Forum » Pomoč in nasveti » Reševanje podatkov na formatiranem disku
Reševanje podatkov na formatiranem disku

omni-vor ::
Pomotoma sem naredil quick format diska v Windowsih. Disk je bil kriptiran z Bitlockerjem. Disk je sicer zdrav in nima težav.
Kako naj se lotim reševanja tega, katero orodje naj poskusim? Nekaj sem jih že probal, samo en je tak ki naj bi znal rešiti podatke z diska zaklenjenim z Bitlockerjem. Ampak mu kljub temu mu ne uspe priti skozi enkripcijo.
V katero podjetje bi lahko tudi odnesel disk, da bi mi poskusili rešiti podatke? To je privat disk, se pravi ni nobenih hudo pomembnih podatkov na njem, ki bi bili ključni za katero podjetje, so pa ključni zame osebno.
Kako naj se lotim reševanja tega, katero orodje naj poskusim? Nekaj sem jih že probal, samo en je tak ki naj bi znal rešiti podatke z diska zaklenjenim z Bitlockerjem. Ampak mu kljub temu mu ne uspe priti skozi enkripcijo.
V katero podjetje bi lahko tudi odnesel disk, da bi mi poskusili rešiti podatke? To je privat disk, se pravi ni nobenih hudo pomembnih podatkov na njem, ki bi bili ključni za katero podjetje, so pa ključni zame osebno.

energetik ::
Pomotoma sem naredil quick format diska v Windowsih. Disk je bil kriptiran z Bitlockerjem. Disk je sicer zdrav in nima težav.Predvidevam da imaš nekje recovery key. Brez tega niti teoretično ne more noben rešiti podatkov.
vires in numeris

Predvidevam da imaš nekje recovery key. Brez tega niti teoretično ne more noben rešiti podatkov.
Recovery key imam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: omni-vor ()

c3p0 ::
Image diska in se potem s tem posnetkom igraš, morda je unformat dovolj. Če ne rata, še vedno lahko daš zlatarjem.

Company ::
Navaden disk ali SSD? Če je navaden, je nekaj možnosti, medtem ko s SSD nimaš kaj narediti. Mi smo za firmo nekaj reševali s trdega diska, vendar dela Bitlocker pri tem toliko zapletov, da smo obupali. Reševanje pri profesionalcih bi bilo drugače prek 1000 EUR.

solatko ::
Sramota, da v teh časih ne delate varnostnih kopij, ko so mediji tako poceni!
Delo krepa človeka

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bitlocker odklep stock diska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3316 (378) | billy |
» | Trdi Disk pcb ali motorOddelek: Pomoč in nasveti | 2119 (1577) | DeeCoy |
» | Pozabljeno geslo za Bitlocker - je možno "vdreti" na pogonOddelek: Pomoč in nasveti | 2157 (1843) | Daniel |
» | BitLocker - geslo in ključ nista znanaOddelek: Programska oprema | 1741 (1359) | GTX970 |
» | PODATKI SO ŠLI z diskaOddelek: Programska oprema | 2744 (2287) | amigo_no1 |