Forum » Pomoč in nasveti » telefon samsung APN access point name - rdeča pika - pomen
telefon samsung APN access point name - rdeča pika - pomen
Jasnaaaa ::
zdravo
zadnje čase se telefon samsung A13 obnaša čudno: počasen internet, ko sem v tujini nisem dosegljiva iz Slovenije ali če sama sebe pokličem iz druge telefona se oglasi neka tuja oseba iz te države, ...
nastavili na novo nastavitve APN
tehnična služba operaterja tudi nekaj pogledala, vendar nič ne najde
operater na klicnem centru je omenil da bi mogla biti pikica poleg APN internet zelena ali modra. jaz imam rdeče barve. Zakaj?
mogoče je to povezano s signalom, ker je šibak?
kaj lahko jaz naredim?
lp
Jasna
zadnje čase se telefon samsung A13 obnaša čudno: počasen internet, ko sem v tujini nisem dosegljiva iz Slovenije ali če sama sebe pokličem iz druge telefona se oglasi neka tuja oseba iz te države, ...
nastavili na novo nastavitve APN
tehnična služba operaterja tudi nekaj pogledala, vendar nič ne najde
operater na klicnem centru je omenil da bi mogla biti pikica poleg APN internet zelena ali modra. jaz imam rdeče barve. Zakaj?
mogoče je to povezano s signalom, ker je šibak?
kaj lahko jaz naredim?
lp
Jasna
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | data roaming ne delujeOddelek: Mobilne tehnologije | 8345 (1057) | Morison |
» | IPv6 na mobilnih operaterjih z Apple-omOddelek: Omrežja in internet | 2962 (2427) | starfotr |
» | MMS problem (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17363 (13452) | mojsterleo |
» | Nastavitve za prejemanje MMS-ov na androidu... (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20648 (10024) | Mavrik |
» | paketni prenos omogocen le za MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 8517 (8170) | bajsibajsi |