Forum » Mobilne tehnologije » Povrnitev ikon na mobilnem telefonu
Povrnitev ikon na mobilnem telefonu
arjad ::
Pozdravljeni,
posodil sem mobilni telefon in sem sedaj ugotovil, da nimam veliko ikon aplikacij. Ali jih je možno ponovno prikazati ?
posodil sem mobilni telefon in sem sedaj ugotovil, da nimam veliko ikon aplikacij. Ali jih je možno ponovno prikazati ?
matobeli ::
Nimaš jih na zaslonu kot bližnjic ali nimaš jih sploh nikjer? Kater telefon? Proizvajalec in model.
Lahko da ga je tisti komur si posodil dal vse skupaj na tovarniške nastavitve ker je želel izbrisati podatke ki jih je sam pustil na telefonu?
Ali pa si mogoče naključnemu neznancu posodil za en klic in potem ni bilo več ikon?
Lahko da ga je tisti komur si posodil dal vse skupaj na tovarniške nastavitve ker je želel izbrisati podatke ki jih je sam pustil na telefonu?
Ali pa si mogoče naključnemu neznancu posodil za en klic in potem ni bilo več ikon?
OutOfTheBox ::
verjetno je mislil "posodobil" čeprav vprašanje je res 1A zastavljeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piskajoč zvok pri slušalkahOddelek: Strojna oprema | 1896 (1717) | videc |
» | Vam banka zaračunava vodenje kartičnega računa? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11443 (9428) | WildChild |
» | format in novo instaliranje programovOddelek: Programska oprema | 1469 (987) | hojnikb |
» | PegeOddelek: Loža | 1587 (1322) | figula |
» | Tržni inšpektorji o piratiziranju v 2010Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7763 (6643) | fosil |