Forum » Programska oprema » mysql in uporabniki
mysql in uporabniki
DKennedys ::
re.
zanima me, kako lahko v linuxu dodajam uporabnike z dostopom do baze mysql in kako jim dolocim/spreminjam prioritete ...
lp.
zanima me, kako lahko v linuxu dodajam uporabnike z dostopom do baze mysql in kako jim dolocim/spreminjam prioritete ...
lp.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
podtalje ::
najprej si naloži phpMyAdmi, tako da boš najlažje prišel do tabel,
kjer nastavljaš uporabnike
kjer nastavljaš uporabnike
BigWhale ::
Zares cudno je to, da v dokumentaciji od MySQLa tocno to tudi pise! Se vec, celo poglavje je temu namenjeno!
yimi ::
Joj!
Saj res, zakaj bi šel na www.mysql.com pa kliknu Documentation pa si za pol urce prebral pa znal, če pa lahko na slo-tech forumu vprašaš, pa počakaš 4352 dni da se najde kakšen tebi enak lamer, ki ti bo šel odgovarjat na takšno vprašanje, sveda veliko manj podrobno in kvalitetno kot originalna dokumentacija.
Uporabljajte dokumentacijo, ker je običajno vedno na voljo (oz. mora bit) ... kdo bo pa izobrazil uporabnike če jih dokumentacija ne bo
(ne) Znanje angleščine je pa recimo ... nek tretji faktor
Saj res, zakaj bi šel na www.mysql.com pa kliknu Documentation pa si za pol urce prebral pa znal, če pa lahko na slo-tech forumu vprašaš, pa počakaš 4352 dni da se najde kakšen tebi enak lamer, ki ti bo šel odgovarjat na takšno vprašanje, sveda veliko manj podrobno in kvalitetno kot originalna dokumentacija.
Uporabljajte dokumentacijo, ker je običajno vedno na voljo (oz. mora bit) ... kdo bo pa izobrazil uporabnike če jih dokumentacija ne bo
(ne) Znanje angleščine je pa recimo ... nek tretji faktor
DC- ::
Če se ti ravno ne da brat dokumentacije ti predlagam MySQLCC
Najdeš ga pa tukaj http://www.mysql.com/products/mysqlcc/index.html
DC-
Najdeš ga pa tukaj http://www.mysql.com/products/mysqlcc/index.html
DC-
DKennedys ::
re.
Vbistvu jst vem kako se dodajajo userji ... pa tut vem kak se nastavlajo privilegiji .. in zaka je kaksen privileglij ...
samo ko se potem loginam ma kr usak user vse pravice neglede na to kako sem prej nastavu.
sploh ne omejuje nic ... zato pa sem mislu da delam kaj narobe ... al pa da je treba mogoce kje u kakem configu kaj spremenit oz. enablat
lp.
Vbistvu jst vem kako se dodajajo userji ... pa tut vem kak se nastavlajo privilegiji .. in zaka je kaksen privileglij ...
samo ko se potem loginam ma kr usak user vse pravice neglede na to kako sem prej nastavu.
sploh ne omejuje nic ... zato pa sem mislu da delam kaj narobe ... al pa da je treba mogoce kje u kakem configu kaj spremenit oz. enablat
lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#/VS] connection to DBOddelek: Programiranje | 1010 (902) | KalEl |
» | mysql velikost tabeleOddelek: Programiranje | 934 (882) | SodVina |
» | Installacija WebPortala na DiskOddelek: Omrežja in internet | 1362 (1198) | Hux |
» | MySQL users & passwords problemOddelek: Programska oprema | 1419 (1326) | Loki |
» | My SQL ????????????????????????????????Oddelek: Programiranje | 1572 (1303) | darh |