Forum » Loža » kateri azijski jezik
kateri azijski jezik

Bluxou ::
Živjo,
zanima me kateri azijski jezik (poleg japonščine in indijščine*) bi bilo se smiselno učiti za kariero v tujini (Z in S Evropa) na področju STEM in poslovnega sveta.
Glede na politično klimo v svetu, je sploh smiselno učenje kitajščine in korejščine?
*Indijiski jezik me ne zanima.
Hvala za nasvete!
Lep pozdrav,
R.
zanima me kateri azijski jezik (poleg japonščine in indijščine*) bi bilo se smiselno učiti za kariero v tujini (Z in S Evropa) na področju STEM in poslovnega sveta.
Glede na politično klimo v svetu, je sploh smiselno učenje kitajščine in korejščine?
*Indijiski jezik me ne zanima.
Hvala za nasvete!
Lep pozdrav,
R.
- predlagalo izbris: HolyFuck1 ()

fikus_ ::
Kitajščina bo perspektivna, če bo šlo tako naprej.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

HolyFuck1 ::
Baje je hudačščina popularna. Poizkusi še z fokuščino ter štrikzvonikščino.
Lp,
Poliglot 27ih jezikov.
Lp,
Poliglot 27ih jezikov.

PersonaRuda ::
Trololiščino, glede na to, da si trol, kateri si je danes odprl novi račun za trolanje po Slo-tech zaradi preveč prostega časa in nobenih obveznosti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech orodje za štetje pogostosti uporabe besedOddelek: Programiranje | 5991 (4106) | silver7mikey |
» | Microsoftova umetna inteligenca prevaja kitajščino kot ljudje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23781 (18568) | Irbis |
» | Človeški jezik (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 19000 (15315) | kuall |
» | Računalnik-prevajalec (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8482 (7779) | Tear_DR0P |