Forum » Omrežja in internet » Problem z net povezavo..
Problem z net povezavo..
VaultBoy ::
Čudn problem!
Mam adsl 1mbit pa mi s npr s siolove strani dlja 2kb/s drugje se slabse. Kriv ni siol oz modem, saj je tip pr men prklopu prenosnika pa mu je laufal, sistem sm formatiru(xp), pregledu za viruse an stuff..naložu nove driverje za mrežno(nvidia-na matični), v zagonu ni programov, nč ne pomaga.
Najbol čudn je pa da se tko komp obnaša kakor se spomne, včasih dela tko k more, spet drugič se povežm pa je kurac,tud če pol še 20x sprobam.
Je mrežna fuč?
Tnx za pomoč če se komu kaj sanja kaj je to.
Mam adsl 1mbit pa mi s npr s siolove strani dlja 2kb/s drugje se slabse. Kriv ni siol oz modem, saj je tip pr men prklopu prenosnika pa mu je laufal, sistem sm formatiru(xp), pregledu za viruse an stuff..naložu nove driverje za mrežno(nvidia-na matični), v zagonu ni programov, nč ne pomaga.
Najbol čudn je pa da se tko komp obnaša kakor se spomne, včasih dela tko k more, spet drugič se povežm pa je kurac,tud če pol še 20x sprobam.
Je mrežna fuč?
Tnx za pomoč če se komu kaj sanja kaj je to.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ERGY ::
Morda mas kabl u slabem stanju zato je dobr d ga zamenjas z novim , v mislih mam kabl od modema adsl do compa. Ce mas mrezno na plati je dobr, da kupis eno, ki gre v PCI slote, da se izognes tezavam. Drgac pa obvezno menjanje mrezne za novo.
LP ERGY
LP ERGY
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako nastaviti LAN?Oddelek: Omrežja in internet | 11624 (7294) | Tomi |
» | Ko odložim slušalko na telefonu se mi zažene računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9107 (4085) | Daniel |
» | ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4668 (3688) | cbelica |
» | MrežaOddelek: Kaj kupiti | 1100 (947) | Bajo1 |
» | ADSL in dva compaOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (780) | SkIDiver |