» »

Tisk majic

Tisk majic

Kurzweil ::

Lep pozdrav,

prepričan sem, da se najde kdo tukaj, ki je že dal v tisk majice, pa imam glede tega par vprašanj...

1. Katere majice (material in znamka) ste izbral in kakšna je bila okvirna cena same majice oz. majic? Bi samo omenil, da preferiram nekaj bombažnega oz. da bo ljudem udobno to nosit, ker drugače stvar nima smisla in ne neke sintetike, da se bo potilo večino časa... tu je govora samo o majicah.

2. Kam ste dali tiskati majico oz. majice, torej katera tiskarna, kakšna je bila okvirna cena in kvaliteta?

3. Je možno dat tiskat samo eno majico, da se da par vzorcev tiskat in da se malce potestira, pa da seveda ni cena sedaj zarad samo ene majice previsoka

4. Tale točka je opcijska... če imate podjetje, band, karkoli že,... kakšno je okvirno razmerje pri tisku majic, kar se same velikosti tiče...? npr. če dam primer 10% S, 20% M, 40% L, 20% XL in 10% XXL... seveda me zanima okvirno...

Hvala za odgovore, predloge, nasvete in mnenja!

DamijanD ::

Za točko 4 - lahko narediš anketo med člani/bodočimi prejemniki majic (razen če je to skrivnost in presenečenje)
3 - tipično imajo tiskarji na voljo "prazne" majice, da potestiraš obliko/velikost; testnega printa pa ne bodo delali
2 - naše društvo je pomoje nazadnje delalo v tiskarni ANDI; ampak sigurno lahko najdeš kaj bolj lokalno

Kurzweil ::

@DamijanD, bi delal anketo oz. kar pobral naročila, ampak ne gre... sem kontaktiral par local tiskarjev in lahko naredijo kakšen test, ampak ne s sitotiskom, ampak dve drugi tehniki, ki se v tem momentu ne spomnim kaj že... kar pe nima smisla, če bo potem final tisk drugačen. Vidim pa, da je na spletu cel kup nekih tiskarn, ki delajo tudi custom majice, posamično, ampak to je seveda nek drug tisk, kolikor sem slabo seznanjen oz. poznam vse vrste tiska, je to potem nek shitty tisk.... ja majice vidim, da so nekje 4€, vsaj kar sem zaenkrat izvedel... bi pa res rad naredil zadevo takšno, da ne bo folku nerodno potem te majice iz omare vzet, pa seveda, da ne bo neka cheap sintetika...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

aktivna oblačila (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7620096 (11775) slomakita
»

Rad bi natisnil ENO majico - najceneje

356300 (1327) jusv
»

Kdaj bodo SLO TECH majice? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
596061 (5374) blue96
»

vsi mahnjeni na slo-tech (strani: 1 2 3 )

1368322 (7051) luni
»

Slika iz PCja na T-Shirt?!

132226 (2050) RobertM

Več podobnih tem