Forum » Mobilne tehnologije » iphone nezmožnost klica
iphone nezmožnost klica
DeeKey ::
Torej,moja bejba si je nabavila nov iphone,včeraj sva ugotovila,da me nikakor ne more poklicat. Sam je nimam blokirane,ona mene tudi ne. SMS z njene strani gre skozi brez problema,moj klic in SMS prav tako. Ona je na telekomu,sam sem na A1. Poudarjam,da samo mene ne more poklicat,vsi ostali stiki delujejo normalno. Zadeva se je zgodila čez noč,ne da bi kdorkoli od naju spreminjal kakršnekoli nastavitve. Ima kdo kakšno idejo?
OutOfTheBox ::
Kakšen telefon imaš ti? In ko rečeš da se je zadeva zgodila čez noč, to pomeni da je v določenem času že delovalo? Ali je to od nabave nove naprave?
Dodatno, kaj točno naredi na njeni strani ko te pokliče? Tišina? Zavrnjen klic,..?
Dodatno, kaj točno naredi na njeni strani ko te pokliče? Tišina? Zavrnjen klic,..?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
Eduardo ::
Torej,moja bejba si je nabavila nov iphone,včeraj sva ugotovila,da me nikakor ne more poklicat. Sam je nimam blokirane,ona mene tudi ne. SMS z njene strani gre skozi brez problema,moj klic in SMS prav tako. Ona je na telekomu,sam sem na A1. Poudarjam,da samo mene ne more poklicat,vsi ostali stiki delujejo normalno. Zadeva se je zgodila čez noč,ne da bi kdorkoli od naju spreminjal kakršnekoli nastavitve. Ima kdo kakšno idejo?
Lahko prosim poveš točno kateri iphone, da kupim ženi.
mirkuma ::
Lahko prosim poveš točno kateri iphone, da kupim ženi.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
pwn3rrr ::
Ali ti njen klic pokaže pod zgrešenimi klici? Sem skoraj prepričan, da je problem pri tebi in ne pri njej - pojdi v imenik, klikni na bejbo in preveri v možnostih, če imaš slučajno vključeno preusmeritev v odzivnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone, ne morem doklicati določene številkeOddelek: Mobilne tehnologije | 2181 (1735) | lolipop2 |
» | Nadlegovanje/vdor v zasebnostOddelek: Pomoč in nasveti | 5740 (4757) | kunigunda |
» | Kateri nov telefon naj kupimOddelek: Mobilne tehnologije | 1071 (790) | aiko |
» | Nekdo kliče vsak danOddelek: Mobilne tehnologije | 38394 (34128) | tomaz- |
» | Dvojnik moje mobilne številke?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3748 (3492) | ahac |