Forum » Igre » LOMAC: Čudna težava
LOMAC: Čudna težava
PAPA_DOC ::
Pozdravljeni! Oglašam se na vašem forumu, da poizkusim pridobiti znanje za rešitev mojega problema.
Problem se pojavlja, pri igri Lock On Modern Air Combat, ko v zaženem igro, ter izberem nastavitve, mi preprosto zmrzne, tako, da moram resetirati računalnik. To se mi je dogajalo še pri igri Chaos Legion
Sem pa poizkusil že z formatiranjem diska - obeh, nastavitvijo več vrst gonilnikov itd! Če vam še napišem sistem: Athlon XP2200, 768MB RAM, ATI 9600 PRO, WINDOWS XP!
p.s. enako se mi je dogajalo tudi, ko sem še imel grafično GF3 Ti200
Prosim, vas za pomoč! Če se najde kakšna dobra duša, da mi vsaj poizkuša nekako pomagati ali svetovati s čim naj še poizkusim!
LP
Problem se pojavlja, pri igri Lock On Modern Air Combat, ko v zaženem igro, ter izberem nastavitve, mi preprosto zmrzne, tako, da moram resetirati računalnik. To se mi je dogajalo še pri igri Chaos Legion
Sem pa poizkusil že z formatiranjem diska - obeh, nastavitvijo več vrst gonilnikov itd! Če vam še napišem sistem: Athlon XP2200, 768MB RAM, ATI 9600 PRO, WINDOWS XP!
p.s. enako se mi je dogajalo tudi, ko sem še imel grafično GF3 Ti200
Prosim, vas za pomoč! Če se najde kakšna dobra duša, da mi vsaj poizkuša nekako pomagati ali svetovati s čim naj še poizkusim!
LP
mohha53 ::
Mama po mojem ni kriva, problem je kje drugje. Če se ti to dogaja samo pri teh dve igrah, je sigurno kriv stric.
Original?? ..... Ja, pol pa...
Myk
Original?? ..... Ja, pol pa...
Myk
Matična Plošča: ELITE K7S5A
PROCESOR: AMD Athlon XP2200+
RAM: 768 MB
VIDEO: ATI 9600 PRO
Windows XP
PROCESOR: AMD Athlon XP2200+
RAM: 768 MB
VIDEO: ATI 9600 PRO
Windows XP
In ne, ni kriv "stric"!¨V bistvu je stric, vendar iz LOMAC-ove uradne strani - DEMO! Sem poizkusil še enkrat in mi igra deluje, če grem izbrati npr. trening, vendar z default nastavitvami (to n to). Ampak čudi me zakaj se to dogaja??? Sem na nekem forumu bral, da je nekdo testiral RAME??? Hmmm...res mi ni nič jasno! Pa samo na omenjenih dveh??? Mogoče še kakšni predlogi...pa čeprav enostavni??? Hvala vam drugače!
Ok, ne me sedaj za besede lovit! Saj veš kaj mislim - letalo, ki je prosto, oz. odklenjeno! Trenutno nisem na svojem računalniku. Hvala pa za nasvet. Ko pridem iz šihta, vam sporočim, kaj se dogaja z rami
Kaj pa nastavitve spomina pod System Properties/Performance Option? Koliko spomina naj si nastavim za toliko RAMA?
Hvala za informacije
Kaj pa nastavitve spomina pod System Properties/Performance Option? Koliko spomina naj si nastavim za toliko RAMA?
Hvala za informacije
Olajuwon ::
Ojej Elite maderbord Mam kolega, ki jo ima in moram reči, da njegov računalnik ni lih pojem stabilnosti.
Mavrik ::
Poskusi spustiti 3d pospeševanje grafike na eno stopnjo niže. To je pomagalo pri meni, edini problem pa je da potem grdo utripa miškin kazalec.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | R9800pro - kaksne nastavitve v igrah?Oddelek: Igre | 1337 (1094) | ginekolog |
» | nvidia GeForceOddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (882) | Goldee |
» | Nadgradnja - mnenja prosimOddelek: Kaj kupiti | 2233 (1763) | Sami |
» | več rama, boljša grafična, hitejši procesor???Oddelek: Kaj kupiti | 1752 (1362) | Sami |
» | Predlogi za plitki žep (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4832 (3310) | boštjan |