» »

Romsko nasilje

Romsko nasilje

Temo vidijo: vsi
««
34 / 34
»
»»

WizzardOfOZ ::

floyd1 je izjavil:

...vmes je, upam, še nekaj zdravega razuma...

V Sloveniji živiš. Zdrav razum je od tukaj pobegnil že pred leti. :))
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

feryz ::

Cigan je lahko ok samo če se distancira od ostalih.
Se pravi, preseli iz geta in začne normalno življenje.
Dokler biva znotraj plemena, ni variante da bo drugačen od ostalih. Bi ga sami izločili.

svecka ::

romi so problematični tudi na štajerskem.

https://www.slovenskenovice.si/novice/s...

AndrejS ::

svecka je izjavil:

romi so problematični tudi na štajerskem.

https://www.slovenskenovice.si/novice/s...

Malo se zemljevid poglej . Pušča je prekmurje !

a_borlak ::

Če 30 let zanemarjaš Romsko skupnost, dobiš to, kar je sedaj. Če politikom popustiš, da si krojijo zakone po svoje, ki jih znajo izkoristiti tudi drugi, dobiš to, kar je sedaj. Ali drugače povedano, imenovalec pri obeh je politik, ki želi napolniti svoj žep, za ostalo ga ne briga. Morda še za tisto malo asfalta do njegove hiše oziroma v širši okolici, potem se zgodba konča.

Jure14 ::

a_borlak je izjavil:

Če 30 let zanemarjaš Romsko skupnost,...

Zanemarjaš?
O ko bi država vsaj tudi mene tako zanemarjala. Zastonj vrtec, subvencije ob zaposlitvi, gratis voda na parceli, odpustki pri prekrških, dodaten zastopnik v občinskih organih, ...
Pa ne mi zdaj spet s tistimi "pa pejt med cigane". Ne, rad bi samo enako obravnavo in enake zakone za vse. Nič več in nič manj.

30 let so cigani samo izkoriščali svoje pravice, za dolžnosti jih ni pa nihče "terjal". Tipična permisivna vzgoja. To smo pa videli, kam pripelje. Pa tudi "avtor" permisivne vzgoje se je že javno opravičil in priznal, da je brcnil v temo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jure14 ()

a_borlak ::

To, kar si napisal je en del, najlažje je otroka odpravit na, tu imaš denar, ne mi težit. Saj boš počasi dojel, da so eno osnovne bivalne razmere, ampak to je osnova, potem je potrebno naprej delat z ljudmi, kar je bistveno težje. Če jim je uspelo v ameriških getih, ne vidim razloga, da ne bi tu.
https://mayor.baltimorecity.gov/news/pr....

delavec44 ::

Jure14 je izjavil:

a_borlak je izjavil:

Če 30 let zanemarjaš Romsko skupnost,...

Zanemarjaš?
O ko bi država vsaj tudi mene tako zanemarjala. Zastonj vrtec, subvencije ob zaposlitvi, gratis voda na parceli, odpustki pri prekrških, dodaten zastopnik v občinskih organih, ...
Pa ne mi zdaj spet s tistimi "pa pejt med cigane". Ne, rad bi samo enako obravnavo in enake zakone za vse. Nič več in nič manj.

30 let so cigani samo izkoriščali svoje pravice, za dolžnosti jih ni pa nihče "terjal". Tipična permisivna vzgoja. To smo pa videli, kam pripelje. Pa tudi "avtor" permisivne vzgoje se je že javno opravičil in priznal, da je brcnil v temo.

+1

Kaj naj delaš z ljudmi, ki se nočejo spremeniti?

Buggy je izjavil:

kar sem hotu rect, SDS klero hinavckom in dvolicnezem ni za zaupat, tudi ko je treba pomagati bliznjemu, kar jih ucijo nauki kobajagi FFS

Samo ti imaš neke velike travme okoli SDS in ugibanja kdo je njihov pripadnik in kdo ne. Kaj če jih ne bi vlekel v vsak drug post? Relevantno?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

svecka ::

a_borlak je izjavil:

To, kar si napisal je en del, najlažje je otroka odpravit na, tu imaš denar, ne mi težit. Saj boš počasi dojel, da so eno osnovne bivalne razmere, ampak to je osnova, potem je potrebno naprej delat z ljudmi, kar je bistveno težje. Če jim je uspelo v ameriških getih, ne vidim razloga, da ne bi tu.

ti nimaš sploh razdelavo v glavi, da tudi delo z ljudmi ne pomaga, ker se pri nas podpira ustanavljanje getov in nne sankcionira malopridneže. Tak se nima tudi namena spremeniti.
https://moja-dolenjska.si/novomeska-obc...

medtem pa romski pomadki si prisvajajo kar se jim zahoče. Danes baker, jutri vašo hčerko.
https://moja-dolenjska.si/pri-poskusu-k...
https://moja-dolenjska.si/kako-so-romi-...

Malidelničar ::

Kako so Romi zagrenili življenje družini, ki si je omislila hišo v idilični vasici

Življenje z Romi na Dolenjskem prinaša različne zgodbe, ki jih vladajoča politika v Ljubljani ne more in tudi (zdaj lahko to že rečemo) ne želi razumeti. To so zgodbe o ljudeh, ki so ob svoje domove čez noč dobili Rome, ti pa jim s kršenjem vseh zakonov in ob neukrepanju pristojnih državnih služb brezobzirno in namerno grenijo življenje.

https://nova24tv.si/kako-so-romi-zagren...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

S takimi sosedi ti vrednost nepremičnine takoj pade za 50%. Gurs sicer v vrednotenju tega ne upošteva, tako da nusz in davek bo še vedno precejšni.

Baja ::

lol, C/P iz MD. avtorske pravice pa to? aja, ups, noratv

delničar, a noro šilaš, dejansko zadnji link pred tvojo objavo

Jeffreyy ::

Hahaha, a ti se sekiraš za avtorske pravice med novo24 in moja dolenjska? To je vse pod isto marelo, moja dolenjska je lokalna izpostava nove24 in že imajo zmenjeno med sabo, da si izposojajo članke gor in dol, saj dostikrat najdeš na obeh isto, ni to prvič, to je serijsko

Če oni sami podvajajo vsebino, da več zgleda, potem lahko še "malidesničarji" na forumih

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jeffreyy ()

Kayzon ::

a_borlak je izjavil:

Americanom ni uspelo v ameriskih getih absolutno nic,kaj ti sanjas? Se vedno dobrih deset procentov ves kere rase zagresi slabih sestdeset procentov zlocinov. Tok o temu,pa imajo podobne privilegije kot nasi cigani,celo manjse kriterije imajo za vstope na tezje fakse ter sluzbe itd..

So šli malo na morje.

https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...

Čakam da spet en napiše, da on pa nima problemov z njimi.

Jeffreyy ::

Bom jaz napisal. Sicer trenutno ne stanujem blizu kakih romov, ampak glede na to, da so menda zdaj že odgovorni tudi za kriminal na drugem koncu države, pa moram napisati svojo relevantno izkušnjo, da se do mene še niso pripeljali in me pretepli ali okradli.

Buggy ::

delavec44 je izjavil:

Buggy je izjavil:

kar sem hotu rect, SDS klero hinavckom in dvolicnezem ni za zaupat, tudi ko je treba pomagati bliznjemu, kar jih ucijo nauki kobajagi FFS

Samo ti imaš neke velike travme okoli SDS in ugibanja kdo je njihov pripadnik in kdo ne. Kaj če jih ne bi vlekel v vsak drug post? Relevantno?

Mogoce gre samo meni na kurec dvolicnost rumenjakov, ki problematiko (pa ne samo to) ki obstaja ze dolga leta potencirajo za nabiranje volilnih tock in izrabljajo za manipuliranje naivnega folka, zgolj in samo pred volitvami?

A prej pa ni bilo tovrstnih problemov? A so bili na oblasti ze veckrat in kaj so v tej smeri naredili?

Nic? Tako je!

Nič! Vsi so isti. Gremo že enkrat nekaj presekati in končno kaj naredimo. Sicer so redko vladali s presežno večino ampak nima veze, lahko bi kaj naredili.

Bi si pa upal reči, da se problemi le povečujejo. V YU so jih znali miličniki spraviti v red. Sedaj je pa čedalje slabše z novimi generacijami ciganov.

Zgodovina sprememb…

jep to glede milicnikov se pa strinjam. Ampak milicnikov se je prej bal se kdo drug pa se jih zdej tudi ne. Takle imamo. Isto tudi v solstvu, avtoriteta v obliki drzavnih istitucij je bila baje grda-grda do nas. Vsaka zadeva in premik iz ustaljenih tirov ima svoje posledice, ce zelimo ali ne.
Ene se izkazejo za boljse druge pac ne...in ja marsikaj bi morali v tej drzavi presekati in zaceti znova, vklucno z nefunkcionalnim javnim zdravstvom in na temu se ze dela ;)

Caracas ::

Evo teli Brazilci v Luciji se lahko samo smejijo. Prekrškov jim tako ne bodo mogli izterjati. Slovenija, pravna država. Svoboda pa ovadila Mahniča...

lynxslo5 ::

Z Romi še nikoli ni bilo toliko problemov kot sedaj pod Golobovo vlado, ki jih odkrito podpira in jim daje potuho.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Postenjaka - Mahnic in Tonin sta ovadena zaradi drugih necednosti, ki imajo zametke konkretnega kaznivega dejanja na drzavnem nivoju. Ne mesat zdej zadev v en kos in relativizirat dejanja nekih problematicnih osebkov, ki morajo biti seveda ustrezno preganjanji ter sankcionirani in grobega posega politika v institucije in odtekanju informacij izven svojih pristojnosti.

Malo higiene bi pa pricakoval tudi od rumenjakov

Bellator ::

Zaradi česa je ovaden Magnič, in zakaj si zraven privlekel še Tonina :))
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Mahnic zaradi pozivanju k orozju oba sta bila pa protagonista afere nadzora policije in potencialnega uhajanja informacij. Mahnic je naredil tokrat zgolj samo next-level korak :))
Rumenjak kot rumenjak

Mirjana ::

Ne živim v bližini romov in posledično seveda nimam težav z njimi.
Me pa zanima KAKŠEN ZRAK dihajo prekmurci in kakšnega dolenjci.
A sta to dva kontinenta ?
:))

Caracas ::

Buggy teb se malo ideološko anti jajo keglja. Sam nikoli nisem bil za "rumenjake" kot Jim praviš, samo okol brazilcev imajo pa vsaj bolj prav kot ideološko korektni. Take kot si ti bi sam preselil v okolico Metlike pa bi te pol videl kako bi ideološko korektno še klobasal...

solatko ::

Caracas - in kaj je glavni rumenjak naredil v zvezi tega vprašanja, ko je bil že nekajkrat glavni? Problemi z Romi niso od včeraj ampak že iz kraljevine Jugoslavije. Miličniki v bivšem sistemu so bili teh skupnosti kar lepo kos, tako kot barabam, ki so stegovali roke po tuji lastnini. Danes je obravnavan lastnik.
Delo krepa človeka

socialec ::

Ja, generacije se menjajo, pa še takoj po covidu je glavni rumeni, Albanec po veliko virih, odletel kot je dolg in širok - kaj bi naj naredil? :D

chrush ::

Tudi miličniki so se lotili samo malega človeka, tako kot danes. Če si bil pa del partije, pa so te pustili pri miru.

nejc_nejc ::

Ne vem zakaj toplo vodo izumljat.
Ce jaz ali ostali naredimo prekrešek je posledica jasna, če ga Rom ni. Zakaj ne?
Sklep, vsi ostali smo drugorazredni državljani.
««
34 / 34
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kje so meje/tolerance Slovencev (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21715797 (11244) WhiteAngel
»

Brutalni napadi na dijake v Novem mestu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19532319 (13505) Horas

Osnovnošolska tolpa pretepla učenca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6510171 (8032) Zimonem
»

21. stoletje, v Sloveniji pa še vedno ljudje brez vode (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17031678 (29013) Mipe

Več podobnih tem