» »

NLB klik - ne dela

NLB klik - ne dela

2f4u ::

Oj,

A še komu ne dela search tukaj na slotech?

Pa tudi NLB Klik - men je zaradi Anydeska "odklopil". Ne zažene niti OTP, da bi prišel v NLB na netu.

Lp,T

SuperVeloce ::

Ja search najde le uporabnike in nič drugega... NLB pa je alergičen na remote access aplikacije. Očitno se moraš odločiti za eno ali drugo. Ni pa recimo alergičen na anydeskov plugin, katerega dejansko potrebuješ, da lahko dostopaš do te android naprave. Nimajo pojma, kaj delajo.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

makucv ::

Tudi meni na računalniku ne dela.
Sploh ne pride do login screena. Na modrem ozadju vrti krogec...
Nimam nobene remote access aplikacije naložene.

Na telefonu dela normalno.

chucki ::

Na telefonu mi napise da ima rootan telefon ali namesceno zlonamerno aplikacijo.... se kdo?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

jukoz ::

_Denny_ ::

https://www.monitor.si/novica/nlb-za-mo...
V praksi to pomeni, da se bo NLB Klik pritožil, če bo našel TeamViewer, Anydesk, QuickSupport in ostale aplikacije za oddaljeni dostop. Za ponovno uporabo je treba te aplikacije odstraniti in telefon ponovno zagnati. V nasprotnem primeru bo aplikacija zgolj izpisala opozorilo, da uporaba ni možna, če imamo nameščene zlonamerne ali potencialno nevarne aplikacije.

Še večja bedarija kot ukinitev AAM-ja.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

SuperVeloce ::

chucki je izjavil:

Na telefonu mi napise da ima rootan telefon ali namesceno zlonamerno aplikacijo.... se kdo?

Trenutno ni druge, kot odstraniti vse remote access aplikacije, torej teamviewer, anydesk, itd..
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Oj.

V info, vsaj za samsung telefone... varna mapa. Pravkar testiram.

Kaj je z varno mapo?

mancini ::

chucki je izjavil:

Kaj je z varno mapo?

V varni mapi imej bančništvo, še ena tvoja dodatna varovalka

Lahko potrdim.

Aplikacijo das v varno mapo. S tem izgubis aktivacije. Sprozis video aktivacijo preko NLB in dobis nove podatke (sms in mail)

Uporabljam in klik in proklik. Sedaj cakam, ali so mi kaj racunali za klic...

Ce imas v varni mapi, potem lahko imas teamview?

Jaz imam anydesk za posel. TV nimam ampak je verjetno ista finta.

acookook ::

Evo meni tudi dela, potem, ko sem odstranil Anydesk.
.

CoreySteel ::

Včeraj se mi je NLB Klik posodobil in mi ni delal več, pisalo da imam rootan telefon in/ali gor nevarne aplikacije. Dal dol TeamViewer in zdaj dela. :)):)):))
Važn da mi je vsa ta leta delalo normalno. In TeamViewer rabim, tako da zdaj se moram očitno še s tem zajebavat kako to skrit pred NLBjem?
Twitter: @CoreySteel_

rejven ::

2nd space?

CoreySteel ::

Nimam pojma kaj je "2nd space", predvidevam da ponujaš kot neko rešitev. Bom pogledal, thx :)
Čeprav zdaj ko razmišljam se mi zdi še najlažje, da tistikrat dvakrat na mesec, ko dejansko rabim NLB Klik, enostavno dam dol TeamViewer in potem takoj ponovno namestim :))
Twitter: @CoreySteel_

Karen ::

Jaz imam podoben sh*t z KlikPro mobile (za pravne osebe) in rootanim telefonom (magisk) - zadnja verzija, mislim da 4.7.0., mi zateži, imam pa Magisk Alpha (Mdenarnica in Nlb pay na navadnem Magisku tudi ne gresta skozi, se zapreta, z Magisk Alpha pa delata normalno). Zdaj so pa na KlikPro-ju nekaj naredili, pa še ni workarounda. Kar rabim zadevo, pa se ne bom prilagajal njim da bi unrootal ker rabim pač root za druge reči, je varianta ali drug telefon/tablica/ebralnik, samo tega ne bi potem dodatno vlačil rad s seboj.
Včeraj sem dal na prenosnik, kjer mi je tudi ok če imam dostop, ker imam itak notebooka praktično vedno pri sebi oz. ni da bi nujno rabil na telefonu (na nekaterih računih ne plačujem appa na računalniku ampak imam samo mobilni dostop v paketu) Bluestacks (Android emulator), če bo kdo delal, target se izbere Android11 pa v Play store-u pokaže da je kompatibilen app in lahko KlikPro namestim, pa ne zateži da je rootan ali podobno v začetku, temveč mi je dal možnost logina, tako da moram samo poklicat še te dni za nove kode (live chat), pa da vidim če bo to rešitev, dokler ne pride workaround za telefon). Bom poročal če je uspelo ko se spravim, pa še ker imam dva notebooka moram na obeh namestit pa klonirat VM od Androida da vidim če lahko na nobeh notebookih dostopam.
Če kdo najde workaround za telefon pa super (po mojem preverja če je bootloader odklenjen in zateži če je, drugega ne vidim, ker je magisk skrit pa app je tudi na listi v magisku in je do verzije 4.7.0 delal (4.6.0. je še delala - bi jo namestil če bi jo našel, pa seveda na playu ne moreš revertat).

Master_Yoda ::

Karen: HideMyApplist. Pa v magisku si nastavi da ti enforca deny listo, in dodaj bancno aplikacijo na deny listo.
Dovie'andi se tovya sagain.

Hvala, bom sprobal.

forplan ::

Master_Yoda je izjavil:

Karen: HideMyApplist. Pa v magisku si nastavi da ti enforca deny listo, in dodaj bancno aplikacijo na deny listo.

A je tole samo za rootane telefone? Nevem opis je malo bogi na githubu...
da se strinjam

Ja, to naj bi bil app v xPosed frameworku. Nimam gor frameworka (še), nekaj me zeza lSposed, se noče v Magisk Delta namestit - oz. noče appa namestit na desktop. Najprej framework namestit, pol pa tale app zalaufat pa naj bi delovalo (v teoriji). Se poigram.

Samo da poročam (MasterYoda): tvoj app mi ni spustil skozi, sem pa naložil Payoneer Root detection bypass, pa spusti sokzi, edino novo kodo bom moral dobit izgleda - začetni blocker ki javi root detekcijo mi pa ne javlja več. Jutri grem online z banko pa da vidim če bo vse ok, ampak zaenkrat kaže dobro.

Evo OP know how update;
men je začelo delati, ko sem uporabil varno mapo. Pozor; varna mapa pa prepreči povezavo kontaktov s strani stikov, ki niso v varni mapi.
Druga finta sta dve kartice, dve številki - v enem telefonu seveda.

Dela mi pa ob teamviewer in anydesk aplikaciji za posel.

Še moj update: danes uspešno poklical helpdesk in aktiviral KlikPro. Torej dela na zgoraj opisan način (z eXposed modulom Payoneer...), edino na novo je treba aktivirat (ne javlja več tistega začetnega obvestila). Sem pa vprašal če imam lahko dve instanci, npr. na dveh telefonih, pa je rekla en user ena instanca (z vnosom nove se deaktivira stara naprava). Gre pa da sta dva userja, npr. imaš dva direktorja in ima vsak svoj app in svoje pravice dostopa, kar itak že imam sedaj. Pač lahko bi naredil "pooblastilo" še za nekoga in uporabil njegov profil za namestitev na drugi mašini.
Če ne bi to rešil včeraj na ta način bi danes naredil isto na BlueStacks Android emulaciji, tam bi bilo pa celo lažje, narediš backup celega VM-ja pa ga preneseš na drugo mašino, bi moralo laufati na več mašinah.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Aktivacija Nlb klik

Oddelek: Loža
223175 (547) jhames
»

nova kbm mdenarnic@

263369 (512) Ajdin0
»

Komitentki NLB so prihranki v eni noči izpuhteli v neznano (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

44932535 (8433) OutOfTheBox
»

Dostopen jailbreak za vse iPhone in iPade

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
207533 (3928) MrStein

Več podobnih tem