» »

problemi z grafiko v XP-jih!

problemi z grafiko v XP-jih!

atlantis ::

Moj monitor je mal cuden in ima ze po defaultu bolj temno sliko, zato sem v XP-jih nastavil pri graficni kartici ati radeon 9200 gama corection, da je slika bolj svetla(nastavil sem za desktop in za full screen 3d). Problem se pojavi pri igrah, saj mi uposteva staro nastavitev, torej imam temno sliko, ki ostane tudi ko igro zapustim. Npr. pri nhl-u 2004 mi v menijih preklopi na temno sliko(stare nastavitve), ko zacnem igrati na svetlo(nove), ko grem vn iz igre pa ponovno na temno. V nekaterih drugih igrah mi uposteva le stare nastavitve. Ko hocem na desktopu ponovno nastaviti svetlo sliko, je dovolj da grem v nastavitvah radeona le na color, kjer se nahaja gama corection in ne da bi karkoli kliknil slika spet postane svetla.Drajverji za kartico so najnovejsi! Ne vem ali gre za bug ali kaj drugega! Kaj mi je storiti???

ERGY ::

Gammo si nastimaj v vsaki igri posebej, saj drugace ne gre. Kaksne igre so bolj svetle kasne pa temne, najbolje, da te stvari opravis v spili.:))
Hm, kasn monitor pa mas??? Morda mas na njem uklopleno kasno nastavitev, te pa ponavadi spreminjajo same gammo glede na prgram, ali igro.:\

LP ERGY

espacious ::

zivjo

mam podoben problem le da je z monitorjem verjetno neki narobe.....no pa naj me kdo pouci mal...
monitor je temen slika je vedno temnejša kot na drugih monitorjih je pa SONY trinitron miltiscanHG....
aja seveda RGB....pa settingsi so na default pa ta gamma corection tud.....
??

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG LCD L1730S 17col.

Oddelek: Kaj kupiti
251573 (1161) _marko
»

GeForece - (pre)svetla slika

Oddelek: Pomoč in nasveti
8902 (757) Tiger