» »

Katero ležišče, Vitapur, Momax, Lesnina

Katero ležišče, Vitapur, Momax, Lesnina

jurekosir ::

Pozdrav

Kakšno mnenje imate za ležišča


V Momaxu prodajajo tudi tole od Nadane. Imam okvir 160x200 in noter sta dve takšni vzmetnici od Nadane in se ne obneseta dobro, robovi se posedajo po letu in pol, sploh na sredini, vzmeti pa nekako čudno izstopijo na določenih predelih tako da je vzmetnica prav valovita.

https://www.moemax.si/p/nadana-vzmetnic...


Me pa zanima kaj predlagate za slednje. Malo sem skeptičen glede teh "znamk" iz momaxa pa lesnine, ampak navsezadnje prodajajo tudi meblojogi ki je kakovosten. No kaj si mislite o tem spodaj (Vitapur, swedish-line, premium-living). Na obeh iz lesnine in momaxa sem ležal in je bilo okej, ampak kako bo to na dolgi rok je pa vprašanje, nebi rad čez eno leto spet imel problemov. Od Vitapurja nimam možnosti preizkusiti ker nimajo razstavljenega modela in prek spleta kupovat je spet smotano, ker ne moreš vedet kakšna je trdota, kar mi je sicer zelo pomembno.

Od Vitapurja mi je zanimivo tudi, da imajo lažna mnenja. Niti ene slabe ocene z zvezdico 1 ali 2, pa če pogledate kdo je ta mnenja pisal. Povsod so imena in prva črka priimka, vnosno polje za oddajo mnenja je pa samo za ime in res dvomim da vsak napiše in priimek v eno vnosno polje. Poleg tega pa sem poskušal oddat svoje mnenje in mojega mnenja ni nikjer prikazanga


https://www.moemax.si/p/premium-living-...

https://www.xxxlesnina.si/p/swedish-lin...

https://www.vitapur.si/spalnica/lezisca.....*_ga*Njg4NDAzMDQ1LjE3MTE2MTMxOTg.*_ga_RWLYDM1RRP*MTcxMTYxMzE5OC4xLjAuMTcxMTYxNDc1MC4wLjAuMA..&gclid=EAIaIQobChMI09iThMCWhQMVF0BBAh3dCgAREAAYASAAEgImNPD_BwE



Naj omenim, da je BUDGET 350 EUR, ker se to kupuje za v najemniško stanovanje in ne bo za vedno moja last


LP
  • spremenilo: jurekosir ()

Steinkauz ::

Od teh noname bi jst prej kej tazga kupu:
https://www.svetpohistva.si/trgovina/vz...

velikBrokoli ::

Na dolgi rok se ponavadi ta cheap penasta ležišča posedejo in potem rata res shit. Sem ene 2 dal skozi, potem sem imel pa dost in naročil malce dražjo pri Slovenska Postelja, od takrat nimam več teh težav, je že mnogo let v enakem stanju kot prvi dan. Aja, pa nisem debel, imam 70kg.

Zgodovina sprememb…

Ganon ::

jurekosir ::

Ganon je izjavil:

Najboljša vzmetnica - Jogi je?


Prosim ne mi limat linkov iz drugih tem, ker sem dovolj računalniško izobražen, da najdem že obstoječe teme. Jaz sem vprašal specifiko za kar se mi ne pa ne zdi primerno pisat v že obstoječe teme, ker ko jih par takle naredi imaš zasmeteno temo in splogh ne veš kdo komu odgovarja.

Dajte se prosim držat teme.

Zanimajo me specifično ta tri ležišča.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup (kvalitetne) vzmetnice do cca. 600€? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
729066 (7120) vzmeteno
»

Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
227104603 (9317) Vanadium
»

Kateri posteljni okvir in jogi?

Oddelek: Loža
9788 (495) youPlonker
»

Boxpring ali sestavljena postelja?

Oddelek: Kaj kupiti
63233 (2766) vratmatra
»

Nakup vzmetnice - Jysk ali Moemax?

Oddelek: Loža
278890 (7375) HappyPills

Več podobnih tem