Forum » Loža » PayPal blokiral račun - s sredstvi
PayPal blokiral račun - s sredstvi
anyman45 ::
Danes dobim sporočilo od PayPala, da so mi onemogočili račun za nadaljnih 180 dni. Res je, da sem v zadnjem času, prejel nekaj pritožb s strani kupcev. Zaradi tega je tudi sprva PayPal zahteval, dokazila o pošiljanju in info, zakaj je prišlo do toliko pritožb kupcev. Vse to je bilo poslano ampak ni bilo ok.
Na tujih forumih je teh blokad ogromno. Je imel tukaj, kdo tudi tak problem? Ker, gre za kar visoko vsoto na računu, od leta 2022. Mi je to res danes dvignilo pritisk, saj spet nima smisla, da bi mi zadržali celoten znesek mogoče le prihodki tega leta, oziroma -180 dni od danes, saj toliko časa naj bi se lahko kupec pritožil in zahteval povračilo denarja...
Jutri stopim v kontakt z njimi preko klica, če ima kdo kakšen nasvet, da bi se vsaj sprostilo del zneska...
Res dobra pomoč, bo tudi primerno nagrajena
Na tujih forumih je teh blokad ogromno. Je imel tukaj, kdo tudi tak problem? Ker, gre za kar visoko vsoto na računu, od leta 2022. Mi je to res danes dvignilo pritisk, saj spet nima smisla, da bi mi zadržali celoten znesek mogoče le prihodki tega leta, oziroma -180 dni od danes, saj toliko časa naj bi se lahko kupec pritožil in zahteval povračilo denarja...
Jutri stopim v kontakt z njimi preko klica, če ima kdo kakšen nasvet, da bi se vsaj sprostilo del zneska...
Res dobra pomoč, bo tudi primerno nagrajena
delavec44 ::
Nimam pomoči, samo zakaj bi si upal imeti večje količine denarja na paypalu in ne na banki kamor si lahko brezplačno nakažeš in je zavarovano do 100k€?
anyman45 ::
kixs ::
Osebno nisem nikoli imel kaksnih problemov s PayPalom in ti s prve roke ne morem pomagati.
Vec kot ocitno so ti blokirali racun, ker so se hoteli zavarovati. Torej je vzrok tvoja aktivnost. Poklici in vprasaj kaj tocno od tebe pricakujejo/zahtevajo. Kaj jim moras pokazati, poslati, dokazati. Ko bos klical, imej pri roki kreditno kartico (stevilko), saj tako navadno prevejajo avtenticnost klicatelja.
Vec kot ocitno so ti blokirali racun, ker so se hoteli zavarovati. Torej je vzrok tvoja aktivnost. Poklici in vprasaj kaj tocno od tebe pricakujejo/zahtevajo. Kaj jim moras pokazati, poslati, dokazati. Ko bos klical, imej pri roki kreditno kartico (stevilko), saj tako navadno prevejajo avtenticnost klicatelja.
chucki ::
Ocitno si nategun, da te blokirajo.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
delavec44 ::
Nimam pomoči, samo zakaj bi si upal imeti večje količine denarja na paypalu in ne na banki kamor si lahko brezplačno nakažeš in je zavarovano do 100k€?
Saj gre nekako za "trustworthy" platformo. Poleg tega pa s tem denarjem plačujem, stroške ki so povezani s tem...
Saj si sam napisal kaj sedaj bereš po tujih forumih. Jaz sem to bral že prej. Paypalu ne zaupam niti 20%.
Tudi iz banke lahko plačuješ stroške in imaš denar na varnem. Razen če nočeš da te prihodke kdo vidi.
redtech ::
En naš račun so zaprli, da smo kao eni Romuni... , čeprav so bila nakazila samo iz SLO, majhni zneski. Sedaj sem opazil, da so začeli račun zaračunavti, začuda tudi blokiran ni več. Jim moram napisat, da naj gredo po denar v Romunijo :D
twom ::
OutOfTheBox ::
Nimam pomoči, samo zakaj bi si upal imeti večje količine denarja na paypalu in ne na banki kamor si lahko brezplačno nakažeš in je zavarovano do 100kEUR?
Saj gre nekako za "trustworthy" platformo.
Je trustworthy, do trenutka ko začneš dobivat chargebacke, tudi če niso legit (ker ti lahko v minimalnem vsaj sproži preiskavo in zaklene resource).
Dejstvo je da če ima stranka kakšen problem s produktom oz. storitvijo in želi reševat problem s tabo, ji moraš to omogočit takoj, v nasprotnem primeru se zgodi to kar se je tebi.
Če je bilo chargebackov več v določenem obdobju, pomeni da si imel nek problem v produktu ali storitvi in ga nisi aktivno reševal.
Sicer pa, na nobeni banki v katero ne moreš vkorakat osebno, nimaš vseh resourcov. Nikoli.
Ocitno si nategun, da te blokirajo.
Jaz bi malo pazil s temi besedami, če nimaš pojma kako zadeve delujejo in s čim se podjetja morajo dajat da sploh poslujejo online.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
Legon ::
nekikr ::
Jaz bi malo pazil s temi besedami, če nimaš pojma kako zadeve delujejo in s čim se podjetja morajo dajat da sploh poslujejo online.
Ne, je čisto lepo povedal. Paypal postopek za reklamacije je precej enostaven. Kupec sproži dispute, ti obrazložiš zadevo in predvsem pošlješ dokazila. Nikdar na prvo žogo ne blokirajo računa. Če je teh reklamacij veliko (kar očitno celo po OP besedah je) in so celo upravičene (zato pa je Paypal blokiral račun), potem se gre za nategunstvo ali pa vsaj za katastrofalno poslovanje.
Saj veste kako je šla pred leti zgodba o ubogem očetu, ki so ga dacarji vrgli iz hiše? Ubožček, pa z otroki, pa grde grde banke. Potem se je pa izkazalo da se je namenoma izogibal plačevanju, ni odgovarjal na sestanke in klice bank itd.
Tu je povsem isto. Nikoli ne gredo kar iz prve zapreti računa.
fikus_ ::
Tako kot v življenju, moraš biti aktiven pri reševanju težav, če ne, te enkrat povozi.
Zakaj so avtorju blokirali račun, lahko domnevamo, tudi iz njegovega zapisa "Res je, da sem v zadnjem času, prejel nekaj pritožb s strani kupcev.".
Kot kaže jih ni aktivno reševal, zakaj ?!?!?!?!
Zakaj so avtorju blokirali račun, lahko domnevamo, tudi iz njegovega zapisa "Res je, da sem v zadnjem času, prejel nekaj pritožb s strani kupcev.".
Kot kaže jih ni aktivno reševal, zakaj ?!?!?!?!
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 777476 (1272) | mgermo |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137915 (17879) | igi82m |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109802 (36849) | PINki |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21176 (18253) | Kwizlord |
» | eno vprasanje glede paypalaOddelek: Kaj kupiti | 1847 (1436) | OldSkul |