Forum » Mobilne tehnologije » Telemach - Naročilo telefona
Telemach - Naročilo telefona
Fajfs ::
Pozdravljeni,
mogoče kdo ve, koliko časa je približno čakalna doba, če pri Telemachu nimajo zaloge (pri meni Iphone 16 pro), da mi ga pošljejo?
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
mogoče kdo ve, koliko časa je približno čakalna doba, če pri Telemachu nimajo zaloge (pri meni Iphone 16 pro), da mi ga pošljejo?
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
val46 ::
Odvisi od telefona do telefona, pač, od kje in kako hitro lahko oni dobijo ta telefon. Drugače, misliš da ne bi bilo bolj pametno njih vprašat? Sej imajo kak mail, pa telefonsko tudi. Verjemi, če bodo ugotovili, da si pripravljen kupit telefon pri njih, namesto kje pri konkurenci, se bodo bolj potrudili. Pa zvedel boš pomoje bolj natančno, kot da ti mi tle podajamo neke ocene, ker ne poznamo ozadja...torej, ali je sploh dobavljiv na svetovnem trgu in če je, koliko časa traja, da ga oni dobijo iz tovarne ali iz nekega skladišča.
Fajfs ::
Odvisi od telefona do telefona, pač, od kje in kako hitro lahko oni dobijo ta telefon. Drugače, misliš da ne bi bilo bolj pametno njih vprašat? Sej imajo kak mail, pa telefonsko tudi. Verjemi, če bodo ugotovili, da si pripravljen kupit telefon pri njih, namesto kje pri konkurenci, se bodo bolj potrudili. Pa zvedel boš pomoje bolj natančno, kot da ti mi tle podajamo neke ocene, ker ne poznamo ozadja...torej, ali je sploh dobavljiv na svetovnem trgu in če je, koliko časa traja, da ga oni dobijo iz tovarne ali iz nekega skladišča.
Zdravo,
sem jih že pred tem poklical in še sami ne znajo povedati kdaj bi bili telefoni razpoložljivi. Zato sprašujem, če ima kdo že izkušnje s tem :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako prodati na amazonuOddelek: Loža | 488 (299) | Scaramouche3 |
» | Težave s Samsungovo pomočjo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21299 (10756) | Pithlit |
» | A ste kaj navdušeni... (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9158 (7685) | draciel |
» | Kako preveriti če je bil telefon rootan?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5483 (4269) | St235 |
» | Posodobljen iPhoneOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5516 (3421) | MitjaP |