» »

Nakupi na Madžarskem se kaj splača?

Nakupi na Madžarskem se kaj splača?

vsakdanji ::

V ponedeljek, grem na madžarsko v Sombotel pa me zanima če se splača zaviti še v kakšno trgovino na Madžarskem , kakšne so izkušnje se kaj splača kupiti bolj kot v Slo?

BuDi79 ::

vsakdanji je izjavil:

Se kaj splača kupiti bolj kot v Slo?
Ne.

enemon ::

Restavracije so načeloma še vedno malo cenejše kot pri nas, trgovine pa niti ne več. Imajo pa precej tržnic, kjer lahko dobiš poceni robo, predvsem cunje.

Ok sam te tržnice so verjetno ob sobotah, to je ala Lenti roba ? To vrjetno govoriš na splošno ne konkretno za Sombotel

Ganon ::

Brez kipca Orbana ne hodi nazaj.

Brez kipca Orbana ne hodi nazaj.

a ti prpelam kakega ?

Lahko. Namesto vrtnega palčka.

mtosev ::

Haha-haha :))
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

karafeka ::

Ganon je izjavil:

Lahko. Namesto vrtnega palčka.

Zadnji čas da Kučana zamenjaš :)

Daliborg ::

Splača se bolj ne imaš pa bolj kvalitetno drobljeno papriko tudi v tesco in auchan ter seveda njihove domače suhe klobase.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

redtech ::

Jaz sem bil tam lansko leto, v Kaniži sem šel v Knysa na večerjo, cene iste kot pri nas (pizza 10 EUR), v trgovini hrana ni poceni (mogoče slaba), meso je dražje kot pri nas...

Prvič sem bil tam in sem imel v glavi, kako revni so Madžari, da bom kralj z EUR-i :D..., no isto sem moral stiskat denarnico kot v SLO, izgleda smo boljši samo na papirju.

feryz ::

Eni pa iz vsakega kilometra prevožene poti cirkus naredijo.
Če boš šel na Madžarsko, slišati je kot neko ultra hudo potovanje na drugi konec sveta, zavij v štacuno in kupi, kar misliš, da se splača.
Pa ne pozabi prej cene popisati v naših štacunah. Da boš vedel, kaj se splača in kaj ne.

BadgerSkin ::

Ceneje je predvsem toliko, kot je tisti dan kotira Forint, to pa si moraš naračunati sam.
Sicer pa je kakšen Tesco zanimiva izkušnja, ker boš videl kar dosti izdelkov, ki jih pri nas ni na voljo, tudi kake vložene ribe in kaj podobnega.
Kakšnih Milk pa tega pa ne kupuj, ker je še toliko bolj verjetno, da dobiš "Vzhodno robo"

zodiak ::

Pa lahko plačaš z kartico na blagajni?

AngelOfDeath ::

V kolikor imas rad pekoce zadeve je ena boljsih tale ketchup:

https://cashmap.hu/termekek/100159/feli...

Felix Pokol Tüze extra csípős ketchup 1 kg
1 kilogramm2 199 Ft/kg

2200ft v tesco in 2300 ft v interspar
edit: Slovnica

BuDi79 ::

zodiak je izjavil:

Pa lahko plačaš z kartico na blagajni?
Samo, če imaš denar gor.

Legon ::

redtech je izjavil:

Jaz sem bil tam lansko leto, v Kaniži sem šel v Knysa na večerjo, cene iste kot pri nas (pizza 10 EUR), v trgovini hrana ni poceni (mogoče slaba), meso je dražje kot pri nas...

Prvič sem bil tam in sem imel v glavi, kako revni so Madžari, da bom kralj z EUR-i :D..., no isto sem moral stiskat denarnico kot v SLO, izgleda smo boljši samo na papirju.

To da so cene primeljive našim, ne pomeni da so tudi prihodki. V prvi vrsti pomeni predvsem to, da si povprečen Madžar lahko bistveno manj privošči. V Budimpešti še gre, ostalo je pa tuga, kar se plač tiče.

Kapitan Jack ::

Ocitno tud v Sloveniji ni boljse

pegasus ::

https://www.visualcapitalist.com/compar... ... splača se zapeljat naprej do Romunije v shopping. Že zelo dolgo časa je preteklo od kar sem nazadnje dal 60eur za poln voziček ;)

Kapitan Jack je izjavil:

Ocitno tud v Sloveniji ni boljse

Vsakič sem hvaležen, da ti ljudje o naši državi ne vedo nič in da so na listku imeli napisano, kam iti. Kar naj jih ima Nemčija. :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Albanščina in srbščina v šolah ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15413392 (2626) PovemVfaco

Varnost v Sloveniji (migracije)

Oddelek: Problemi človeštva
8789 (513) kuglvinkl
»

Kako priditi do življenjskih potrebščin ceneje? (strani: 1 2 )

7514935 (9523) gruntfürmich
»

Spletna trgovina edigital

Oddelek: Kaj kupiti
3210181 (5604) SuperVeloce
»

Kje dobit hamburger "potrebščine" (strani: 1 2 )

6618095 (16042) RejZoR

Več podobnih tem