Forum » Operacijski sistemi » Linux propada, vsi bomo brezposelni
Linux propada, vsi bomo brezposelni
undefined ::
Ahahahaha. MID...... hahahaha. Ne, no. Ne morem več. Počil bom od smeha! HAHAHAHA!! ROFLOL!
Cr00k ::
HEHE... ko sem prebral tale clanek... me je tale Stor storast tolk nasmeju kot veleum Ruglej...:)))))
Iz tega sledi... Stor==Rugelj ---> norca novodobna...:)
Iz tega sledi... Stor==Rugelj ---> norca novodobna...:)
Saj ne da trdim, da Linux ne bo propadel (čeprav je ta možnost precej majhna, ker študentskih geekov za nadaljnji razvoj bo vedno dovolj), ampak sama izjava, da bomo po tem pa vsi brezposelni, je pa tako absurdna, kot bi reku, da bodo vsi železničarji štrajkal, ker so klošarji lačni. Popoln nesmisel, idiotizem na prvem nivoju. Še nikoli nisem slišal, da bi nekdo bil zaposlen zavoljo open sourcea (razen seveda nekaterih komercialnih ustanov ala. Red Hat & SuSe, ki pa v Sloveniji nimajo na zaposlenost nikakršnega vpliva). Skratka, LOL!
BigWhale ::
Poslusajte original uvod, ki ga je imel Miro Kranjc, kot namestnik ministra. Ce lahko clovek, ki ni zabredel v globoke halucinacije, napise tak povzetek njegovega govora, potem bom jaz nekega dne papez.
Je pa res, da ima vsak svojo ceno...
*shrug*
Je pa res, da ima vsak svojo ceno...
*shrug*
Person ::
V bistvu so take in podobne izjave en čisti nesmisel, ki ne vodi nikamor!
Enako je tudi nesmiselen vsakodnevni prepir Windows : Linux.
Enako je tudi nesmiselen vsakodnevni prepir Windows : Linux.
Let's make something useful!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Person ()
widek ::
LOL!!! ABSURD ! Tale Stor je res malo cuden , ha ? Da pa gres taksno neumnost izjavit pa res moras biti malo iztirjen.
ˇZivljenje NI potica!
Mr.B ::
ojjojo ? Ni čudno da je toliko winsov v SI.
Vedno več bo variant Linuxa, kar je slabo, ampak izoblikovali se bodo močni žalj plačljivi Linux produkti, ki bodo konkurerali Winsom in ne samo na serverskem ampak tudi na desktop segmentom.
Vedno več bo variant Linuxa, kar je slabo, ampak izoblikovali se bodo močni žalj plačljivi Linux produkti, ki bodo konkurerali Winsom in ne samo na serverskem ampak tudi na desktop segmentom.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
> plačljivi Linux produkti, ki bodo konkurerali Winsom in ne samo na serverskem ampak tudi na desktop segmentom.
Ko bo to postalo resna konkurenca Winsom, se boš pa zbudil. Že Free Linux je slaba konkurenca, plačljivi bo pa le še smeh.
Ko bo to postalo resna konkurenca Winsom, se boš pa zbudil. Že Free Linux je slaba konkurenca, plačljivi bo pa le še smeh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: undefined ()
moj_nick ::
IceMan, čez 5 let bom imel tole tvojo izjavo v podpisu
Dejstvo je, da so se šele zadnje leto, dve začeli bolj ukvarjati s prepoznavo hardware-a.
Trenutno imajo avtomatsko prepoznave le nekatere
distribucije (SuSE, RedHat, Mandrake). Mogoče si opazil, da imajo v glavnem le "plačljive" distribucije GUI hardware toolse. Premika se v smeri "pravih" opensource orodij (knoppix na primer), le še počakat je treba, da vidimo kaj se bo izkazalo za najboljše. S trudom, ki ga nekateri vlagamo, pa se bo to še pospešilo in glede na to, da pride longhorn čez 2, 3 leti (neki tazga) imamo še dovolj časa.
V nasprotju z raznimi anti-linuxisti napovedujem jaz lepo prihodnost
Dejstvo je, da so se šele zadnje leto, dve začeli bolj ukvarjati s prepoznavo hardware-a.
Trenutno imajo avtomatsko prepoznave le nekatere
distribucije (SuSE, RedHat, Mandrake). Mogoče si opazil, da imajo v glavnem le "plačljive" distribucije GUI hardware toolse. Premika se v smeri "pravih" opensource orodij (knoppix na primer), le še počakat je treba, da vidimo kaj se bo izkazalo za najboljše. S trudom, ki ga nekateri vlagamo, pa se bo to še pospešilo in glede na to, da pride longhorn čez 2, 3 leti (neki tazga) imamo še dovolj časa.
V nasprotju z raznimi anti-linuxisti napovedujem jaz lepo prihodnost
Mr.B ::
Problem Linuxa je v tem, da saj kakršne občutek imam jaz, je vsakemu všeč malo drugačen, in množina poplava podobnih produktov, ki se upravljajo na vsak svoj način, ki je v večini primerov praktično zelo podoben, ampak dovolj različen, da vsega ne moreš izvesti na enak način, hkrati pa se iz istega produkta oz tipa Linuxa kot je Redhat, Suse, itd, vsaka verzija spet malo drugače ampak bistveno drugače nastavlja v primerjavi z winsi. Vsaka nova verzija winsov ima zelo primerljivo grafično okolje, da kdor je prešel iz nt 4.0 na win2k na win2k3, ima nekako skupno filozofijo reševanja problema oz. konfiguracije.
To pa Linuxu manjka, vsak Linux produkt je malo drugačen, saj vsak pisec kode ima raje malo drugače delovanje, kar pa prestraši uporabnika oz. uporabnike. Uporabniki imajo radi da je vse na istem mestu ali dovolj pod enako filozofijo dela kot jo je uporabljal do sedaj. Zato pa je težnja Linuxa v tem da postaja plačljiv in vedno bolj na videz enak da se uporabnik počuti bolj domače.
To pa Linuxu manjka, vsak Linux produkt je malo drugačen, saj vsak pisec kode ima raje malo drugače delovanje, kar pa prestraši uporabnika oz. uporabnike. Uporabniki imajo radi da je vse na istem mestu ali dovolj pod enako filozofijo dela kot jo je uporabljal do sedaj. Zato pa je težnja Linuxa v tem da postaja plačljiv in vedno bolj na videz enak da se uporabnik počuti bolj domače.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
DMouse ::
Ja, kar se tega tiče ima IceMan kar prav. Jest sem sicer simpaziter Linuxa, vendar uporabljam Windowse, ker Linux (še vedno) ni tam kjer bi po dobrem desetletju lahko bil. Bo potreboval še nekaj močnih brc v rit (v stilu freedesktop.org), da se bo zmigal in postal resna konkurenca Windowsem.
moj_nick ::
DMouse:
Po desetletju bi Bill moral rešit _vsaj_ problem virusov.
Z omejitvijo uporabnika, ločevanjem install particije na manjše particije in onemogočanje izvajanja programov na script-kiddie particijah - te so naprimer značilne za linux in ni vrag, da si ne bi mogel kdo izmisliti še kakšno.
Po desetih letih in več so samo še pospešili razširjanje virusov.
edit:
Razdrobljenost linuxa se meni zdi prej prednost kot problem. Kakšen uporabnik, ki uporablja office, internet in mail bo želel, da bo out of the box vse delalo, manj, ko bo on vedel o računalniku, bolj bo srečen. Samo, da ne bo error msgev in da bodo njegovi sodelavci/prijatelji rekli, da je to dobro.
To je nekak apple pristop, ki niti ni tako daleč (sodeč po postih iso2000, ki uporablja najnovejši SuSE).
Na drugi strani smo pa userji, ki moramo vse customizat, imet inštalirane najnovejše programe, vedet za vsak proces v računalniku in vse konfigurirat na roke, da bi čimveč iztisnili iz svojega sistema.
In glej, glej, oba lahko uporabljava linux. To je prednost - linux ima za vsakega nekaj (ne še čisto, vendar bo)
Po desetletju bi Bill moral rešit _vsaj_ problem virusov.
Z omejitvijo uporabnika, ločevanjem install particije na manjše particije in onemogočanje izvajanja programov na script-kiddie particijah - te so naprimer značilne za linux in ni vrag, da si ne bi mogel kdo izmisliti še kakšno.
Po desetih letih in več so samo še pospešili razširjanje virusov.
edit:
Razdrobljenost linuxa se meni zdi prej prednost kot problem. Kakšen uporabnik, ki uporablja office, internet in mail bo želel, da bo out of the box vse delalo, manj, ko bo on vedel o računalniku, bolj bo srečen. Samo, da ne bo error msgev in da bodo njegovi sodelavci/prijatelji rekli, da je to dobro.
To je nekak apple pristop, ki niti ni tako daleč (sodeč po postih iso2000, ki uporablja najnovejši SuSE).
Na drugi strani smo pa userji, ki moramo vse customizat, imet inštalirane najnovejše programe, vedet za vsak proces v računalniku in vse konfigurirat na roke, da bi čimveč iztisnili iz svojega sistema.
In glej, glej, oba lahko uporabljava linux. To je prednost - linux ima za vsakega nekaj (ne še čisto, vendar bo)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moj_nick ()
trs ::
Kaj se sploh sekirate za tega cloveka - je sam z microsoftom proti celemu clovestvu :) Stor je pac stor :)
No ce bi malo boljse prebrali je Stor spisal clanek na podlagi izjav Mira Kranjca , ki je nastopil na otvoritvi Kiblex.
Tako, da je Kranjc tisti, ki govori neumnosti.
Krajncu se pa vidi, da je zelel svoj govor '' popestriti '' so to izjavo in jo narediti oz. sebe narediti se bolj zanimivega.
Ampak to je stvar posameznika. :D
Lp
Tako, da je Kranjc tisti, ki govori neumnosti.
Krajncu se pa vidi, da je zelel svoj govor '' popestriti '' so to izjavo in jo narediti oz. sebe narediti se bolj zanimivega.
Ampak to je stvar posameznika. :D
Lp
ˇZivljenje NI potica!
jetam ::
Hm sele dvajseti je dojel poanto. Bravo wid505.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
EjTi ::
No ce bi malo boljse prebrali je Stor spisal clanek na podlagi izjav Mira Kranjca , ki je nastopil na otvoritvi Kiblex.
Potem pa še komentarje od Kranjca preber. Boš vidu da ni čisto tako.
Potem pa še komentarje od Kranjca preber. Boš vidu da ni čisto tako.
> No ce bi malo boljse prebrali je Stor spisal clanek na podlagi izjav Mira
> Kranjca , ki je nastopil na otvoritvi Kiblex.
Najbrz ga nisi poslusal, mar ne?
:)
> Kranjca , ki je nastopil na otvoritvi Kiblex.
Najbrz ga nisi poslusal, mar ne?
:)
Ni pomembno ce sem ga ali ne, pomembno je, da je pac uporabil ta provokativni stavek za popestritev.
Njegov namen: PROVOKACIJA !
BigWhale ce ze hoces vedeti: Ne, nisem ŠE poslusal otvoritvenega govora. Sem si pa ga ze zdavnaj snel z neta ampak se nisem utegnil kliknit na njega :P
Njegov namen: PROVOKACIJA !
BigWhale ce ze hoces vedeti: Ne, nisem ŠE poslusal otvoritvenega govora. Sem si pa ga ze zdavnaj snel z neta ampak se nisem utegnil kliknit na njega :P
ˇZivljenje NI potica!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: widek ()
> Ni pomembno ce sem ga ali ne, pomembno je, da je pac
> uporabil ta provokativni stavek za popestritev.
> Njegov namen: PROVOKACIJA !
Zjasni se, kdo je provociral? Zvone Stor v uvodniku ali Miroslav Kranjc na Kiblixu?
CE imas v mislih drugega, potem se motis, Miro ni nikdar rekel nic takega, tud priblizno ne. Kot sem ze rekel, poslusaj njegov uvod v Kiblix.
Ce pa se ti zdi, da je Zvone provociral s tistim stavkom oz. naslovom clanka. EEEK! To bi lahko napisal nekdo, ki je prezivel tezjo neuspelo lobotomijo. Ker njegova interpretacija tega kar je povedal Miro Kranjc je hm, ne najdem ustreznega pridevnika. Homo Retardus comes to my mind...
> BigWhale ce ze hoces vedeti: Ne, nisem ŠE poslusal
> otvoritvenega govora. Sem si pa ga ze zdavnaj snel z
> neta ampak se nisem utegnil kliknit na njega :P
Potem pa ne kvasi neumnosti. Resnicno. Ker dejansko ne ves kaj govoris.
> uporabil ta provokativni stavek za popestritev.
> Njegov namen: PROVOKACIJA !
Zjasni se, kdo je provociral? Zvone Stor v uvodniku ali Miroslav Kranjc na Kiblixu?
CE imas v mislih drugega, potem se motis, Miro ni nikdar rekel nic takega, tud priblizno ne. Kot sem ze rekel, poslusaj njegov uvod v Kiblix.
Ce pa se ti zdi, da je Zvone provociral s tistim stavkom oz. naslovom clanka. EEEK! To bi lahko napisal nekdo, ki je prezivel tezjo neuspelo lobotomijo. Ker njegova interpretacija tega kar je povedal Miro Kranjc je hm, ne najdem ustreznega pridevnika. Homo Retardus comes to my mind...
> BigWhale ce ze hoces vedeti: Ne, nisem ŠE poslusal
> otvoritvenega govora. Sem si pa ga ze zdavnaj snel z
> neta ampak se nisem utegnil kliknit na njega :P
Potem pa ne kvasi neumnosti. Resnicno. Ker dejansko ne ves kaj govoris.
LOL , mah eden clovek vec, ki se rad '' pametnega'' dela.
Skratka tile forumi so očitno samo za kreganje.
Get a life .
lp
Skratka tile forumi so očitno samo za kreganje.
Get a life .
lp
ˇZivljenje NI potica!
Dejstvo je, da je ta izjava humoreska stoletja: "Linux propada, vsi bomo brezposelni." Pa kdorkol je že to prvotno rekel, je popoln bedak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi z Download.com oviti v dve plasti namestitve (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15839 (13157) | MrStein |
» | GNU/Linux, GNU plus LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 3784 (3360) | Zero0ne |
» | Se linux trži?Oddelek: Operacijski sistemi | 1564 (1242) | christooss |
» | Linux prehitel Windows!Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2649 (2649) | CaqKa |
» | Voodoo 6000Oddelek: Strojna oprema | 1195 (974) | Yohan del Sud |