» »

Povezava Logitech zvočnikov 5.1 na PC brez izhoda za zvočnike

Povezava Logitech zvočnikov 5.1 na PC brez izhoda za zvočnike

kingo1 ::

Pozdravljeni, Poskusil sem Logitech x530 zvočnike (5.1 sistem) priključiti na NUC, ki sicer sploh nima audio izhoda. Do sedaj sem imel neke USB zvočnike priključene potem kar prek monitorja (ta ima dva izhoda - črno in zeleno). Logitech ima pa sicer 3 (črni, rumen in zelen) izhode. Ko priključim črnega ali zelenega mi delajo ali samo sprednji ali pa samo zadnji zvočniki (vsi nenkrat pa ne). Kako bi to porihtal? Hvala vnaprej!!!

˙janezvalva ::

preko bluetooth

˙janezvalva je izjavil:

preko bluetooth

Ne razumem...

A je mogoče rešitev tole? Ali pa mogoče tole?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kingo1 ()

˙janezvalva ::

aja. tvoji zvočniki nimajo vgrajeno bluetooth.

Legon ::

kingo1 je izjavil:

Pozdravljeni, Poskusil sem Logitech x530 zvočnike (5.1 sistem) priključiti na NUC, ki sicer sploh nima audio izhoda. Do sedaj sem imel neke USB zvočnike priključene potem kar prek monitorja (ta ima dva izhoda - črno in zeleno). Logitech ima pa sicer 3 (črni, rumen in zelen) izhode. Ko priključim črnega ali zelenega mi delajo ali samo sprednji ali pa samo zadnji zvočniki (vsi nenkrat pa ne). Kako bi to porihtal? Hvala vnaprej!!!

Rabiš 5.1 USB zvočno kartico, ker to kar imaš je očitno samo stereo, za 5.1 pa rabiš 3 (spredaj, zadaj in subwoofer).

hodu63 ::

Kingo1, tvoja druga rešitev je popolnoma ok. Ima analogne izhode za 5.1 zvočnike. Prva ima samo stereo izhod.

A je mogoče rešitev ta? Ali rabim kaj drugega?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kingo1 ()

Legon ::

ja, katerakoli usb zvočna, ki ima 3 ločene izhode (front, back, cent/bass/subwoofer) je ok.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Legon je izjavil:

ja, katerakoli usb zvočna, ki ima 3 ločene izhode (front, back, cent/bass/subwoofer) je ok.

Se pravi kar lahko naročim. Naj hvala!!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinu

Oddelek: Zvok in slika
382917 (2340) 2mlavric
»

Zvočniki in slušalke istočasno?

Oddelek: Zvok in slika
495069 (4662) eric_cartman
»