Forum » Pomoč in nasveti » Xiaomi 70mai 1s
Xiaomi 70mai 1s
geofull ::
Nabavljena NOVA avto kamera. Baterija vedno javlja da je prazna, navkljub večurnemu polnjenju ('AUTO SHUT DOWN - BATTERY LOW'). Sicer na spletni strani pod FAQ piše da ni namenjena uporaba z baterijo (ampak ob priključitvi v gigaretno vtičnico) in da je baterija samo za shranitev datoteke ob prekinitvi snemanja (ob ugasnitvi avta se prekine tok v cigaretni vtičnici). Vendar bi kamera morala nekaj časa biti zmožna snemati (baterija je cca 250mAh), ali se motim? Gre se za to, da jo vrnem, če je baterija fuč (in vzamem raje drugo), če pa menite, da je to pravilno, jo obdržim.
Hvala
Hvala
6151 ::
Tole baterijo ima zato, da shrani posnetek v primeru nesreče (in hkrati izgube zunanjega napajanja), in ne za normalno snemanje. Kupi si HW kit če želiš imeti konstantno snemanje.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
Ne, ne gre se za to da bi imel konstantno snemanje. Razumem tudi, da - če bi hotel konstantno snemanje - bi moral dokupiti kabel za vezavo na varovalko.
Gre se za to, da bi kamera morala biti zmožna snemati nekaj časa brez priključitve na napajanje. Ker pa ni, SUMIM, DA JE BATERIJA FUČ. In če je baterija fuč, kmalu kamera tudi ne bo zmožna zaključiti snemanja. In takrat bo ravno izven garancije (1 leto). Za to se gre. Ali je bolje da jo takoj vrnem in vzamem drugo?
Gre se za to, da bi kamera morala biti zmožna snemati nekaj časa brez priključitve na napajanje. Ker pa ni, SUMIM, DA JE BATERIJA FUČ. In če je baterija fuč, kmalu kamera tudi ne bo zmožna zaključiti snemanja. In takrat bo ravno izven garancije (1 leto). Za to se gre. Ali je bolje da jo takoj vrnem in vzamem drugo?
6151 ::
Gre se za to, da bi kamera morala biti zmožna snemati nekaj časa brez priključitve na napajanje. Ker pa ni, SUMIM, DA JE BATERIJA FUČ. In če je baterija fuč, kmalu kamera tudi ne bo zmožna zaključiti snemanja.
Nope, tako je dizajnirana. Normalno delovanje.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
Tale kamera avtomatično briše starejše posnetke in jih nadomesti z novejšimi. Problem je, ker ima tudi posebno mapo, kamor shranjuje 'nevarne dogodke' - na primer kotaljenje avtoimobila (TI SE NE BRIŠEJO AVTOMATIČNO AMPAK JIH JE TREBA ROČNO). Ti se sprožijo avtomatično (verjetno ima nek žiroskop, merilec tresljajev, ...) . Ti dogodki se na moji 30 km dolgi poti sprožijo cca 5x - že ob majhnih tresljajih. In sedaj je kartica polna teh dogodkov, in jih bo treba brisati ročno ?!
Je imel že kdo tak problem? Se da izklopiti snemanje v posebno mapo in zaznavanje posebnih dogodkov?
Je imel že kdo tak problem? Se da izklopiti snemanje v posebno mapo in zaznavanje posebnih dogodkov?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: geofull ()
Hvala super. Zadnje čase malo zmanjkuje časa za surfanje po internetu, tako da mi prav pride če kdo že ve...
Zopet jaz...
Kamera se je danes po 10 minutni vožnji kar sama izklopila. Nisem zaznal, da bi bilo karkoli narobe v avtomobilu. Samo javila je, da se zaustavklja in se zaustavila. Ponovno se je vklopila, ko sem jo izklopil in ponovno vklopil v cigaretno vtičnico. To me ne izgleda najbolje ali pač?
Po šihtu pa, ko sem vstopil v avto, je bila prižgana ne da bi dal kontakt (čeprav se je ob ugasnitvi avta ugasnila). Hkrati je javljala: 'low battery'.
Ta zadeva ima neko svojo pamet ali kaj?
Kamera se je danes po 10 minutni vožnji kar sama izklopila. Nisem zaznal, da bi bilo karkoli narobe v avtomobilu. Samo javila je, da se zaustavklja in se zaustavila. Ponovno se je vklopila, ko sem jo izklopil in ponovno vklopil v cigaretno vtičnico. To me ne izgleda najbolje ali pač?
Po šihtu pa, ko sem vstopil v avto, je bila prižgana ne da bi dal kontakt (čeprav se je ob ugasnitvi avta ugasnila). Hkrati je javljala: 'low battery'.
Ta zadeva ima neko svojo pamet ali kaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11437 (9184) | matobeli |
» | Reset biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1818 (1402) | DeeCoy |
» | Dash KameraOddelek: Na cesti | 2566 (2067) | St235 |
» | popolnoma mrtev HP prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1979 (1787) | IvoJan |
» | Baterija - prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1429 (1283) | Pyr0Beast |