Forum » Mobilne tehnologije » Android Auto Redmi note 13 pro plus ne dela
Android Auto Redmi note 13 pro plus ne dela
dadii2007 ::
Pozdravljeni.
Zanima me ,če kdo ve kaj bi bilo narobe da mi ne poveže Android Auto z avtomobilom.kabel deluje original.Ko priključim kabel iz telefona v avto mi samodejno začne predvajati muziko.v aplikaciji Android Auto hočem povedat z avtomobilom ampak ga ne zazna.na avtu mi izpiše: ne more se vzpostaviti povezava z Mirrorlink.če želite zagnati Android Auto ,v nastavitvah na telefonu izberite povezavo in ponovno povežite telefon.
Hvala za pomoč
Zanima me ,če kdo ve kaj bi bilo narobe da mi ne poveže Android Auto z avtomobilom.kabel deluje original.Ko priključim kabel iz telefona v avto mi samodejno začne predvajati muziko.v aplikaciji Android Auto hočem povedat z avtomobilom ampak ga ne zazna.na avtu mi izpiše: ne more se vzpostaviti povezava z Mirrorlink.če želite zagnati Android Auto ,v nastavitvah na telefonu izberite povezavo in ponovno povežite telefon.
Hvala za pomoč
dadii2007 ::
Zdravo.
Spet jaz.
Danes sem uspel usposobiti AA da se nekako poveže z avtom . Na zaslonu avta se mi izpiše pozdravni sporočilo.
Pozdravljeni v Android Auto.
Spodaj imam opcijo VREDU ali UPRAVLJANJE.ko stisnem na bilo katero tipko ne prime oz.se ne zgodi nič.
Nato sem kabel izmaknil in ponovno vtaknil.
Na ekranu se mi prikaže črni zaslon z ikonicami Android Auta.
Morda kdo ve kaj bi lahko še naredil?
Hvaaaalaaaa
Spet jaz.
Danes sem uspel usposobiti AA da se nekako poveže z avtom . Na zaslonu avta se mi izpiše pozdravni sporočilo.
Pozdravljeni v Android Auto.
Spodaj imam opcijo VREDU ali UPRAVLJANJE.ko stisnem na bilo katero tipko ne prime oz.se ne zgodi nič.
Nato sem kabel izmaknil in ponovno vtaknil.
Na ekranu se mi prikaže črni zaslon z ikonicami Android Auta.
Morda kdo ve kaj bi lahko še naredil?
Hvaaaalaaaa
Vball ::
Verjetno ker je kitajc. Pri ženi, sicer avto VW ne delajo kitajski telefoni...samsung deluje normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android Avto Wireless brezžični adapter (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19625 (360) | AvtoR |
» | Android autoOddelek: Na cesti | 2357 (539) | Comandante |
» | Android auto težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 9080 (5582) | J.McLane |
» | Avtomobili in povezava s telefonomOddelek: Na cesti | 3911 (3020) | todjo |
» | Prikazovanje zastojev v navigaciji-SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 22039 (18591) | Mare2 |