» »

Dpd pošiljanje paketa

Dpd pošiljanje paketa

on18 ::

Pozdravljeni,
preko fb prodajam drona in mi piše oseba da bi ga kupila in da ji ga naj pošljem preko dpd. Da bo vse on uredil dati sem ji moral svoj gmail. Nato sem preko gmaila dobi neko povezavo kjer naj vnesem podatke svoje kartice na katero bo nakazan znesek. Vse skupaj mi je malo čudo. Sicer nepoznam te storitve pri dpd zato me zanima pozna kdo ta postopek? Ker nebi rad da vnašam podatke kartie v neznane zadeve.

M-XXXX ::

Fejk.

Saul Goodman ::

on18 je izjavil:

Pozdravljeni,
preko fb prodajam drona in mi piše oseba da bi ga kupila in da ji ga naj pošljem preko dpd. Da bo vse on uredil dati sem ji moral svoj gmail. Nato sem preko gmaila dobi neko povezavo kjer naj vnesem podatke svoje kartice na katero bo nakazan znesek. Vse skupaj mi je malo čudo. Sicer nepoznam te storitve pri dpd zato me zanima pozna kdo ta postopek? Ker nebi rad da vnašam podatke kartie v neznane zadeve.

wtf ti ni jasno. :)

no, vsaj sumljivo ti je bilo in si šel vprašat.

solatko ::

on18 - Za pošiljanje denarja je važen samo TR, ime, priimek in naslov, nobenih podatkov kartic in podobnega pošiljatelj ne rabi.
Delo krepa človeka

tony1 ::

on18 je izjavil:

Pozdravljeni,

Nateg je, pozabi na tega kupca.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DPD in njihovi paketniki - vse dela, dokler ne pač ne (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8010145 (6042) AndrejO
»

kupci na marketplace

322724 (1389) matobeli
»

DPD , šalabajzerji na kubik...kaj storiti (strani: 1 2 )

6920403 (4915) Furbo
»

DPD pustil paket v veži bloka (strani: 1 2 )

6311621 (9619) Zelnick
»

Pogodbe preko DPD

Oddelek: Omrežja in internet
122453 (1570) Ales

Več podobnih tem