Forum » Pomoč in nasveti » Linux ne zazna kamere
Linux ne zazna kamere

polozweii ::
Linux ne zazna kamere od prenosnika.
Prižgem program Cheese, priklopim zunanjo kamero, v programu preklopim na zunanjo kamero in...vidim.
Firefox zazna notranjo kamero zato je tema. Kako odpraviti problem da bo Firefox zaznal vsaj eno kamero?
Prižgem program Cheese, priklopim zunanjo kamero, v programu preklopim na zunanjo kamero in...vidim.
Firefox zazna notranjo kamero zato je tema. Kako odpraviti problem da bo Firefox zaznal vsaj eno kamero?
- spremenilo: polozweii ()

tomlin ::
Linux ne zazna kamere od prenosnika.
ne razumem kaj ima firefox s kamero?
meni kamera lepo dela s cheese programom v laptopih
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman

V biosu nisem našel kamere da bi jo vklopil če je izklopljena.
Če bi imel firefox možnost izbire kamer bi lahko preklopil na zunanjo.
ne razumem kaj ima firefox s kamero?
Če bi imel firefox možnost izbire kamer bi lahko preklopil na zunanjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polozweii ()

Ne razumem, zakaj bios?
Za zaznavanje in namestitev kamere je cheese.
Meni dela tako vgrajena kot zunanja kamera, pač v cheese preklopiš ali eno ali drugo.
Za zaznavanje in namestitev kamere je cheese.
Meni dela tako vgrajena kot zunanja kamera, pač v cheese preklopiš ali eno ali drugo.
M. Friedman
M. Friedman

Čaki mal, zakaj v firefox-u.
Delata mi kot je treba z orodjem cheese. Ne vem a ti mal zafrkavaš, sorry?
Delata mi kot je treba z orodjem cheese. Ne vem a ti mal zafrkavaš, sorry?
M. Friedman
M. Friedman
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomlin ()

Jaz sem preklopil v cheesu ampak firefox ni zaznal. Bi moral najprej v cheesu preklopit in šele potem prižgat firefox?

johnnyyy ::
Jaz sem preklopil v cheesu ampak firefox ni zaznal. Bi moral najprej v cheesu preklopit in šele potem prižgat firefox?
Video naprave v linux-u niso "večopravilne", zato jih lahko uporabljaš samo v eni aplikaciji. Torej če imaš kamero v cheesu, zapri app in potem odpri firefox in nastavi pravo kamero.

Tu so navodila, kako spletnim mestom dovoliš/ omogočiš ali prepoveš/preprečiš dostop do tvoje kamere/mikrofona.
https://support.mozilla.org/en-US/kb/ho...
https://support.mozilla.org/en-US/kb/ho...
M. Friedman
M. Friedman

Uspelo.
Firefox sem prižgal ko je bila kamera že priklopljena. Sedaj je bila v Firefoxu možnost da preklopim notranjo/zunanjo kamero.
Firefox sem prižgal ko je bila kamera že priklopljena. Sedaj je bila v Firefoxu možnost da preklopim notranjo/zunanjo kamero.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadzorne kamere (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20796 (3145) | sandmat |
» | Katero zunanjo IP kamero kupiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8581 (3701) | blackbfm |
» | Router za zunanje kamereOddelek: Omrežja in internet | 3309 (1504) | svecka |
» | IP Kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8015 (3587) | Kekec |
» | Nadzorna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26020 (6523) | refosk |