Forum » Pomoč in nasveti » Led reflektorji - okvare
Led reflektorji - okvare
mrTwelveTrees ::
Dejte mi povedat, vaše izkušnje z LED zunanjimi reflektorji na gibanje, to crkuje in je zelo nekvalitetna roba
Samo meni, da moram vsako leto zamenja enega ali dva, imam jih pa 6 okoli hiše.
Samo meni, da moram vsako leto zamenja enega ali dva, imam jih pa 6 okoli hiše.
RedDrake ::
Jep, jajca.
Meni crknejo v roku leta ali max dveh. Ne vem ali jih mraz, ali vročina, ampak nečesa ne prenašajo najbolje.
Meni crknejo v roku leta ali max dveh. Ne vem ali jih mraz, ali vročina, ampak nečesa ne prenašajo najbolje.
starfotr ::
Zjebe jih nekakovostna izdelava in uporaba cenenih komponent.
Boš moral odštet več denarja, če boš hotel imeti mir.
Boš moral odštet več denarja, če boš hotel imeti mir.
fikus_ ::
So v Al ali plasticnem ohišju?
Potrebujejo hlajenje, zato plastika ni ok.
Potrebujejo hlajenje, zato plastika ni ok.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
starfotr ::
V bistvu med lučjo za 15 eur vs. luč za 30 eur ni bistvene razlike.
Boš moral dati 100 ali 200 eur za luč namesto 15 eur.
Če že imaš ohišja, kupi MIL grade chip LED in ustrezen kakovosten CC napajalnik za ta chip LED. In naj bo tok napajalnika precej nižji od toka ledice. Pa ti bo delalo precej dolgo vse skupaj.
Boš moral dati 100 ali 200 eur za luč namesto 15 eur.
Če že imaš ohišja, kupi MIL grade chip LED in ustrezen kakovosten CC napajalnik za ta chip LED. In naj bo tok napajalnika precej nižji od toka ledice. Pa ti bo delalo precej dolgo vse skupaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED žarnice, domača uporaba (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 65597 (9839) | dela |
» | Ali lahko nadomestim glavne prednje žarnice avta z led (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17420 (5380) | simnov |
» | Slepljenje LED svetil v prometu (AMZS) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12363 (9356) | blackbfm |
» | Bliža se konec halogenskih žarnic (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 30346 (24349) | bMozart |