Forum » Loža » Vabilo k sodelovanju v anketi
Vabilo k sodelovanju v anketi
Apple ::
Živijo,
kolega zaključuje študij in prosi za sodelovanje v anketi na temo: Uporaba dronov za osebne namene v Sloveniji.
Link do ankete
Hvala vnaprej.
kolega zaključuje študij in prosi za sodelovanje v anketi na temo: Uporaba dronov za osebne namene v Sloveniji.
Link do ankete
Hvala vnaprej.
LP, Apple
NuMaN ::
Hmm, enkrat je nas je bilo kar dosti kopalcev na jezeru in so se pojavili neki mozoljasti geeki, ki so težili z dronom.
Škoda, da sem takrat bil malce na tesnem s časom (šel sem samo malce odplavat), sicer bi jim dodobra zatežil, če ne bi bilo nevarno za druge, pa bi poskušal dronček sklatiti s kamni.
Škoda, da sem takrat bil malce na tesnem s časom (šel sem samo malce odplavat), sicer bi jim dodobra zatežil, če ne bi bilo nevarno za druge, pa bi poskušal dronček sklatiti s kamni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SDS pošta danes zjutraj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9085 (4746) | b3D_950 |
» | eSports: Kaj spremljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9369 (8038) | m0LN4r |
» | Kitajska v strežnike za ZDA vgrajevala "dodatno opremo"? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 28915 (24763) | MrStein |
» | zložljiv, žepni mini letalnik - kaj kupit? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10593 (8548) | knap |
» | Še Švicarji preizkušajo dostavo paketov z letalnikiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19396 (14638) | McMallar |