Forum » Operacijski sistemi » Windows 11 Start
Windows 11 Start
WizzardOfOZ ::
Desno zgoraj.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Bezukhoff ::
Levo spodaj, mi je všeč estetski vidik teh Oken, čeprav vem da marsikdo zamenja obstoječo rešitev s kakšno alternativo, OpenShell ali StartAllBack sta precej fleksibilna glede nastavitev opravilne vrstice ter začetnega menija.
2dark ::
Kako se izogniti začetnemu pop-up na desni strani (ki predlaga neke bližnjice in to...)
Greš pod nastavitve pomoči pri osredotočenju in klikneš izklopi.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
kingo1 ::
Kako se izogniti začetnemu pop-up na desni strani (ki predlaga neke bližnjice in to...)
Greš pod nastavitve pomoči pri osredotočenju in klikneš izklopi.
ni mi jasno, še vedno se prikazujejo. Ali mi lahko po korakih poveš, kje si to izklopil. Sem izklopil vse pa dal NE MOTI pa še vedno....
Bezukhoff ::
Daj screenshot, pa da vidimo kakšen pop-up se ti to prikazuje, ker sam pri nobeni namestitvi Windows 11 tega nisem opazil.
Rad21 ::
Opazil sem, da so odstranili "Prikaži sekunde za uro" v 23H2 in 24H2 (Delovanje opravilne vrstice). Ni več te možnosti.
Miha 333 ::
Ja, stalno se pojavljajo neke novosti, ki ne izboljšujejo ničesar in zmanjšujejo produktivnost. Zadnja med njimi: Za izpis ali preklop uporabnika je sedaj potreben 1 klik več. Prej si kliknil start, ime uporabnika, izpis. Sedaj je treba start, ime uoprabnika, tri pike, izpis. Zakaj??
kingo1 ::
Daj screenshot, pa da vidimo kakšen pop-up se ti to prikazuje, ker sam pri nobeni namestitvi Windows 11 tega nisem opazil.
Mam na vikendu pa grem spet čez 14 dni tja. Samo pojavi se nekaj v stilu: za bližnjico do igre pritisni CTRL + .... (v skrajno desnem robu spodaj). Pa je original WIN 11.
Gagatronix ::
Mam na vikendu pa grem spet čez 14 dni tja. Samo pojavi se nekaj v stilu: za bližnjico do igre pritisni CTRL + .... (v skrajno desnem robu spodaj). Pa je original WIN 11.
To se ti gaming overlay od MS Gaminga pojavlja najbrz. Isci v tej smeri.
Rad21 ::
Start11 Display Control Panel as menu?
Kupil sem Start11 in ne najdem te možnosti v nastavitvah.
Kupil sem Start11 in ne najdem te možnosti v nastavitvah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nemške železnice iskale administratorja za Windows 3.11 for WorkgroupsOddelek: Novice / Ostale najave | 7321 (1193) | Invictus |
» | Windows 11 izidejo 5. oktobra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19683 (14211) | KTr1sk |
» | Windows: po desetki vendarle enajstica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 32135 (23361) | MrStein |
» | Razlika med Windows 7 in 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (1439) | Han |
» | oglasevanje na www - pravica do izbire?Oddelek: Loža | 1263 (952) | Sergio |