Novice » Rezultati » Blueskyeva priljubljenost eksplodirala
judoka ::
Optimalno ja.. In ne govorimo o "normalnih" otrocih, ampak o "nenormalnih", ki jih je ~1% glede na raziskave.
Jaz torej živim v svetu, kjer nas je ~99% cis in ne čutimo nobenih dvomov o svoji spolni identiteti. Bi pa vseeno radi omogočili kar najlepše življenje tudi tistim redkim, ki jih hočejo trumptardi zmetati pod avtobus.
Glede tranzicije pa strokovni konsenz predlaga nekako takole:
- socialna tranzicija v namen osebnega raziskovanja v zgodnjem otroštvu
- medicinska tranzicija, zaviralci pubertete v letih 8-13, hormonska terapija pri ~16 letu
- kirurška tranzicija pri 18+
Tako pravi znanost/stroka.. Ampak ti veš bolje, ker????? Ker so ti tako povedali v cerkvi ali na twitterju?
Strokovni konsenz je reku. Katera stroka to? Biologija? ti takoj napopam strokovnjake, ki govorijo nasprotno. Od psihiatrov, do medicincev, do biologov. A ti ne stejejo al kako? So tud cerkveni al pa na twiterju?
Mislim kak aroganten bumbar. Ko logika odpove se enostavno zlaze.
Nisi dost brihten da bi predalckal druge ljudi smrkec. Jaz niti nisem desnicar, niti ne hodim v cerkev, a mi vest (in zdrava pamet) narekuje, da je to kar se dela s temi otroki perverzija.
DarwiN ::
Seveda najdeš par strokovnjakov, ki govorijo nasprotno.. Tako kot najdeš tudi GW zanikovalce med strokovnjaki in znanstveniki, pa vendar.. Pa covid je bil tudi lep primer. Eno pravi stroka in nek konsenz med stroko, WHO priporočila, itd, povrh tega si pa imel še te tvoje strokovnjake, ki so "diplomirali na Trumpovi univerzi", prodajali konjske paste in trdili, da je cepivo genska manipulacija ter da ima cepljena oseba 2 leti življenja.
Zate sem aroganten. V resnici zgolj zaupam v znanost.
Zate sem aroganten. V resnici zgolj zaupam v znanost.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Utk ::
Saj ga ne ščitim.. Preberi si moj zgornji post.. "- socialna tranzicija v namen osebnega raziskovanja v zgodnjem otroštvu"
Tak potencialno "abnormalen" 8-letnik zgolj raziskuje svojo identiteto s pomočjo staršev, morda psihologov in zdravnikov. Gre za precej neškodljiv in reverzibilen proces. Obstaja pa podlaga, zakaj je do tega procesa sploh prišlo. Če je mali nekaj slišal na televiziji ali v šoli, zaradi tega še ne bo celega sveta obrnil na glavo in se začel šminkat, a ne?
Pri 8ih letih pridejo zaviralci pubertete, si napisal.
In ja, 8 letnik lahko dobesedno sliši nekaj po tv in si nekaj zmisli.
Smrkec zaupa v znanost, razen v znanost ki ne pase v njegov mali svet in potem se norca dela iz drugih. Si solski primer vernika mojster, tvoja cerkev je znanost in to znanost, ki ustreza tvojemu politicnemu prepricanju. Ti omenjaj konsenz kokr ces, fakt je da lazes.
Ce si kao fan znanosti, Richard Dawkins je potem kaj...prodajalec paste al kako?
Live ironija.
"Drugi" so, dejmo mal nastet, naciji, desnicarji, Twiterasi, prodajalci konske paste, kaj se...? Strpnost povprecnega vernika.
Ce si kao fan znanosti, Richard Dawkins je potem kaj...prodajalec paste al kako?
Live ironija.
"Drugi" so, dejmo mal nastet, naciji, desnicarji, Twiterasi, prodajalci konske paste, kaj se...? Strpnost povprecnega vernika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: judoka ()
Torej ti zaupaš znanstvenikom, ki zanikajo negativen človeški vpliv na globalno segrevanje? Še celo kak tak klimatolog se najde, sem prepričan. Pa anti-vax (covid) strokovnjakom si zaupal?
Mislim ej, pri teh zadevah se je treba odločit za eno stran, a ne? Zaupaš Fauciju ali JFK jr in anti-vax dohtarjem? Eden namreč sledi znanstvenemu konsenzu, drugi pa ščije proti vetru z alternativnimi dejstvi. Vsi pa so strokovnjaki. Na kateri strani si torej?
Mislim ej, pri teh zadevah se je treba odločit za eno stran, a ne? Zaupaš Fauciju ali JFK jr in anti-vax dohtarjem? Eden namreč sledi znanstvenemu konsenzu, drugi pa ščije proti vetru z alternativnimi dejstvi. Vsi pa so strokovnjaki. Na kateri strani si torej?
Itak v tvojem malem svetu sta 2 strani in ti si vedno na strani dobrih, medtem ko ostali so coravi a ne? Ustav se za minuto in malo razmisli.
Ampak glede tega, ce bi moral izbirat sem seveda na tisti strani, ki se ji mutilacija otrok zdi perverzija. Pardon. Sej vem, sem [vnesi po zelji].
Aroganca in ignoranca.
Orodja: podtikanje, lazi, zmerjanje, in mocna /ignore funkcija.
Ampak glede tega, ce bi moral izbirat sem seveda na tisti strani, ki se ji mutilacija otrok zdi perverzija. Pardon. Sej vem, sem [vnesi po zelji].
Aroganca in ignoranca.
Orodja: podtikanje, lazi, zmerjanje, in mocna /ignore funkcija.
Zgodovina sprememb…
To, da resnica ni odvisna od konsenza, je v bistvu bistvo znanstvene metode.
Ampak če ~99.9% klimatologov, ki vso življenje preučujejo globalno segrevanje, trdi eno stvar, preostalih ~0.1% pa trdi obratno... Kumu potem gre racionalno zaupat v letu 2024, ko je znanost in tehnologija že tako napredovala in smo osvojilo ogromno znanja.
Ja, nekoč je veljal konsenz, da Sonce kroži okrog Zemlje, ampak to so bili neki drugi časi.
Itak v tvojem malem svetu sta 2 strani in ti si vedno na strani dobrih, medtem ko ostali so coravi a ne? Ustav se za minuto in malo razmisli.
Ne, judoka, jaz sem vedno na strani znanstvenega konsenza oziroma mnenja velike večine znanstvenikov. To je edino racionalno stališče. In na srečo smo v letu 2024 tako napredovali, da ne govorimo o 50/50 propozicijah, kjer bi 50% stroke zagovarjalo eno stran, drugih 50% pa drugo... V večini primerov gre kar za ~99%/1% razmerje.
Zato tudi ne upaš odgovorit na nobeno od mojih vprašanj.. Ti si tisti, ki podtika. Boš brihta končno odgovoril, na katerem bregu stojiš, ko gre za covid cepiva in GW???
Jaz pravim, da bo jutri sonce vzšlo in da si 10 letnik nima kaj spola spreminjat. Če se ne strinjaš z menoj, pomeni, da ne verjameš da bo jutri sonce vzšlo? Si zanikovalec sonca?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Ja, nekoč je veljal konsenz, da Sonce kroži okrog Zemlje, ampak to so bili neki drugi časi.
Zakaj mislis, da je zdaj "znanost" boljsa? Znanost je na 1 mestu, ko se dogajajo svinjarije. Znanost je zraven pri drogah, orozju, izkoriscanju naravnih resoursov,...
Znanost ni magic palcka, znanost je odvisna od ljudi in ljudje smo iz gen v gen slabsi. Ne boljsi....slabsi. Govorim o psihi.
Zato tudi ne upaš odgovorit na nobeno od mojih vprašanj.. Ti si tisti, ki podtika. Boš brihta končno odgovoril, na katerem bregu stojiš, ko gre za covid cepiva in GW???
Sem preskocil, ker absolutno nima veze s tem o cemer smo govorili in samo pase v tvoje predalckanje ljudi.
Cepil sem se, ceprav zdaj mislim da je bilo cisto brez potrebe. GW je ocitno. S cim tocno podtikam?
Seveda si vedno v "konsenzu" ce so vsi tisti, ki ne pasejo v to v kar ti VERJAMES [izberi po zelji]. Iskanje konsenza je v bistvu credni nagon. Etika je dostikrat na drugi strani.
To sem te vprašal zato, ker trdiš, da zaupam samo tistemu znanstveniku, ki mi paše.
V resnici pa ti to počneš. Te lahko citiram: "Smrkec zaupa v znanost, razen v znanost ki ne pase v njegov mali svet in potem se norca dela iz drugih."
Ti lahko dam seznam znanstvenikov, ki zanikajo global warming. In ti jim očitno ne verjameš.. Kaj oni ne štejejo oziroma ti ne pašejo??? Njihova znanost ne paše v tvoj mali svet?
V resnici pa ti to počneš. Te lahko citiram: "Smrkec zaupa v znanost, razen v znanost ki ne pase v njegov mali svet in potem se norca dela iz drugih."
Ti lahko dam seznam znanstvenikov, ki zanikajo global warming. In ti jim očitno ne verjameš.. Kaj oni ne štejejo oziroma ti ne pašejo??? Njihova znanost ne paše v tvoj mali svet?
Zakaj bi moral nekomu verjet mojster? Zakaj ti je tako pomembno, komu verjames? Verjamem ni isto kot vem. Verjamem je zgolj mentalni koncept. Tvoj obcutek avtoritete je zgrajen na hisi iz kart.
Vsi tvoji guruji so isto ljudje, kot tisti iz katerih se delas norca. Vodi jih ista defektna psiha, isti ego, isti pohlep, redko zelja po resnici.
Mas informacije a in mas informacije b, odlocis se sam. Zakaj bi iskal konsenz, to je cisti credni nagon in v koncni fazi logika cowarda.
Glede trans kids je etika kristalno jasna. Ti govoris da je znanstven konsenz drugacen (ceprav ni). Zakaj bi potem iskal konsenz?
Vsi tvoji guruji so isto ljudje, kot tisti iz katerih se delas norca. Vodi jih ista defektna psiha, isti ego, isti pohlep, redko zelja po resnici.
Mas informacije a in mas informacije b, odlocis se sam. Zakaj bi iskal konsenz, to je cisti credni nagon in v koncni fazi logika cowarda.
Glede trans kids je etika kristalno jasna. Ti govoris da je znanstven konsenz drugacen (ceprav ni). Zakaj bi potem iskal konsenz?
Zgodovina sprememb…
Bellator ::
To, da resnica ni odvisna od konsenza, je v bistvu bistvo znanstvene metode.
Ampak če ~99.9% klimatologov, ki vso življenje preučujejo globalno segrevanje, trdi eno stvar, preostalih ~0.1% pa trdi obratno... Kumu potem gre racionalno zaupat v letu 2024, ko je znanost in tehnologija že tako napredovala in smo osvojilo ogromno znanja.
Znanstvena metoda ne temelji na zaupanju.
Ja, nedolgo nazaj je veljal konsenz, da tobak ni škodljiv.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
Grimnir3 ::
In potem imaš holywodske zvezdnike ki imajo kar naenkrat vse otroke, ki so ugotovili da so ubistvu trans in izvajajo spremembo spola.
Kateri zvezdniki imajo vse otroke trans? Ali vsaj dva trans otroka?
Ali pa si twitteraš in so ti to zanesljivo informacijo zaupali na twitterju? :/
Nimam twiterja ker je greznica.
Sicer pa
As the mother of not one but three queer and trans kids, Oscar winner Marcia Gay Harden is an outspoken proponent for LGBTQ+ rights.
“What drives me is because it’s right and what’s happening right now is wrong,” she said at the 2023 Drag Isn’t Dangerous telethon, per the Advocate. “What drives me is my children are all queer. My eldest child is nonbinary. My son is gay. My youngest is fluid. And you know, they are my kids and they teach me every day.”
10 do 15 letni otroci so zagotovo dovolj zreli da se odlocijo za life changing terapijo...
Ne nas farbat.
Volit ne smejo, povsod bi jih zavijal v vato ampak spol pa lahko spremenijo in gredo skozi operacije in pumpanje s hormoni.
To je zloraba otrok za poceni samopromocijo.
Glede trans kids je etika kristalno jasna.
In ta pravi kaj? Da se otroka zapre v sobo, dokler ne dopolni 18. leta, ko se končno lahko sam odloči?
Naslednja strokovna mnenja pa preprosto ovržeš, ker je tebi vse kristalno jasno?:
Leading medical organizations, such as the World Professional Association for Transgender Health (WPATH) and the American Academy of Pediatrics (AAP), support access to gender-affirming care for minors when deemed appropriate. This care may include social transition (like name or pronoun changes) and puberty blockers, which delay irreversible physical changes, providing time for further decision-making. Studies show that puberty blockers can significantly reduce mental health issues like depression and anxiety in transgender youth and that most youth who begin medical transition continue identifying as transgender into adulthood.
A notable study highlighted that 98% of adolescents who began puberty blockers went on to start gender-affirming hormone therapy later, reflecting stability in their gender identity. Conversely, delaying or denying transition-related care has been linked to increased rates of depression and suicidal ideation among trans youth.
Aha, aha, "leading" prav marketing. Ne-zahodne, ne-woke organizacije ne obstajajo. Tudi ce obstajajo, se jih ignorira, ker so twiterasi in naciji. In ker ne obstajajo in se jih ignorira, pomeni da je dosezen znanstven konsenz. Sem prav to izpeljal?
Sej ne da majo take organizacije svojo agendo a ne? Vodi jih zelja po resnici, sestavljajo jih samo dobri ljudje, nasplosno ultra boljsi od pokvarjene vecine in se jim zato avtomatsko verjame. In fact, to je enako znanstvenemu konsenzu.
Jasno, neumna prijava, ampak ta varianta je se vedno boljs kot pa da 1 sam otrok pristane na nepopravljivi skodi.
Sej ne da majo take organizacije svojo agendo a ne? Vodi jih zelja po resnici, sestavljajo jih samo dobri ljudje, nasplosno ultra boljsi od pokvarjene vecine in se jim zato avtomatsko verjame. In fact, to je enako znanstvenemu konsenzu.
In ta pravi kaj? Da se otroka zapre v sobo, dokler ne dopolni 18. leta, ko se končno lahko sam odloči?
Jasno, neumna prijava, ampak ta varianta je se vedno boljs kot pa da 1 sam otrok pristane na nepopravljivi skodi.
Volit ne smejo, povsod bi jih zavijal v vato ampak spol pa lahko spremenijo in gredo skozi operacije in pumpanje s hormoni.
To je zloraba otrok za poceni samopromocijo.
Hormoni jasno, saj puberteta pusti trajne posledice.. Zato je tudi ta problematika tako zelo pereča, ker je treba tranzicijo pričet čim prej..
Kirurške operacije pa sledijo po 18 letu.. Razen v izrednih primerih:
Recent data from the U.S. shows that in 2019, the rate of minors aged 15 to 17 undergoing gender-affirming surgeries was only about 2.1 per 100,000.
Aha, aha, "leading" prav marketing. Ne-zahodne, ne-woke organizacije ne obstajajo. Tudi ce obstajajo, se jih ignorira, ker so twiterasi in naciji. In ker ne obstajajo in se jih ignorira, pomeni da je dosezen znanstven konsenz. Sem prav to izpeljal?
Ja, tako kot imajo klimatologi svojo agendo.. In virologi pri cepivih..
Vrtiva se v krogu. Velika večina priznanih klimatologov zagovarja boj proti GW, velika večina priznanih virologov zagovarja covid cepiva, velika večina priznanih biologov zagovarja zgodnjo tranzicijo trans otrok po skrbno preučenih korakih.. To so dejstva, zdaj pa sam opletaj, ali gre za 100% konsenze, ali gre za 90% večino ali whatever.. Lahko pa tudi prisegaš na desničarske teorije zarot, kako so organizacije podkupljene, ipd..
Ja, ja, sej vem. Ti imaš svojo glavo, medtem ko jaz slepo stavim na guruje... :/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
velika večina priznanih biologov zagovarja zgodnjo tranzicijo trans otrok po skrbno preučenih korakih.
Izvoli dokazat ta stavek. In odjebi z predalckanjem in talanjem nalepk.
nejclp ::
ah spet ti ki podpiraš pedofilijo, ker nikdar, čisto NIKDAR nisi nasprotoval pedofiliji ampak samo obtožuješ "drugo stran". To pove vse o tebi.
Lol, samo spisek sem pripopal, pripopaj zdaj spisek tistih z "druge strani", če naj bi po tvoje pedofilijo podpirali. Plus, itak da desnjakarji podpirate pedofilijo, ne le to, aktivno ščitite pedofile, še volite jih. Splošno znano je, da je glavnina pedofilov desnjakarjev.
Večini ljudi gre trans scena na živce ker se obnašajo vsiljivo in tečno.
In gaj parade so miloreceno neokusne.
Vse skupaj se zlorablja za samorpomocijo ljudi ki so popolnoma povprečni ampak hočejo izstopat in to počnejo skozi teženje o spolnosti in zaimki...
In potem imaš holywodske zvezdnike ki imajo kar naenkrat vse otroke, ki so ugotovili da so ubistvu trans in izvajajo spremembo spola.
To je tisto kar potem zmoti ljudi. To je isto zloraba otrok in to samo zaradi neke samo promocije.
Jasno, zato pa desnjakarji volite in nastavljate pedofile na položaje moči, da so otroci bolj varni.
Pred trasnsi in geyi, ki si drznejo neokusno paradirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Daniel ::
Se še točno spomniš, da je imel na volilnem lističu zraven napisano, da je pedofil kajne? Pa poudarjal je v predvolilnih obljubah. In zato je bil izvoljen. Saj si to želel povedati kajne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
velika večina priznanih biologov zagovarja zgodnjo tranzicijo trans otrok po skrbno preučenih korakih.
Izvoli dokazat ta stavek. In odjebi z predalckanjem in talanjem nalepk.
Sem ti že prilepil citate zgoraj o vodilnih zdravstvenih organizacijah. Praktično vse organizacije, povezane z zdravjem trans oseb, podpirajo zgodnjo tranzicijo, operacije pa po 18. letu. Pri tem pa seveda poudarjajo, da je treba vsak primer obravnavat individualno.
To je neke vrste delni dokaz.. Ampak to zate ni dovolj.. Pravzaprav noben link in dokaz ne bo dovolj, ker imaš pripravljen cel arzenal teorij zarot in ti je vse kristalno jasno, kot sam praviš. Vsi so woke, podkupljeni, bla bla. Verjetno si tudi vložil desetletje časa in tematiko dodobra preštudiral.
Tko da, googlaj!
Zdravstvene organizacije pojejo po navodilih stroke, medicine, znanstvenih izsledkov, študij, biologov, psihologov, kajneda? Ali misliš, da se zgledujejo po mnenju flateartherjev? Na zdravstveno organizacijo lahko gledaš kot na nek skupek osvojenega znanja.
Tudi WHO ni kar slepo promovirala cepiva. Enako velja tukaj.
Zdravstvene organizacije pojejo po navodilih stroke, medicine, znanstvenih izsledkov, študij, biologov, psihologov, kajneda? Ali misliš, da se zgledujejo po mnenju flateartherjev? Na zdravstveno organizacijo lahko gledaš kot na nek skupek osvojenega znanja.
Pokazi mi raziskave ki pravijo da je transitioning otrok dobra stvar in da so dolgorocni efekti dobro raziskani.
D3m ::
Po navodilih denarja pa res.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Izvoli, Grimnir3:
1. Mental Health Outcomes in Transgender and Nonbinary Youths Receiving Gender-Affirming Care
2. Mental Health of Transgender and Gender Nonconforming Youth Compared With Their Peers
tldr:
A study conducted by the American Academy of Pediatrics (AAP) and published in 2021 found that gender-affirming care, including puberty blockers and hormone therapy, has a positive impact on the mental health of transgender youth. The study emphasized that delaying or denying gender-affirming care could lead to worsened mental health outcomes, including increased rates of depression, suicidal ideation, and suicide attempts.
Another significant study from the Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry (2023) also highlights that transgender youth who receive gender-affirming care report better mental health outcomes compared to those who do not receive such care. The study specifically mentioned that delaying or denying gender-affirming care increases the likelihood of mental health issues like depression and anxiety, as well as the risk of self-harm and suicidal ideation.
These studies illustrate the importance of providing timely and appropriate gender-affirming care to reduce the risk of mental health challenges in transgender youth.
1. Mental Health Outcomes in Transgender and Nonbinary Youths Receiving Gender-Affirming Care
2. Mental Health of Transgender and Gender Nonconforming Youth Compared With Their Peers
tldr:
A study conducted by the American Academy of Pediatrics (AAP) and published in 2021 found that gender-affirming care, including puberty blockers and hormone therapy, has a positive impact on the mental health of transgender youth. The study emphasized that delaying or denying gender-affirming care could lead to worsened mental health outcomes, including increased rates of depression, suicidal ideation, and suicide attempts.
Another significant study from the Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry (2023) also highlights that transgender youth who receive gender-affirming care report better mental health outcomes compared to those who do not receive such care. The study specifically mentioned that delaying or denying gender-affirming care increases the likelihood of mental health issues like depression and anxiety, as well as the risk of self-harm and suicidal ideation.
These studies illustrate the importance of providing timely and appropriate gender-affirming care to reduce the risk of mental health challenges in transgender youth.
nejclp ::
Se še točno spomniš, da je imel na volilnem lističu zraven napisano, da je pedofil kajne? Pa poudarjal je v predvolilnih obljubah. In zato je bil izvoljen. Saj si to želel povedati kajne?
Ne, če bi imel to na volilnem lističu, ga noben ne bi volil. No, mogoče Trumpa bi.
Je pa evidentno, da so pedofili večinoma desnjakarji. Homofobi, ki je sami praviloma geji, javno napadajo LGBTQ, ker jih je strah lastnih nagonov. Podobno, desnjakarski pedofili projicirajo, in se derejo, da je treba zaščititi otroke, rinejo na centre moči, kjer jih lahko zlorabljajo.
Izvoli, Grimnir3:
tldr:
Zdej pa se raziskave, kako je tem ljudem 10 ali 20 let po prehodu.
Na netu se najde precej nesrecnih zgodb o tem kako jim je X let kasneje zal.
In kako se vsi tisti ki so jih podpirali pri prehodu potem spravljajo na njih ko so zeleli nazaj. Potem pa ni bilo vec podpore.
hamez66 ::
Darwin in nejclp podpirata, da imajo duševni bolniki, katere so nesrečno oprali z woke bullshit propagando, namesto kurcev rano, iz katere tišči drek. To bi bilo za vaju nekaj - da sprobata in poročata, kako je.
"I was failed by the system. I literally lost organs."
When Chloe was 12 years old, she decided she was transgender. At 13, she came out to her parents. That same year, she was put on puberty blockers and prescribed testosterone. At 15, she underwent a double mastectomy. Less than a year later, she realized she'd made a mistake -- all by the time she was 16 years old.
Pri svojih mulcih vidim da se pri 10-13 ne morejo odlocit katera zvrst glasbe jim je vsec in kak stil oblacenja bodo fural.
Vsak mesec je kaj druega,Kar nic narobe pac iscejo in eksperimentirajo.
Samo cune lazje zamenjajo kot spol in ne pusca to trajnih posledic kot puberty blockerji in operacije.
Sej so tudi tozbe, teh otrok da so bili zavedeni kot otroci in da so jih starsi in sistem prisilili v vse skupaj.
Leta kasneje ko so odrasli pa tozijo ustanovo ki jim je izvedla prehodu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grimnir3 ()
Ne, če bi imel to na volilnem lističu, ga noben ne bi volil. No, mogoče Trumpa bi.
Je pa evidentno, da so pedofili večinoma desnjakarji. Homofobi, ki je sami praviloma geji, javno napadajo LGBTQ, ker jih je strah lastnih nagonov. Podobno, desnjakarski pedofili projicirajo, in se derejo, da je treba zaščititi otroke, rinejo na centre moči, kjer jih lahko zlorabljajo.
Zanimivo s kakšno lahkoto ti opredeliš človeka. Izgleda si človek izkušenj.
Tisti, ki kao nimajo predsodkov in se kao borijo proti njim, vsakega, ki pove karkoli desnega, takoj označijo za rasista, pedofila, če ne kar fašista in nacija.
Taki so možgani paramecijev. Pardon, leftardov.
Taki so možgani paramecijev. Pardon, leftardov.
Ta štorja s Hitlerjem je tudi en master-class mindfuck..
Trump večkrat namerno citiral/parafraziral Hitlerja in sploh nacistične izjave kot so "media is the enemy of the people", "they are poisoning the blood of our country", "Hitler did some good things", "I need the kind of generals that Hitler had", "they live like vermin within the confines of our country", itd.. Ko dodaš še njegove očitne diktatorske težnje, jasno, da bodo nekateri ljudje potegnili določene vzporednice.. Heck, še njegov lastni podpredsednik ga je nekoč označil za ameriškega Hitlerja.
Ampak to je šele podlaga tega celotnega natega.. V Ameriki je 100-200 milijonov liberalcev, na svetu več milijard liberalcev in Trump haterjev.. Od teh milijard liberalcev so potem izluščili nekaj izjav in to preslikali na cel liberalni svet.
To je bil drugi korak.. Ko so trumptardi na družbenih omrežjih in njihovi fake news mediji vzeli te redke in pričakovane primerjave s Hitlerjem ter zgodbo napihnili do te mere, da zdaj služi kot tovrstna obramba, kot si jo pravkar demonstriral ciciban.
Resnica pa je nekje takšna, da ima Trump močne diktatorske težnje in je očitno velik oboževalec Hitlerja, Putina in drugih avtoritarnih voditeljev, pa vendar ga "nihče" ne obravnava kot novega Hitlerja.
V bistvu gre za največji strawman argument ever. (1) S kontroverznimi izjavami izzoveš neizbežno reakcijo, (2) trije ljudje se odzovejo s pričakovanimi žaljivkami, (3) nakar začneš kričat: "vidite, liberalci in MSM mediji me imajo za Hitlerja, ker imam rad Ameriko".. Brilijantno!
Trump večkrat namerno citiral/parafraziral Hitlerja in sploh nacistične izjave kot so "media is the enemy of the people", "they are poisoning the blood of our country", "Hitler did some good things", "I need the kind of generals that Hitler had", "they live like vermin within the confines of our country", itd.. Ko dodaš še njegove očitne diktatorske težnje, jasno, da bodo nekateri ljudje potegnili določene vzporednice.. Heck, še njegov lastni podpredsednik ga je nekoč označil za ameriškega Hitlerja.
Ampak to je šele podlaga tega celotnega natega.. V Ameriki je 100-200 milijonov liberalcev, na svetu več milijard liberalcev in Trump haterjev.. Od teh milijard liberalcev so potem izluščili nekaj izjav in to preslikali na cel liberalni svet.
To je bil drugi korak.. Ko so trumptardi na družbenih omrežjih in njihovi fake news mediji vzeli te redke in pričakovane primerjave s Hitlerjem ter zgodbo napihnili do te mere, da zdaj služi kot tovrstna obramba, kot si jo pravkar demonstriral ciciban.
Resnica pa je nekje takšna, da ima Trump močne diktatorske težnje in je očitno velik oboževalec Hitlerja, Putina in drugih avtoritarnih voditeljev, pa vendar ga "nihče" ne obravnava kot novega Hitlerja.
V bistvu gre za največji strawman argument ever. (1) S kontroverznimi izjavami izzoveš neizbežno reakcijo, (2) trije ljudje se odzovejo s pričakovanimi žaljivkami, (3) nakar začneš kričat: "vidite, liberalci in MSM mediji me imajo za Hitlerja, ker imam rad Ameriko".. Brilijantno!
Jaz se imam za liberalca.
Pa se definitivno ne strinjam s tabo glede the trans zadev.
Pri tebi je pac odpeljalo v ekstremno skrajnost. In there ni dobro ne na levi in ne na desni.
Je pa zalostno da se zgublja toliko energije okoli the woke/trans zadev.
Namesto da bi se resevalo prave prbleme.
Pa se definitivno ne strinjam s tabo glede the trans zadev.
Pri tebi je pac odpeljalo v ekstremno skrajnost. In there ni dobro ne na levi in ne na desni.
Je pa zalostno da se zgublja toliko energije okoli the woke/trans zadev.
Namesto da bi se resevalo prave prbleme.
Zgodovina sprememb…
bciciban ::
Jaz nisem Trump podpornik.
Kot si že sam omenil, tudi jaz mislim da ima model avtokratske težnje in bo še bolj zjebal že sedaj trhlo demokracijo.
Je pa dejstvo da na tem forumu ravno najbolj zagreti levicarji obkladajo druge z naciji...
Jaz se imam za levičarja ali nekje levo sredino. Tko okvirno preden me kam predalčkaš.
Vsekakor se z izjavami tipa Trumptard niti slučajno ne dvigaš iz povprečja teh miljard... miselnost je očitno jasna. Še zmeraj smo pri "vsi ki ne mislijo kot jaz, so hitler..." oz. vsaj tvoje izjave to močno nakazujejo.
https://en.wiktionary.org/wiki/Trumptard
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Še zmeraj smo pri "vsi ki ne mislijo kot jaz, so hitler..."
Vsi, ki ne zaupajo v znanost in stroko, temveč so pristaši načela "do your own twitter research", delajo škodo sočloveku, planetu, ipd...
To je bilo razvidno pri covidu (kjer so po prihodu cepiv antivaxxerji začeli umirat 2-3x pogosteje od cepljenih), to je razvidno pri klimatski problematiki in ja, tudi pri transičih.. Sem citiral vodilne zdravstvene organizacije in opravljene študije, ki to potrjujejo.. Nasprotniki pa imate kaj?? Anekdotalne dokaze in par strokovnjakov?
Še zmeraj smo pri "vsi ki ne mislijo kot jaz, so hitler..."
Vsi, ki ne zaupajo v znanost in stroko, temveč so pristaši načela "do your own twitter research", delajo škodo sočloveku, planetu, ipd...
To je bilo razvidno pri covidu (kjer so po prihodu cepiv antivaxxerji začeli umirat 2-3x pogosteje od cepljenih), to je razvidno pri klimatski problematiki in ja, tudi pri transičih.. Sem citiral vodilne zdravstvene organizacije in opravljene študije, ki to potrjujejo.. Nasprotniki pa imate kaj?? Anekdotalne dokaze in par strokovnjakov?
Se strinjam za covid in klimatske spremembe.
Definitivno pa ne za trans norijo.
Ljudi ki so zares nekje vmes je znanstveno zelo malo.
Holiwod in mediji pa delajo celo norijo iz tega.
To je non issue za 99,9 ljudi. In se nesorazmerno veliko ukvarjamo s tem.
Pol ne verjameš raziskavam, ki potrjujejo, da je med človeško populacijo kakšnih 0.5-1% trans oseb?
Ker veliko je namreč takšnih, ki zanikajo sam obstoj transičev in trdijo, da je to neka sodobna medijska pogruntavščina, pranje otroških možganov ali whatever..
Če vsaj priznavaš njihov obstoj, potem se boš kot levičar tudi znal postavit v njihovo kožo.. Predstavljaj si, da imaš to smolo in že od malih nog čutiš, da nekaj ne štima. Vedno bolj čutiš, da si se rodil v napačni koži. Do 14-15 leta nimaš več absolutno nobenega dvoma in si 100% prepričan v to... Pa vendar te starši zaprejo v sobo, medtem ko ti raste brada in hormoni/puberteta naredijo nepopravljivo škodo na tvojem telesu, na katerega zdaj gledaš kot na nek tujek, v katerem si ujet.
Si to ne sliši kot povsem realen in resničen scenarij? In kako bi se počutil?
Pa še enkrat - tu ni govora o rezanju tičev... To sledi šele po 18 letu starosti in takšna odrasla oseba podpiše operacijo!
Ker veliko je namreč takšnih, ki zanikajo sam obstoj transičev in trdijo, da je to neka sodobna medijska pogruntavščina, pranje otroških možganov ali whatever..
Če vsaj priznavaš njihov obstoj, potem se boš kot levičar tudi znal postavit v njihovo kožo.. Predstavljaj si, da imaš to smolo in že od malih nog čutiš, da nekaj ne štima. Vedno bolj čutiš, da si se rodil v napačni koži. Do 14-15 leta nimaš več absolutno nobenega dvoma in si 100% prepričan v to... Pa vendar te starši zaprejo v sobo, medtem ko ti raste brada in hormoni/puberteta naredijo nepopravljivo škodo na tvojem telesu, na katerega zdaj gledaš kot na nek tujek, v katerem si ujet.
Pa še enkrat - tu ni govora o rezanju tičev... To sledi šele po 18 letu starosti in takšna odrasla oseba podpiše operacijo!
Pol ne verjameš raziskavam, ki potrjujejo, da je med človeško populacijo kakšnih 0.5-1% trans oseb?
Da. Te stevilke se mi zdijo pretirane.
Dosti tega je posledica pumpanja s strani medijev ker je to pocen nacin za samopromocijo.
Ce si average joe brez talentov,se pa proglasis za trans.
Pa te nosijo po rokah in dobis 5 min slave.
Sploh pa kot receno je to bolano delat pri otrocih, ki se tega ne vedo kaj je njihov najljubsi zvezdnik/still oblacenja/... teden.
Ti dejansko verjameš, da 4-letni otrok nategne/prepriča naivne starše, psihologe in zdravnike ter se odloči it skozi 15 letni proces tranzicije, kjer ga bo družba na vsakem koraku diskriminirala kot izobčenca, samo zato, da se bo samospromoviral in dosegel 100k followerjev na YT, ker nima nobenega talenta???
To misliš, da se dogaja?
To misliš, da se dogaja?
Ti dejansko verjameš, da 4-letni otrok nategne/prepriča naivne starše, psihologe in zdravnike ter se odloči it skozi 15 letni proces tranzicije, kjer ga bo družba na vsakem koraku diskriminirala kot izobčenca, samo zato, da se bo samospromoviral in dosegel 100k followerjev na YT, ker nima nobenega talenta???
To misliš, da se dogaja?
Ne.
Jaz mislim da starsi nategnejo otroka da rabi transitioning.
Zdravnik se pa ze najde pravi,kak tak ki na polno podpira to.
Otroci so zrtve norije.
Sumljivo veliko Hollywood zvezdnikov ima otroke ki so zamenjali spol.
Nekateri imajo celo po vec takih otrok.
Statistika pravi da je to sila sila neverjetno.
Oz. je mnogo bolj verjetno da jih starsi zlorabljajo za medisjki pomp.
Zgodovina sprememb…
Zakaj bi starši silili otroke v karkoli? Če hoče bit otrok za pusta pika nogavička. Vse ok.. Če pa se hoče ob vsaki priliki našminkat in nadet oblekco, potem pa je mogoče čas za posvet. To je to. Pa tut to potem še ne pomeni, da otroka takoj peljejo na zakol. :/ To pomeni samo, da morda sledi nekaj letno obdobje osebnega odkrivanja ob pomoči staršev in stroke.
Slavni ljudje nimajo več trans otrok..
Transgender children are not more biologically or inherently prevalent among famous people, but their experiences are more likely to gain public attention. This increased visibility may create the illusion of higher prevalence compared to the general population.
Slavni ljudje nimajo več trans otrok..
Transgender children are not more biologically or inherently prevalent among famous people, but their experiences are more likely to gain public attention. This increased visibility may create the illusion of higher prevalence compared to the general population.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
P.s.: pa tudi če bi hollywoodski zvezdniki dejansko imeli malo več trans otrok, je to pravzaprav pričakovano in logično. V Hollywoodu so skoraj izključno liberalci in ti podpirajo LGBTQ skupnost.. Ko se jim rodi takšen otrok, mu pravzaprav z veseljem omogočijo tranzicijo.
Po drugi strani pa je med splošno populacijo ~50% konzervativcev in ti ljudje otroka peljejo k eksorcistu že če samo reče, da mu je všeč film Titanik. :D Jasno je potem med njimi manj transičev. Vsaj officially. Ker se skrivajo in obešajo na zvonike. Se pa zato pri njih toliko bolj dogaja za zaprtimi vrati!
Po drugi strani pa je med splošno populacijo ~50% konzervativcev in ti ljudje otroka peljejo k eksorcistu že če samo reče, da mu je všeč film Titanik. :D Jasno je potem med njimi manj transičev. Vsaj officially. Ker se skrivajo in obešajo na zvonike. Se pa zato pri njih toliko bolj dogaja za zaprtimi vrati!
Ali pa si delajo nekaj dodatne promocije...
Statistika je neizprosna in se vidi da pac bullshitajo.
Statistika je neizprosna in se vidi da pac bullshitajo.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blueskyeva priljubljenost eksplodirala (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Rezultati | 13900 (3159) | Grimnir3 |
» | Nesojena Twitterjeva usoda Bluesky odprta vsemOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4934 (2196) | stara_sola |
» | Metino omrežje Threads z eksplozivnim začetkomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6543 (3708) | janezvalva_5 |
» | Jack Dorsey sestopil s čela TwitterjaOddelek: Novice / Ostale najave | 5905 (3709) | veteran |