Forum » Loža » nova kbm mdenarnic@
nova kbm mdenarnic@
FiReFTW ::
Če kdo uporablja nkbm in ima mdenarnic@ za app na telefonu, a vam daluje vredu? Ker meni že zdaj skoraj 1 teden ven meče iz aplikacije, sploh je nemorem uporabljat normalno.
FiReFTW ::
Kaj bi pa to lahko naredil? Kr crashne mi 2 sekundi po tem ko jo odprem, sem probal reinstall pa vse živo
mtosev ::
Meni dela v redu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Vanquish ::
_Denny_ ::
Kaj bi pa to lahko naredil? Kr crashne mi 2 sekundi po tem ko jo odprem, sem probal reinstall pa vse živo
Rootan telefon? Podobno sta se po nekem updatu pri meni obnašala oba NLB appa (force close 1-2s po odprtju).
V Magisk Managerju omogoči "Zygisk" in "Enforce DenyList", potem v DenyList dodaj bančno aplikacijo, inštaliraj Universal SafetyNet Fix modul in počakaj, da se telefon reboota. Ponovno odpri Magisk Manager in ga skrij s "Hide the Magisk app"; kot novo ime si izberi nekaj nevtralnega, npr. Manager, Browser ali pa Settings. Zdaj bi morali bančni appi (in tudi Rekono nesnaga, ki že vrže error zaradi custom roma ali nepodpisanega kernela) delovati.
Če ni roota, potem vse zgornje ignoriraj.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
mancini ::
Meni tudi od prejsnjega tedna ne dela. Pobrisal pomnilnik in vse, nic ne pomaga.
Ta denarnica dela par mesecev, pol ne dela. Vedno isto.
V glavnem se ne mores zanest in bit brez kartice
Ta denarnica dela par mesecev, pol ne dela. Vedno isto.
V glavnem se ne mores zanest in bit brez kartice
koyotee ::
Meni dela bp.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
destroyer2k ::
Bolje da zraven napišete katere znamke telefona imate.
Na s22 ultra in s10 ne deluje aplikacija pri meni.
wcpapir ::
destroyer2k je izjavil:
Bolje da zraven napišete katere znamke telefona imate.
S23 Ultra, deluje.
mtosev ::
Nokia c32
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Klemen86 ::
Mdenarnice oziroma ostalih flik aplikacij ne moreš z Magiskom več prepričati, da delajo. Crash takoj po zagonu.
koyotee ::
Xiaomi 11T pro
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
NiKeC ::
Meni tudi ni delovalo na Xiaomi 12. Normalno zaklenjen bootloader - brez roota. Edina resitev, ki je delovala: ponovni zagon telefona.
Master_Yoda ::
Mdenarnice oziroma ostalih flik aplikacij ne moreš z Magiskom več prepričati, da delajo. Crash takoj po zagonu.
Tudi ce jih das na DenyList in enablas Enforce DenyList setting ?
Dovie'andi se tovya sagain.
Klemen86 ::
Ja, app ima dodatna varovala - npr. mbank@net dela normalno z Magisk in uvrstitvijo na DenyList. Mdenarnica pa crasha, ne glede na nastavitve Magiska.
Karen ::
A je kdo že usposobil mdenarnico z Magiskom? Imam hidden Magisk, mdenarnica je na denylist, zygisk je vključen, pa play integrity fix in universal safetynet fix sta nameščena.
Delata pa ne samo mdenarnica in nlbpay, vse ostalo nima moralnih zadržkov (deluje mi mbills, otp, ikb banka, nlb proklik, n26, curve, rekono, kucoin...)
Delata pa ne samo mdenarnica in nlbpay, vse ostalo nima moralnih zadržkov (deluje mi mbills, otp, ikb banka, nlb proklik, n26, curve, rekono, kucoin...)
Karen ::
Edit: rešil problem namestitve z Magiskom, če še komu prav pride. Namesti se Magisk Delta (ki je fork Magiska), in zadeva deluje (preverjeno tako mDenarnica kot tudi NLB Pay). Če imaš Magisk gor je sicer nekaj malega telovadbe da ga nadomestiš z Magisk Delta (probal dva videotutoriala, eden z debug verzijo zipa ki ni delal, drugi z namestitvijo appa, pa je nekako po telovadbi delal, edino magiska se ne upam namestiti čeprav sedaj nima več root dostopa in vse prevzame fork (nastavitve tudi), ampak magisk zacvili da zna pobrisat podatke pa sem ga pustil na napravi neaktivnega - verjento bi šlo tudi z brisanjem, kot je v tutorialu, ampak zakaj bi tvegal). Skratka rešeno.
Tatankas ::
Namestil mdenarnico in želim vpisati kodo za aktivacijo, ki jo prejmeš preko SMSa in na telefonu Samsung A55 ne gre vpisat kode v polje.
Any ideas?
Any ideas?
link_up ::
Edit: rešil problem namestitve z Magiskom, če še komu prav pride. Namesti se Magisk Delta (ki je fork Magiska), in zadeva deluje (preverjeno tako mDenarnica kot tudi NLB Pay). Če imaš Magisk gor je sicer nekaj malega telovadbe da ga nadomestiš z Magisk Delta (probal dva videotutoriala, eden z debug verzijo zipa ki ni delal, drugi z namestitvijo appa, pa je nekako po telovadbi delal, edino magiska se ne upam namestiti čeprav sedaj nima več root dostopa in vse prevzame fork (nastavitve tudi), ampak magisk zacvili da zna pobrisat podatke pa sem ga pustil na napravi neaktivnega - verjento bi šlo tudi z brisanjem, kot je v tutorialu, ampak zakaj bi tvegal). Skratka rešeno.
pazi, da ne fases magisk singer.
In and Out
Ajdin0 ::
Ima mogoce kdo tezave po novi ppsodobitvi? Meni se pojavi samo logo za eno sekundo in nato bel ekran, ki se ne premakne? Imam huawei P40 Pro.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delavska hranilnica (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Loža | 204249 (3264) | recmajkemi |
» | Google na telefonihOddelek: Loža | 956 (424) | GupeM |
» | Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 156890 (46156) | V-i-p |
» | Predplačniška kartica? Visa?Oddelek: Loža | 8451 (5308) | Leko |
» | oneplus oxygen os in nlbOddelek: Mobilne tehnologije | 2973 (2236) | mikrctmk |