Forum » Loža » a je ta android res tako glup da ne moreš izklopit app brez uninstall?
a je ta android res tako glup da ne moreš izklopit app brez uninstall?
androidQ ::
torej messenger bi rad izklopil, deep sleep ne deluje vseeno piska.
Problem ker med delom me folk klicari na messenger in mam tako delo da me vsak klic ful zmoti itd.
kaj je res tako glup ta android da ne moreš aplikacije izklopit?
mam pa s24 ultra
Problem ker med delom me folk klicari na messenger in mam tako delo da me vsak klic ful zmoti itd.
kaj je res tako glup ta android da ne moreš aplikacije izklopit?
mam pa s24 ultra
Badwolff ::
Izklopit as in utišat za nekaj ur?
DnD ne dela?
Lahko vsakemu programu izklopiš notifikacije ali jih daš za nekaj časa na off
obstaja cel kup programov, ki ti onemogočijo uporabo telefona za nekaj ur.
kr neki izbire
DnD ne dela?
Lahko vsakemu programu izklopiš notifikacije ali jih daš za nekaj časa na off
obstaja cel kup programov, ki ti onemogočijo uporabo telefona za nekaj ur.
kr neki izbire
bemfa ::
Natvativtve -> Načini in rutine, ustvari rutino po meri, Načini za izogibanje motnjam -> Omeji uporabo aplikacije -> Messenger.
NajiM ::
Uporabnik je problem (=glup), ne android. Imaš cel kup načinov. Meni najljubši: dolg klik na icono, click na i desno zgoraj, notification: blocked
vseeno ko kdo kliče, zvoni.
še vedno vsi neke neumnosti pišete, očitno ne moreš z enim klikom izklopit aplikacijo. Kakšen blesavi android lol , telefon pa 1600€ in te opcije nima
še vedno vsi neke neumnosti pišete, očitno ne moreš z enim klikom izklopit aplikacijo. Kakšen blesavi android lol , telefon pa 1600€ in te opcije nima
bobby ::
Ps: če je govora o FB Messangerju
V osnovi ni problem v androidu kot takem ampak implementaciji androida iz strani Samsung, v končni fazi manjšiem delu tudi na uporabniku, ker sploh daje 1600eur za tel ampak to je že druga tema.
V osnovi ni problem v androidu kot takem ampak implementaciji androida iz strani Samsung, v končni fazi manjšiem delu tudi na uporabniku, ker sploh daje 1600eur za tel ampak to je že druga tema.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobby ()
mtosev ::
A je to shinto?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
bobby ::
Če je pa Shini pol pa me skuza, da sem se sploh oglasil. Čeprav že na kaj časa nisem zasledil teme o Fordu,, vlakec chu chu samomor pa ostalo. Morda zato, ker sem bolj kot ne odsoten is ST.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
val46 ::
Ma kaj še nisi pogruntal, da se poleg forda vedno rad pohvali, da ma S24 ultra za jurja pa pol?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S24 serija (S24, S24+, S24 ULTRA) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21895 (1025) | feryz |
» | Izšel je Android 13Oddelek: Novice / Android | 8938 (5855) | OK.d |
» | Kam izginjajo, oz. so izginili določeni žanri?Oddelek: Igre | 2970 (1971) | Berserker |
» | Dungens&dragnosOddelek: Sedem umetnosti | 1044 (938) | OwcA |