitro prazni-lahko da zaradi starosti baterije.
Trenutno s telefonom ni težav. Mogoče ker sem osvežil hitri pomnilnik.
Opazil sem še da se baterija hitro prazni-lahko da zaradi starosti baterije.
imej pripravljen drugi telefon, na starem pa pojdi na tri črtice, Prenos kod, Izvoz kod
Misliš tri črtice zgoraj desno? Ob tem se odprejo štiri možnosti:
Kako deluje
Ogled v svetlem načinu
Nastavitve
Pomoč in povratne informacije
Prenosa in izvoza kod nisem našel nikjer.
Različica 5.00
Jure14 ::
Uh, jaz imam verzijo 7.0, tri črtice levo zgoraj, "Izvoz kod" pa je prva opcija v meniju. Pred "Kako deluje"
Če nimaš izvoza, se boš moral logirat v vsako od teh strani, kjer uporabljaš 2FA.
In potem na strani onemogočit 2FA, pa ga spet omogočit. In boš dobil novo kodo, ki jo vpišeš na novi telefon v google auth.
Če nimaš izvoza, se boš moral logirat v vsako od teh strani, kjer uporabljaš 2FA.
In potem na strani onemogočit 2FA, pa ga spet omogočit. In boš dobil novo kodo, ki jo vpišeš na novi telefon v google auth.
Furbo ::
Morda bi moral posodobiti google auth, že nekaj časa lahko shrani kode v oblak..
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal ne pošilja SMS kodeOddelek: Programska oprema | 3388 (192) | OutOfTheBox |
» | MFA in zaklep samega sebeOddelek: Loža | 1941 (801) | napasi |
» | Microsoft: ne uporabljajte večstopenjske avtentikacije s SMS ali telefonskimi kliciOddelek: Novice / Varnost | 11299 (2856) | Mr.B |
» | Backup google authenticator android?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1642 (857) | PARTyZAN |
» | Google Authenticator - prenos na drug telefon/ROMOddelek: Informacijska varnost | 3356 (3006) | Mavrik |