Forum » Omrežja in internet » Povezava TV - SA
Povezava TV - SA
Scena56 ::
Imam Philipsovo televizijo, ki bi jo rad povezal s slušnim aparatom Phonak M90, ki seveda podpira bluetooth tehnologijo. Televizija na podpira bluetooth tehnologije zato bi potreboval nek vmesnik. Eden od teh je očitno avantree oasis plus lahko pa še odločen tudi za kakšno drugo varianto ali pa seveda neko kitajsko verzijo.
Zanima me če bo tole delovalo, če se bo aparat avtomatsko povezal in če bo televizija oddajala zvok tudi preko zvočnikov?
Ali obstaja še kakšna druga rešitev?
Hvala za odgovore.
Zanima me če bo tole delovalo, če se bo aparat avtomatsko povezal in če bo televizija oddajala zvok tudi preko zvočnikov?
Ali obstaja še kakšna druga rešitev?
Hvala za odgovore.
- spremenilo: Scena56 ()
Nikonja ::
Imaš cel kup bluetooth vmesnikov na amazonu za drobiž katere vštekaš v vhod od slušalk od tv-a in seveda potem ni zvoka na tv zvočnikih. Zdaj ali se bo povezal slušni aparat na to ne vem ker iskreno nimam pojma kako slušni aparati funkcionirajo, ampak če se npr lahko sl.aparat poveže na mobitel potem bo tudi na to.
Mikrohard ::
Slušni aparat se obnaša kot navadne bluetooth slušalke. Jaz sem lani očetu v ta namen nabavil tole: https://www.amazon.de/dp/B0CJV2916N Meni je bil bistven aptX LL support, če se bodo kdaj kupile slušalke s tem kodekom (slušni aparati tega žal ne podpirajo).
errhec ::
Da povežeš bluetooth napravo potrebuješ nekakšen vmesnik, da jo izbereš.
Ali je to display ali kaj drugega.
Pa v tehničnih podatkih poglej, da se ti samodejno poveže na zadnjo priključeno napravo ob ponovni priključitvi na napetost.
AMAZON
Ali je to display ali kaj drugega.
Pa v tehničnih podatkih poglej, da se ti samodejno poveže na zadnjo priključeno napravo ob ponovni priključitvi na napetost.
AMAZON
dd
Scena56 ::
V navodilih je prikazano, da naj ne se že sama povezala. Samo SA vklopiš/izklopiš, na tem USB ključku pa preklopiš med Transmitter/Receiver.
Ja, glede konstantne povezave (SA bo ali ugasnjen ali pa predaleč) pa nisem nič zasledil.
Ja, glede konstantne povezave (SA bo ali ugasnjen ali pa predaleč) pa nisem nič zasledil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bass električna kitara za začetnika - vprašanjaOddelek: Sedem umetnosti | 1910 (1210) | Meizu |
» | Brisanje meja med slušnimi aparati in pametnimi slušalkamiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9747 (8129) | Markoff |
» | piskanje v ušesih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41685 (15044) | krepki |
» | Skoraj gluha - naprava?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3230 (2649) | jozekuch |
» | Najmanjša Spy slušalka na svetu. Kje kupitiOddelek: Loža | 8677 (7709) | davkok |