Forum » Pomoč in nasveti » močno pregrevanje sistema
močno pregrevanje sistema
mloncar ::
lep pozdrav!
danes zjutraj prižgem računalnik (elite plata, xp1600+, 256 rama, geforce 3 ti500) in vse deluje normalno... ...grem na internet... ...temp procesorja normlna - od 40 do 45 stopinj celzija, pol grem na zajtr, pa pridem nazaj, pa v sobi full smrdi po zažganem... ...povoham napajalca in smrdi ko p*****! naenkrat se mi računalnik ugasne... ...odprem škatlo, grafična je bla tolpa kot še nikoli, titanov hladilnik na chipset-u je biu vroč, de ne govorim kak je biu hladilnik na procesorju (nism mogu 5 sekund prsta gor držat)!!!!
kaj je vzrok mojemu problemu ???
prosim za POMOČ
danes zjutraj prižgem računalnik (elite plata, xp1600+, 256 rama, geforce 3 ti500) in vse deluje normalno... ...grem na internet... ...temp procesorja normlna - od 40 do 45 stopinj celzija, pol grem na zajtr, pa pridem nazaj, pa v sobi full smrdi po zažganem... ...povoham napajalca in smrdi ko p*****! naenkrat se mi računalnik ugasne... ...odprem škatlo, grafična je bla tolpa kot še nikoli, titanov hladilnik na chipset-u je biu vroč, de ne govorim kak je biu hladilnik na procesorju (nism mogu 5 sekund prsta gor držat)!!!!
kaj je vzrok mojemu problemu ???
prosim za POMOČ
- spremenil: Predator ()
TribesMan ::
Mogoče je crknil ventilator v napajalniku... to bi razložilo smrad, saj ponavadi smrdijo tuljave ali kaki močnostni tranzistorji, ki pa so v večini v napajalniku... to bi tudi razložilo vroče komponente v votranjosti, saj če ni ventilacije kište se ta hitro pregreje.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
mloncar ::
ventilator v napajalcu je delu.. ...sigurn!
bi lahko biu napajalc kriu? de je slučajn prevelik tok skoz spustu, al pa kej tazga?
bi lahko biu napajalc kriu? de je slučajn prevelik tok skoz spustu, al pa kej tazga?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se ne zazene po BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (902) | paljer |
» | računalnik se sam restartaOddelek: Pomoč in nasveti | 2212 (1917) | kodsousage |
» | Napajalnik fanless?Oddelek: Kaj kupiti | 2018 (1768) | wooted |
» | glasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2372 (1776) | tigrr |
» | Fantje, dajte povedat ali je tole vredu ali ne?:)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1513 (1204) | Hux |