Forum » Loža » Salesforce v Sloveniji priložnosti in izkušnje?
Salesforce v Sloveniji priložnosti in izkušnje?
Ben12 ::
Sem Salesforce administrator z 1 leto izkušnjo, trenutno pa se učim za Salesforce developerja, da še bolj razširim svoje znanje v Salesforce ekosistemu. Zanima me, če je tukaj še kdo, ki dela kot Salesforce administrator, developer ali na katerem drugem področju?
Poleg tega me zanima, katera podjetja pri nas uporabljajo Salesforce in ponujajo priložnosti za zaposlitev? Z veseljem bi spoznal ljudi, ki delajo s Salesforce, dobil kakšen nasvet ali pa priporočilo za podjetja. Lahko tudi v ZS.
Poleg tega me zanima, katera podjetja pri nas uporabljajo Salesforce in ponujajo priložnosti za zaposlitev? Z veseljem bi spoznal ljudi, ki delajo s Salesforce, dobil kakšen nasvet ali pa priporočilo za podjetja. Lahko tudi v ZS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sam Altman se vrača v OpenAIOddelek: Novice / Ostale najave | 5398 (3884) | Seljak |
» | Varčevanje v delniškem skladuOddelek: Loža | 2850 (1189) | jumas |
» | Državni oblak (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13372 (8779) | c3p0 |
» | ECJ razveljavil dogovor o varnem pristanu med Evropsko komisijo in ZDAOddelek: Novice / Zasebnost | 16547 (14844) | AndrejO |