» »

Pospešitev gradnje optike

Pospešitev gradnje optike

1
2
»

shm ::

OŠO (odprto širokopasovno omrežje) je gradilo veliko različnih podjetji, ki so sodelovali na GOŠO razpisih, ne samo Vahta, ampak tudi Rune, GVO, in manjši lokalni ponudniki infrastrukture.

Letos bo verjetno še en GOŠO razpis, tako da se bo še nekaj denarja podelilo, če se bo izvajalcem to splačalo.

MIHAc27 ::

starfotr je izjavil:

A spet nekdo, ki ima na voljo VDSL, ki gre verjetno vsaj do 100 Mbitov, coax, ki gre verjetno do 1 Gbit, 4 različne 4G/5G mobilne mreže. In še vedno ni dovolj?

In če je prisotna T2 optika in ne TS (ali obratno), to ne pomeni, da nimaš možnosti optike, če je tvoj priljubeni operater ni potegnil do tebe.

Nope, 10/2 je menda največ, kar so do sedaj operaterji lahko zagotovili na mojem naslovu.
Sem našel soseda, ki ima menda telemach in 100mb preko coax. Sem o tem govoril z telemachom in dal poizvedit... no me niso kontaktirali že 2 meseca.
Ultra z 4-5G je pa čisto od vremena odvisna (dobesedno). Večinoma deluje v redu, občasno pa vseeno pade hitrost (na 10-20) ali celo pride do prekinitve za krajši čas.

Z stabilnimi 100mbs sem jaz prezadovoljen. Ne vlačim filmov dol. Igre pa kak stream, to je to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gradnje optike, VDSL central.... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
30663606 (29665) Lonsarg
»

Kolk plačujete interneta? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11321771 (15754) kixs
»

Zakaj v Sloveniji preplačujemo internetni dostop (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
18648158 (33522) NooB
»

Sodišče uvedlo stečaj družbe T-2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
519721 (8398) čuhalev
»

Britanci zadržani do optike (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
7813925 (10289) roli

Več podobnih tem