» »

Telemach - Naročilo telefona

Telemach - Naročilo telefona

Fajfs ::

Pozdravljeni,

mogoče kdo ve, koliko časa je približno čakalna doba, če pri Telemachu nimajo zaloge (pri meni Iphone 16 pro), da mi ga pošljejo?
Hvala za odgovore.

Lep pozdrav

val46 ::

Odvisi od telefona do telefona, pač, od kje in kako hitro lahko oni dobijo ta telefon. Drugače, misliš da ne bi bilo bolj pametno njih vprašat? Sej imajo kak mail, pa telefonsko tudi. Verjemi, če bodo ugotovili, da si pripravljen kupit telefon pri njih, namesto kje pri konkurenci, se bodo bolj potrudili. Pa zvedel boš pomoje bolj natančno, kot da ti mi tle podajamo neke ocene, ker ne poznamo ozadja...torej, ali je sploh dobavljiv na svetovnem trgu in če je, koliko časa traja, da ga oni dobijo iz tovarne ali iz nekega skladišča.

Fajfs ::

val46 je izjavil:

Odvisi od telefona do telefona, pač, od kje in kako hitro lahko oni dobijo ta telefon. Drugače, misliš da ne bi bilo bolj pametno njih vprašat? Sej imajo kak mail, pa telefonsko tudi. Verjemi, če bodo ugotovili, da si pripravljen kupit telefon pri njih, namesto kje pri konkurenci, se bodo bolj potrudili. Pa zvedel boš pomoje bolj natančno, kot da ti mi tle podajamo neke ocene, ker ne poznamo ozadja...torej, ali je sploh dobavljiv na svetovnem trgu in če je, koliko časa traja, da ga oni dobijo iz tovarne ali iz nekega skladišča.

Zdravo,

sem jih že pred tem poklical in še sami ne znajo povedati kdaj bi bili telefoni razpoložljivi. Zato sprašujem, če ima kdo že izkušnje s tem :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako prodati na amazonu

Oddelek: Loža
6487 (298) Scaramouche3
»

Težave s Samsungovo pomočjo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24321288 (10745) Pithlit
»

A ste kaj navdušeni... (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
589158 (7685) draciel
»

Kako preveriti če je bil telefon rootan?

Oddelek: Mobilne tehnologije
375483 (4269) St235
»

Posodobljen iPhone

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
385516 (3421) MitjaP

Več podobnih tem