» »

Romsko nasilje

Romsko nasilje

Temo vidijo: vsi
««
23 / 23
»
»»

Jeffreyy ::

Utk je izjavil:

sploh če daje primer, ko imajo kar dobro legaliziranega in jim očitn nič manjka.

Sej, dajem primer ko jim nič ne manjka, pa so vseeno na sociali.

Se že malo premikamo. Daješ primer, ki po tvoje ne obstaja:

Utk je izjavil:

Romi na sociali, tudi če je to 3 jurje pa pol, si ne gradijo vil. Ampak neko normalno hiško. Tisto kar si gradijo nekateri, ni od sociale, ampak je drug rang.

naprej,

Utk je izjavil:

Če je to zate primer kako bi moralo bit, potem so moje ocene tvoje pameti potrjene.

jaz sem pisal o tem, kaj je, ne kaj bi moralo biti. Da bi nekaj tako moralo biti, je tvoja čista izmišljotina in podtik, če bi znal svojo pamet kdaj ocenit, bi to takoj videl, ampak je ne znaš.

Utk je izjavil:

Marsikater privatnik bi zaposlil v kompletu tako ekipo, ki zna to postavit. Ne rabijo oni o tem razmišljat.

Ja, lahko bi namesto tega razmišljali o tem, kako zadovoljit stranko in šefa, kar je tudi bistveno drugače, kot da zase delaš.

Jeffreyy ::

Poleg sociale, ki je menda visoka, sem že v enem postu pred časom povzel še dosti drugih načinov romskega okoriščanja in varčevanja, ki so znani in dejansko dokumentirani v tej temi in se naberejo do ene take hiše. Seveda se da pa iz riti povleči še dodatne brez konkretnih dokazov, samo neke potrebe in smisla pri tem ne vidim ravno.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kje so meje/tolerance Slovencev (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21710556 (6003) WhiteAngel
»

Brutalni napadi na dijake v Novem mestu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19527649 (8835) Horas

Osnovnošolska tolpa pretepla učenca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
658514 (6375) Zimonem
»

21. stoletje, v Sloveniji pa še vedno ljudje brez vode (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17029458 (26793) Mipe

Več podobnih tem