Forum » Loža » Noben ne piše referenčnih številk
Noben ne piše referenčnih številk
delavec44 ::
Ne, govoril sem o plačilu s kartico, kar tudi piše v mojem postu. To je univerzalna rešitev.
Flik je lokalna posebnost in ne omogoča cashbacka.
Kaj Furs uporablja zadaj ne vem. Nekateri imajo WSPay.
Flik je lokalna posebnost in ne omogoča cashbacka.
Kaj Furs uporablja zadaj ne vem. Nekateri imajo WSPay.
barakus ::
Flik dela samo za lokalce in še to ne za vse. Npr. bosanc ki nam dela elektriko mi je rekel da mu flik ne dela ker nima tukaj stalnega prebivališča, pa tu živi in dela že 3 leta.
recmajkemi ::
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
mertseger ::
Plačilo preko flika je najboljša stvar ki se je zgodila na področju plačevanja računov po možnosti plačila s paypalom.
Kaj ni flik samo med fizičnimi osebami in nekaj malega plačil na terminalih? Kako ti pomaga pri plačevanju računov firmam?
Ne, zadnji ki sem ga s flikom plačal je bil Generali zavarovanje, pa prej techtrade......
delavec44 ::
Plačilo preko flika je najboljša stvar ki se je zgodila na področju plačevanja računov po možnosti plačila s paypalom.
Kaj ni flik samo med fizičnimi osebami in nekaj malega plačil na terminalih? Kako ti pomaga pri plačevanju računov firmam?
Ne, zadnji ki sem ga s flikom plačal je bil Generali zavarovanje, pa prej techtrade......
Aha, vidim ja. Torej taki, ki omogočajo tudi plačilo s kartico. Včasih je pa še mbills zraven.
Matko ::
Kaj app vaš banke naredi, če je sklic v QR kodi napačen?
primer za "SI00 2024/123"
https://imgur.com/a/s48ZJJg
primer za "SI00 2024/123"
https://imgur.com/a/s48ZJJg
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matko ()
klemenSLO ::
KLIK reče : napaka, račun prejemnika je ukinjen
Sem pa diplomiral da je QR kodo prebral iz ekrana
Sem pa diplomiral da je QR kodo prebral iz ekrana
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
matobeli ::
Sem se mal naprej igral in ročno skopiral dani sklic v polje namena in si na drug račun nakazal 1eur.
N26 ni spremenila sklica in ga je dala naprej kljub /
N26 ni spremenila sklica in ga je dala naprej kljub /
Ales ::
Pri N26 je to ekvivalent našemu polju "Namen". Tuje banke nimajo polja "sklic", to je slovenska zadeva.
matobeli ::
Tudi Dh v sklic izpiše "/" in s pravim ibanom gre tudi čez preverjanje naloga.
Imajo tudi tuje banke sklic, RF.
Imajo tudi tuje banke sklic, RF.
jabe ::
Očitno imajo narejeno, da ce se zacne s SI00 je potem vseeno, kaj gre naprej. Ce je SI12 pa koj javkne lahko, da sklic ni pravi.
tony1 ::
Ales ::
Poljubne cifre ja, ampak / ?? Priznam, da sem že pozabil kaka je struktura, ampak v spominu imam le številke in vezaje, tudi za model 00, ki ne preverja skladnosti sklica s kontrolnimi številkami. Čisto možno pa, da se motim...
DamijanD ::
SI00 ima lahko do tri sklope, ki so ločeni z vezaji; omejena je skupna dolžina in dolžina posameznega sklopa. Torej dovoljeni znaki 0-9 in "-"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NKBM sepa nakazilo v tujino... kje je referenca?Oddelek: Loža | 10501 (970) | clancy |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 116745 (44666) | Andro457 |
» | trrOddelek: Pomoč in nasveti | 3298 (2870) | Assass1n |
» | NLB klik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 20889 (15441) | fosil |