Forum » Pomoč in nasveti » Android telefon - zmanjkuje prostora
Android telefon - zmanjkuje prostora
kingo1 ::
Na mojem Poco-tu (64GB) mi zmanjkuje prostora. Kaše mi še 4GB. Odstranil sem že vse možno (mislim na programe), vsak teden opravljam cleaning cache-a, pa se kar nalaga in nalaga. A je potrebno še kaj odstraniti (razen programov seveda)? Imam občutek, da se mi s temi update-i vsakodnevno nalaga nekam in se ne odstrani. A obstaja mogoče kak program za odstranitev? Pa še nekaj bi vprašal - a slike (fotografije iz telefona) se nalagajo na telefon? Ker se tako ali tako vsakodnevno sinhronizirajo na oblak.... Vem, drug telefon... samo temu nič ne manjka še. Hvala za pomoč!
fikus_ ::
vstavi spominsko kartico in prestavi fotografije in drugo šaro tja.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
matobeli ::
- a slike (fotografije iz telefona) se nalagajo na telefon? Ker se tako ali tako vsakodnevno sinhronizirajo na oblak....
Kter oblak? Če uporabljaš od googla rešitev moraš v "Photos/Foto" appu ročno izbrisat slike ki so se že prenesle v oblak. -Klikneš ikono za tvoj račun - sprostitev postora v tej napravi
sbawe64 ::
Tudi Viber, WhatsApp, telegram... znajo zasesti ogromno prostora.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
V-i-p ::
.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
fikus_ ::
Namesto ene fizične sim lahko uporabiš e-sim.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
- a slike (fotografije iz telefona) se nalagajo na telefon? Ker se tako ali tako vsakodnevno sinhronizirajo na oblak....
Kter oblak? Če uporabljaš od googla rešitev moraš v "Photos/Foto" appu ročno izbrisat slike ki so se že prenesle v oblak. -Klikneš ikono za tvoj račun - sprostitev prostora v tej napravi
To je to!!!!! :) Res najlepša hvala za pomoč!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google fotoOddelek: Pomoč in nasveti | 5445 (1508) | Kodi |
» | Digitalna nesnagaOddelek: Loža | 1683 (919) | bluefish |
» | Primer San Bernardino: nekdo je spremenil geslo osumljenčevega iClouda (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 28778 (24375) | Vajenc |
» | Kako povrniti zbrisane slike na androidu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1380 (989) | solatko |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3814 (2909) | axee |