Forum » Pomoč in nasveti » Miniaturni Aptx HD oddajnik
Miniaturni Aptx HD oddajnik
Js123 ::
Pozdravljeni!
Rabil bi malo pomoči... Že vrsto dni iščem po spletu primeren, čimmanjši bt oddajnik z aptx LL HD kodekom. Nizka latenca mi je ključna, poleg tega pa mora biti čimmanjši, da ga lahko integriram v zelo majhno ohišje. Ob tem bi mi v paketu prišel prav tudi miniaturni charger in 3,7v lipo akum. baterija z vsaj 50mA. Baterijo in charger sem že dobil, če pa jih je možno dobiti v paketu z oddajnikom pa še toliko boljše. Kakšen predlog? Hvala
Rabil bi malo pomoči... Že vrsto dni iščem po spletu primeren, čimmanjši bt oddajnik z aptx LL HD kodekom. Nizka latenca mi je ključna, poleg tega pa mora biti čimmanjši, da ga lahko integriram v zelo majhno ohišje. Ob tem bi mi v paketu prišel prav tudi miniaturni charger in 3,7v lipo akum. baterija z vsaj 50mA. Baterijo in charger sem že dobil, če pa jih je možno dobiti v paketu z oddajnikom pa še toliko boljše. Kakšen predlog? Hvala
Mitoholder ::
Eno off topic vprašanje. Za pošiljanje flac datotek preko bluetooth-a v originalni lossless kvaliteti rabiš Aptx HD /aptx loosles? Blootooth ne porpira tega?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mitoholder ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BT zvok brez Android emulatorjaOddelek: Zvok in slika | 2160 (1511) | Gagatronix |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36087 (10514) | dope1337 |
» | Navaden FM radio preko android telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 3820 (2910) | zavajon |
» | Slušalke zaprte, brezičneOddelek: Kaj kupiti | 1049 (728) | xgeorgex |
» | Bluetooth transmitterOddelek: Zvok in slika | 2841 (2649) | Mavrik |