» »

Nakup čb laserskega tiskalnika

Nakup čb laserskega tiskalnika

Magician ::

Odločil sem se da bom nabavil črnobeli laserski tiskalnik, vendar se na zadevo ne spoznam kaj veliko.
Kaj mi priporočate ?

Dr_M ::

definitivno neki iz serije HP laserjet. zdej pa odvisno kok dnarja si prpravlen dat.
ce si prpravlen dat okol 50k dubis lj 1010, za 60-70k sit sta lj012 oz 1015. za dobrih 80k sit dubis lj1150 in par tisoc vec lj1300.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Magician ::

Hja serijo laserjet HP sem gledal na netu in se mi je ze na začetku zdela zanimiva.

Opazil sem pa tudi laserski tiskalnik Minolta 1250W za borih 40 tisočakov, kar je pa cenovno zelo primerno kolk je pa dober pa ne vem..

Torej mi definitivno priporočas HP glede tiskanja in delovanja na sploh ?
Tistih 60 tisočakov ni glih kakšna ovira samo na dela v redu...

Dr_M ::

moja punca ma lj1300 ze dobr let, pa ji dela zelo uredu. edin toner je mogla zamenat,ceprov niti ni tok velik printala z njim.nov toner pride pa cca 17k sit.

edit: una minolta je precej pocen ja, ampak mors tut mal gledat na "obratovalne" stroske. cena in dobava tonerja, kolicina izpisa z tonerjem, itd.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

||_^_|| ::

A kdo ve kok stane toner za minolto? (original in obnovljen?)

sash ::

Pri laserskih tiskalnikih se pred nakupom pozanimaj kolk košta toner in ali je v otner vključena tudi razvijalna enota, saj tega nekateri nimajo in moraš na vsaka dva tonerja menjat tudi to enoto ki pa je običajno dražja od tonerja - mislim da ima tak sistem minolta (ne me pa za napisano držat), tukaj gre za podoben sistem kot je pri ink-jet tiskalnikuh, kjer imajo nekateri možnost menjave samo kartuše drugi pa kartuše in glave za tiskanje in težava prvih je v tem da ko ti glava prične štrajkat je velikokrat bolje menjat printer kot pa glavo.

sicer pa sem se sam odločil za nakup hp-lj1000w in sem z njim zelo zadovoljen, pravtako so zelo kvalitetni tudi tisti iz serije 1200, ker jih imamo v formi kjer delam kr nekaj pa smo samo na enem sprintali v enem tednu cca 3500 strani pa še kr dela sicer z novim tonerjem, vendar dela. Obnovljeni tonerji za te tiskalnike (1000/1200) pa imajo ceno pod 10k
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Tomi ::

Tudi moje izkušnje pravijo, da je serija HP LJ 1xxx vredna svojega denarja. Hiter in kvaliteten izpis in precej nizki obratovalni stroški.
metrodusa.blogspot.com

||_^_|| ::

Se vsekakor strinjam. mam HP 1200 že skoraj dve leti in se je splačal. Toner pa stane 8000sit.
Za minolto sem spraševal za punco, ampak najverjetneje bo vzela hp1010

exit ::

Tut js se bom zgleda odloču za hp 1010. Gledal sem cene za toner in se gibljejo od 13k navzgor (ta je neoriginal firma). Zanima pa me, kje se dajo tonerji polnit, mogoče kak link ali naslov? Hvala:D

sash ::

NEP PLEH & ZLATKOV CO .d.n.o
Ul bratov Učakar 44
1000 Ljubljana
pošta

zanima pa me če kdo ve kje v Mariboru to zrihtat :\
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sash ()

iso2000 ::

Oki page 14ex imam pa jaz in je vreden tistih 48K sit. Toner za 4000 kopij stane 8000 sit. Sicer je tistih 4000 kopij podatek proizvajalca, tako da...
V Monitorju je bil dvakrat izbran za najboljši nakup. Priporočam!

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Barvni laserski tiskalniki

Oddelek: Kaj kupiti
203725 (2807) Pina
»

Kateri laserski tiskalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
325028 (4383) dolenska