Forum » Problemi človeštva » Toženim sodnikom in tožilki v zadevi Patria mora Janša povrniti 30.260 evrov pravdnih stroškov
Toženim sodnikom in tožilki v zadevi Patria mora Janša povrniti 30.260 evrov pravdnih stroškov
Telbanc ::
Sigurno je manjši odmerni odstotek za penzijone slabše. Jajo je za u penzijo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
111111111111 ::
..........Janša ima dosti napak, je Šiptar, je grd, je bivši komunajzar, nikdar ga nisem volil... z vsem tem se strinjam, ampak državo je še vedno bolje vodil kakor Holob in Levica. Dosti bolje...........
https://www.slobodnaevropa.org/a/sloven...
Mal je majnkalo, da bi v Sloveniji prišlo do velikega spopada demonstrantov s policijo med korono. Blo je 60.000 ljudi in je malo majnkalo, da bi bla velika tragedija, če bi množica se odločila da ne bo bežala.
Kmal bi obrnu Slovenijo na glavo s svojo represijo, ja res odlično spopadanje z krizo.
Butec. V Sloveniji smo imeli milino v primerjavi z ostalimi. Samo levih snežinkic imamo veliko.
Kako ste eni srečni ker imamo v Sloveniji le enega kriminalca.
Tisti, ki podpirate levo mafijo mafije pač nočete videti ali ste del sistema. Folk, ki jo vidi pač zagovarja alternativo. Ali jo tudi podpira je pa že drugo vprašanje. Na tehle shodih ni ravno blesteča udeležba. Ni bombončkov kot jih "protestnikom" direktno odvisnim od proračuna nudi leva opcija.
Glede Janše pa je en problemčič. Ni bil sproceriran v 2-3 letih. In zato je to politično motiviran proces, če je kriv ali nedolžen, če priznaš ali ne priznaš. In to jre katastrofa Slovenije in predvsem slovenskega pravnega sistema.
In ravno sedaj se procesira, ko je podpora trenutni vladi najmanjša. Kakšno naklučje. :D
Upam da se bomo mi kaj naučili iz tega, in bomo Janšata volilci dali na stanski tir. In morda še koga iz SD (sodna stavba).
In ponovno izvolili kuštravca?
HitraSperma je izjavil:
Lepo da naj Janša na vse toliko opomni, da bi lahko bilo še slabše
Jap, kulturniki bi dobili manj denarja, več denarja bi nam ostalo od plač, boljše stoječe gospodarstvo...
Res same grozne stvari.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Ganon ::
Sektaši so imeli shod.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
"Današnje zborovanje v Celju je začetek upora proti krivosodju, ki bo trajal, dokler bo treba. Lahko nas zaprejo, lahko nam naložijo še 100.000 evrov kazni, a mi ne bomo odnehali," je zbranim dejal Janez Janša in ob tem izrazil upanje, da njegova stranka na naslednjih volitvah zbere 51 odstotkov glasov.
paradajzos ::
Jap, kulturniki bi dobili manj denarja, več denarja bi nam ostalo od plač, boljše stoječe gospodarstvo...
Res same grozne stvari.
A si lahko zamisliš, da bi se v " umetniških instalacijah" morali priklepati na stare radiatorje? Brrr, grozno. Treba davke zvišat.
Levakarski forum. Moderiranje prolevakarsko.
PovemVfaco ::
paradajzos je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
Po tem se vidi, da jajo ni albanc.
Ja kva zdej, a je al ni?
Po moje, da ni, sam nism prepričan. Pa tud razumem, zkj eni mislijo, da je.
tony1 ::
Zato, ker je Mladina leta 1993 objavila večstranski članek o tem, kako je JJ pomagal Udbi konec 80ih prodreti v iredentistične Albanske kroge, ki so prek Slovenije iz Albanije na Kosovo tihotapili prepovedano (prevratno? domoljubno?) literaturo. Vsak krimič ti pa danes lahko pove, da boš od vsakega malega kriminalca lahko nekaj izvedel, če malo pritisneš nanj - razen od albanskega ne, ker imajo omerto/beso (obljubo krvnega maščevanja). To pove, da se v take kroge ne more priti, brez da prvič znaš njihov jezik in drugič, da si dobesedno njihov.
Kolikor še poznam na koledar je bil JJ takrat obrambni minister, skorajda narodni heroj, poln formalne in neformalne družbene moči (da neomejenih, t.i. izvenproračunskih sredstev niti ne omenjam), pa ni z njegove "vse bom tožil in že vnaprej jamral o krivosodju" strani priletel niti medel dementi.
Ne boš verjel, to sem na forumu že pisal, pa eni zdolgočaseno zavzdihnejo (wow, old news is so exciting), drugi pa nočejo sprocesirati, ker jim to ne paše (kot tisti o pecivih... pa sem že preveč napisal, tema bo šla v kurac).
Kolikor še poznam na koledar je bil JJ takrat obrambni minister, skorajda narodni heroj, poln formalne in neformalne družbene moči (da neomejenih, t.i. izvenproračunskih sredstev niti ne omenjam), pa ni z njegove "vse bom tožil in že vnaprej jamral o krivosodju" strani priletel niti medel dementi.
Ne boš verjel, to sem na forumu že pisal, pa eni zdolgočaseno zavzdihnejo (wow, old news is so exciting), drugi pa nočejo sprocesirati, ker jim to ne paše (kot tisti o pecivih... pa sem že preveč napisal, tema bo šla v kurac).
Vanich ::
Zato, ker je Mladina leta 1993 objavila večstranski članek o tem, kako je JJ pomagal Udbi konec 80ih prodreti v iredentistične Albanske kroge, ki so prek Slovenije iz Albanije na Kosovo tihotapili prepovedano (prevratno? domoljubno?) literaturo. Vsak krimič ti pa danes lahko pove, da boš od vsakega malega kriminalca lahko nekaj izvedel, če malo pritisneš nanj - razen od albanskega ne, ker imajo omerto/beso (obljubo krvnega maščevanja). To pove, da se v take kroge ne more priti, brez da prvič znaš njihov jezik in drugič, da si dobesedno njihov.
Interesantno. Se kje še da dobiti ta članek?
Morda je objavljen na mladina.si (moral ga boš pa plačati). Dolgo je že tega, mislim, pa da je šlo za intervju s KOSovcem Aleksandrom Vasiljevičem (prav tistim, ki ga je zasliševal v aferi JBTZ v Celici - in mu nosil čufte, sladoled in češnje, vse je posneto na kameri in Mladina je to seveda objavila)...
To ga niti ne more apriori diskreditirati, le nekaj več pove o njem. (Zanimiv ocvirek iz biografije je tudi častni doktorat univerze iz Prištine).
To ga niti ne more apriori diskreditirati, le nekaj več pove o njem. (Zanimiv ocvirek iz biografije je tudi častni doktorat univerze iz Prištine).
Morda je objavljen na mladina.si (moral ga boš pa plačati). Dolgo je že tega, mislim, pa da je šlo za intervju s KOSovcem Aleksandrom Vasiljevičem (prav tistim, ki ga je zasliševal v aferi JBTZ v Celici - in mu nosil čufte, sladoled in češnje, vse je posneto na kameri in Mladina je to seveda objavila)...
Ja, te njegove številne povezave z Albanci na *Kosovu verjetno res niso slučajne.
P.S. V kateri številki Mladine iz leta 1993 je ta članek?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
PovemVfaco je izjavil:
paradajzos je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
Ja kva zdej, a je al ni?
Misliš uni ta plitvi?
" P.S. V kateri številki Mladine iz leta 1993 je ta članek? "
Pojma nimam. Uporabi iskanje, včasih, preden so šli za paywall, ga je našel tudi google.
Pojma nimam. Uporabi iskanje, včasih, preden so šli za paywall, ga je našel tudi google.
PovemVfaco je izjavil:
Tga razloga nit nism poznal, sam novejše pa blj vizualne. Zanimivo.
A potem obstaja “albanski look”? Hmm, a ni to malo rasistično?
Ja, te njegove številne povezave z Albanci na *Kosovu verjetno res niso slučajne.
P.S. V kateri številki Mladine iz leta 1993 je ta članek?
Ja, sej verjetno “sovražnik mojega sovražnika je moj prijatelj” princip pa res ni mogel biti, ane?
Sem vedel, da je bil Tito Amerikanc, kako si drugač razlagat vso ameriško pomoč Jugoslaviji po 1948, sej res zgleda ko Džon Vejn.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()
paradajzos je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
Tga razloga nit nism poznal, sam novejše pa blj vizualne. Zanimivo.
A potem obstaja “albanski look”? Hmm, a ni to malo rasistično?
Po moje, da obstaja za vsk narod. Rsizem je sovraštvo do neke rase, ne rziskovanje vizualnih p drugih povezav.
paradajzos je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
paradajzos je izjavil:
PovemVfaco je izjavil:
Ja kva zdej, a je al ni?
Misliš uni ta plitvi?
To ni nko merilo globine, neb reku, d je tule na naslovnci globina zbrana (razn globine v neki določeni tazadni mogoče)
Malo spominja na Maga mob fotke, ane?
Ampak:
Ampak:
Nvm kj je tu za tplo vodo izumlat. Gargamela smo mel že 3x, itk je vedn kandidat za stolčk, tud č ma fane nadpovprečno globoke
Heh, naslednje volitve boš lahko spet kolesaril. :D
Dokler se bo lahko les prodajalo na črno me ne zanima. :D
nokken ::
111111111111 je izjavil:
Dokler se bo lahko les prodajalo na črno me ne zanima. :D
Glede na to kako jokas ker je tvoj mesija popusil, bi rekel da te vseeno precej zanima... razen ce se lesa ne da vec prodajati na crno. ;)
Glede na to kako jokas ker je tvoj mesija popusil, bi rekel da te vseeno precej zanima... razen ce se lesa ne da vec prodajati na crno. ;)
Jaz se pritožim na volitvah. Če me bo pa trigeriral bom pa z gnojnico šel v Ljubljano. :D
Kateri mesija? Tisti na križu 2000 let nazaj?
nokken ::
Samo na volitvah drugace pa ne? Kaj je potem vsakodnevna greznica tvojega jokanja tukaj? Aja sluzba.. ok. Naj ti tekne tisti sendvic.
Samo na volitvah drugace pa ne? Kaj je potem vsakodnevna greznica tvojega jokanja tukaj? Aja sluzba.. ok. Naj ti tekne tisti sendvic.
Ej, hvala, danes je bil s pršutom. Dober.
Mislim, da trenutno raje branim Janšata kot Goloba. :D
mtosev ::
Ministrica Katič: Janševe izjave o krivosodju spodkopavajo pravno državo
https://n1info.si/novice/slovenija/mini...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
arnecan1 ::
..........Janša ima dosti napak, je Šiptar, je grd, je bivši komunajzar, nikdar ga nisem volil... z vsem tem se strinjam, ampak državo je še vedno bolje vodil kakor Holob in Levica. Dosti bolje...........
https://www.slobodnaevropa.org/a/sloven...
Mal je majnkalo, da bi v Sloveniji prišlo do velikega spopada demonstrantov s policijo med korono. Blo je 60.000 ljudi in je malo majnkalo, da bi bla velika tragedija, če bi množica se odločila da ne bo bežala.
Kmal bi obrnu Slovenijo na glavo s svojo represijo, ja res odlično spopadanje z krizo.
Nekako dvomim, da bi tisti brezdelni zapuhanci in anarhisti povzročili neke velike nemire.
Mi je samo žal, da jih je policija zaustavila, ko so sredi dneva skakali po obvoznici. Mogoče bi bi šola za druge in vse nas, če bi enemu malo peljali čez stopalo, da bi videli kako neodgovorno in nevarno je to.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
D3m ::
Niti ne.
Da je sodstvo v kurcu vemo že vrsto let.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Jao bože, en človek v postopku lahko z izjavami spodkoplje sodstvo? Potem se mora sodstvo vprašati kako je trhlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podjetnik Kangler (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14319 (3918) | tony1 |
⊘ | Komisija za preprečevanje korupcije je ravnala protipravno (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Problemi človeštva | 172954 (130141) | Mavrik |