Forum » Zvok in slika » Povezava Logitech zvočnikov 5.1 na PC brez izhoda za zvočnike
Povezava Logitech zvočnikov 5.1 na PC brez izhoda za zvočnike
kingo1 ::
Pozdravljeni, Poskusil sem Logitech x530 zvočnike (5.1 sistem) priključiti na NUC, ki sicer sploh nima audio izhoda. Do sedaj sem imel neke USB zvočnike priključene potem kar prek monitorja (ta ima dva izhoda - črno in zeleno). Logitech ima pa sicer 3 (črni, rumen in zelen) izhode. Ko priključim črnega ali zelenega mi delajo ali samo sprednji ali pa samo zadnji zvočniki (vsi nenkrat pa ne). Kako bi to porihtal? Hvala vnaprej!!!
Legon ::
Pozdravljeni, Poskusil sem Logitech x530 zvočnike (5.1 sistem) priključiti na NUC, ki sicer sploh nima audio izhoda. Do sedaj sem imel neke USB zvočnike priključene potem kar prek monitorja (ta ima dva izhoda - črno in zeleno). Logitech ima pa sicer 3 (črni, rumen in zelen) izhode. Ko priključim črnega ali zelenega mi delajo ali samo sprednji ali pa samo zadnji zvočniki (vsi nenkrat pa ne). Kako bi to porihtal? Hvala vnaprej!!!
Rabiš 5.1 USB zvočno kartico, ker to kar imaš je očitno samo stereo, za 5.1 pa rabiš 3 (spredaj, zadaj in subwoofer).
hodu63 ::
Kingo1, tvoja druga rešitev je popolnoma ok. Ima analogne izhode za 5.1 zvočnike. Prva ima samo stereo izhod.
Legon ::
ja, katerakoli usb zvočna, ki ima 3 ločene izhode (front, back, cent/bass/subwoofer) je ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
kingo1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinuOddelek: Zvok in slika | 2917 (2340) | 2mlavric |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5069 (4662) | eric_cartman |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18778 (11114) | sash69 |
» | Nakup slušalk in zvočneOddelek: Kaj kupiti | 2527 (1943) | cinkaCR7 |
» | zvočniki 5.1+lcdOddelek: Pomoč in nasveti | 2303 (1778) | ;-) |