Forum » Pomoč in nasveti » Isistemi d.o.o - ali je za zaupati?
Isistemi d.o.o - ali je za zaupati?
Xagok ::
Brskam za računalniško opremo in Isistemi.si je občutno cenejša kot ostale in pri določenih napravah imajo zelo velik katalog, ko pa v drugih večjih trgovinah tega izdelka sploh ne prodajajo. A je to vredu trgovina? Sumljivo mi je zaradi prejšnjih opazk.
Legon ::
Potrditev glede cesa? Gres v poslovalnico in kupis kar rabis. Al je tudi to ze znanstvena fanstastika za nekatere danes?
Rias Gremory ::
Trgovina zgleda legit, poslujejo z javno upravo oz. javnimi zavodi: https://erar.si/prejemnik/8817693000#tr...
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
sseccus93 ::
Iz lastnih izkušenj lahko povem da je trgovina popolnoma zanesljiva
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: ALT ()
Ales ::
raceboy ::
Brskam za računalniško opremo in Isistemi.si je občutno cenejša kot ostale in pri določenih napravah imajo zelo velik katalog, ko pa v drugih večjih trgovinah tega izdelka sploh ne prodajajo. A je to vredu trgovina? Sumljivo mi je zaradi prejšnjih opazk.
smem vprasat, kaj tocno si gledal? na hitro ne vidim nekaj grozno cenejse kot drugje...
Nejchy ::
Svoje trenutni Lenovo prenosnik sem kupil preko njih, ker je bilo precej cenejše kot drugje in nisem imel nikoli nobenih težav.
raceboy ::
bf laptops (google) avstrija. kar se mene tice so tam najboljse cene rabljenih prenosnikov. rekli so mi, da je 20€ postnina v slovenijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jacob direkt izkusnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12819 (393) | kuglvinkl |
» | Koliko evrov porabite za hrano na mesec? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18651 (13809) | ytodf |
» | Nakup rabljenih grafičnih karticOddelek: Loža | 2794 (1561) | Blinder |
» | Kje kupiti Gillette rezila ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32601 (23103) | GrimReaper |
» | Prilagajanje spletnih cen profilu uporabnikov buri duhove (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 21002 (17786) | gzibret |