Forum » Loža » Rugby....
Rugby....
Zeberdee ::
No danes je na DSFu finale svetovnega prvenstva v rugbyju, pa me zanima, če se kdo ukvarja s tem športom, koliko klubov imamo v sloveniji... Na netu ni veliko podatkov (za slovenijo), kje in kako bi se to dalo trenirati.... Ker tole je pravi šport zame:)
LP
LP
HyperKiller ::
mi mamo u šol en plakat
jutr, če bo cajt
pa še to:
amereiški nogomet in rugby je neki druzga
američani majo ščitnike...
jutr, če bo cajt
pa še to:
amereiški nogomet in rugby je neki druzga
američani majo ščitnike...
Pri Microsoftu uspešno izrezujejo varnostne luknje.
SkIDiver ::
Jaz in par kolegov smo se menili, da bi poskusili Rugby. Bratranc tudi trenira tko, da ga bom prašal, če se je možno udeležit kakega treninga. Mogoče tudi večih. Baje zna bit tud hard včas. Če bi sodu po stanju, ko odigra kako tekmo
Matty ::
khm... med ameriskim nogometom in rugbyjem ni razlika samo, da imajo americani scitnike
Igrisce je sicer podobno, vendar so pravila popolnoma razlicna... Rugbyju je blizji t.i. aussie rules football (ki ga igrajo v avstraliji). Pretepanja je dovolj povsod (vglavnem sport je izredno grob), tko da, kdor v temu uziva naj izvoli...
Res pa je, da vse te igre druzi ista oblika zoge...
Igrisce je sicer podobno, vendar so pravila popolnoma razlicna... Rugbyju je blizji t.i. aussie rules football (ki ga igrajo v avstraliji). Pretepanja je dovolj povsod (vglavnem sport je izredno grob), tko da, kdor v temu uziva naj izvoli...
Res pa je, da vse te igre druzi ista oblika zoge...
sketch ::
Vem, da je v Štepanjskem naselju igrišče za rugby in da tam nek klub tudi aktivno deluje.
Opala, očitno to ni edini, hitri pogled v TIS namreč pravi:
STANEŽIČE
POŠTA: 1210 LJUBLJANA - ŠENTVID
RUGBY KLUB LJUBLJANA
STANEŽIČE 0 N
TELEFON: (01) 5121222
Glede starosti pa najbolje, da povprašaš. Po moje je vse odvisno od interesa vrstnikov - če jih je dosti v tvojem razredu, ne bo problema.
Veliko veselja pri treningu,
s.
Opala, očitno to ni edini, hitri pogled v TIS namreč pravi:
STANEŽIČE
POŠTA: 1210 LJUBLJANA - ŠENTVID
RUGBY KLUB LJUBLJANA
STANEŽIČE 0 N
TELEFON: (01) 5121222
Glede starosti pa najbolje, da povprašaš. Po moje je vse odvisno od interesa vrstnikov - če jih je dosti v tvojem razredu, ne bo problema.
Veliko veselja pri treningu,
s.
Adapt and overcome.
sketch ::
No, samo da sem nekomu polepšal dan :D
Sicer pa nas kaj obveščaj - si se kaj zmenil, kako in kaj?
lp
s.
Sicer pa nas kaj obveščaj - si se kaj zmenil, kako in kaj?
lp
s.
Adapt and overcome.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sketch ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hobi šport v LjubljaniOddelek: Loža | 2241 (1701) | Jerry000 |
» | Košarka ali nogometOddelek: Šport | 4415 (3277) | ramiz?! |
» | Tajski boksOddelek: Loža | 7666 (4342) | c0dehunter |
» | Slovenija - Norveška (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6257 (4983) | SebaR |
» | Slovenija 0 - 1 Hrvaška (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5642 (4781) | @ljash |