Forum » Na cesti » Injektorji - servis
Injektorji - servis
neja1 ::
Pozna kdo kakega dobrega serviserja na Celjskem, ki se ukvarja s testiranjem in menjavo injektorjev na avtomobilu?
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
alekskac ::
Jelena maš čisto blizu. Imam sicer eno slabo izkušnjo z njimi (ne na servisu injektorjev in tlačilke), ma so brez besed vrnili strošek. Imel sem tlačilko, kjer je idle up funkcija (za hladni zagon) delala tako, je bil ta element ki to regulira na tlačilki oblit s hladilno tekočino (dandanašnji imajo zato elektronska tipala). Ko so po obnovi črpalko zmontirali nazaj, je nekdo pozabil cevko nataknit. 10 dni je hladilna veselo tekla mimo, ko sem po golem naključju ugotovil da je prenizek nivo (še preden bi mi pokrivilo glavo). Pa vakuumske cevke so narobe namestili, in avto ni šel nikamor. Sem našel na servisu enega enakega in smo pretaknili cevke, da je spet vleklo. Sem se zapeljal do Jelena, povedal kaj je blo in grdo gledal ... Povrnili so celotni strošek servisa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alekskac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Servis pri 160k km (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 2550 (928) | Blinder |
» | Dizl izguba moči (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22793 (2815) | IL_DIAVOLO |
» | Vzdrževanje -+15 let starega avta (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13460 (10002) | WizzardOfOZ |
» | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19338 (14913) | Zheegec |
» | Megane zgublja na mociOddelek: Na cesti | 12755 (11370) | energetik |