Forum » Loža » Skrb za kožo
Skrb za kožo
Boomerang ::
Imam obdobja, ko imam kožo na obrazu normalno in imam obdobja, ko je koža pordela (skoraj rdeča območja) in se kasneje začne luščiti. Na drugih delih telesa (roke, noge, telo) imam kožo nasplošno v redu. Stroka (zdravnik) pravi, da na kakovost kože vpliva marsikaj (od prehrane do samega počutja) in to ne opredeljuje kot bolezensko stanje. Nasvet, ki sem ga že nekajkrat dobil je, naj živim čim bolj zdravo.
Torej, moje vprašanje je čisto teoretično: Katere stvari (slabe razvade) kvarijo kakovost kože in katere pozitivno delujejo na njen videz?
Če za primer vzamem hrano: kakšna mastna hrana (maščobe) verjetno slabša kvaliteto kože, medtem ko zelenjava naj ne bi imela negativnih vplivov.
Torej, moje vprašanje je čisto teoretično: Katere stvari (slabe razvade) kvarijo kakovost kože in katere pozitivno delujejo na njen videz?
Če za primer vzamem hrano: kakšna mastna hrana (maščobe) verjetno slabša kvaliteto kože, medtem ko zelenjava naj ne bi imela negativnih vplivov.
pegasus ::
Po svinjski masti od svinj iz industrijske pridelave dobim mozolje. Take velike, rdeče, nagravžne. Po svinjski masti iz svinj iz domače reje pa ne.
Kar pa se kože tiče: pusti jo na miru, ukini vse kozmetike, žajfe in vodice, pa bo ok.
Kar pa se kože tiče: pusti jo na miru, ukini vse kozmetike, žajfe in vodice, pa bo ok.
mojsterleo ::
Meni se koža pogosto vname poleti, ko je vroče in vlažno, pa potem na drugi strani klimatizirani prostori in avto. Običajno je to nekje na hrbtu ali pa kar cel hrbet. Koža postane suha in rdeča in se kasneje odlušči. V glavnem je zame rešitev menjavanje majic večkrat dnevno in poskrbeti, da je koža na hrbtu karseda suha. Zdravnik mi je napisal tudi Aerius tablete - sem jih jemal za čas problema. ne vem če so sicer kaj pomagale.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj uporabljate: kremo za zaščito pred soncem ali hladilno peno?Oddelek: Loža | 2570 (753) | velikBrokoli |
» | Luskavica (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12090 (6107) | Karen |
» | Katera krema za roke in obraz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20951 (17316) | Miha 333 |
» | S čim se brijete? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 101273 (48726) | šernk |
» | Krema, gel proti aknam? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19225 (16993) | CleanPower |