» »

Ram

Ram

PapaDOc ::

Ko sm kupu računalnik je pisalo trgovini da ima računalnik 256mb rama, in pridem domov pa ga przgem im mi napise da ga mam 192 mb ok ok pac so me na nategnil 8-O, amapk ucer ga pa odprem in za foro mal pogledam in vidm da na ramu pise 256mb:O (samsung, pc200,.. )
kako je to mozno da mi ga zazna sam 192mb h ga mam pa ubistvu 256:(? A mogoče ve kdo ve kaj bi blo lahk narobe? Hvala za pomoč

Lp

Papadoc
Spoštuj druge in tega ne pričakuj nazaj!!! :)

boštjan ::

kaj pa kakšni programi,ki so primerni za to,recimo sisoft sandra2004,aida32,cpu-z

OZZY ::

:))))) A si mogoče kupu kompjuter z integrirano graiko. se pravi, da ti grafika odžira del pomnilnika. Jaz ti povem da je tako. Zdej pa v jok in na drevo. kaj pa kupuješ najcenejši računalnik. Pre se pozanimaj kaj dobš za ta denar. Verjetno je pisalo zraven ko si kupu kaka grafika 3d (po možnosti integrirana).

ja pa še to. Ker je dano grafiki 64Mb tvojega ram pomnilnika tebi ostane toliko manj od 256Mb. kok pa izračunaj. Ali pa si to že ugotovil. In taka grafika je veliko počasnejša od ostalih. tako da si se malo zajeb**.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OZZY ()

AlienGT ::

Ne pretiravajte no. Fant naj kar lepo kupi še grafo in vse bo v redu. Ker je ni bilo, je dal za sistem pač malo manj, zdaj bo pa še nekaj zraven dal (če to rabi seveda). Ni panike.

mam grafo ati radeon 64mb (aja to je drgac prenosnik).:D

morphling1 ::

Ne nimaš samostojne grafične, imaš Atijev IGP čip, ki je seveda integrirana rešitev in troši sistemski pomnilnik. Samostojne rešitve so recimo R7500, R9000, ali pa Gfgo4200,5600 itd, vse ostalo je večinoma integrirano na notesnikih.
Povej kater notesnik sploh imaš.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

compaq presario aja ,ne sej vem da mam integirano sam sm mislu pac da ma ta grafa "svoj" spomin:\

morphling1 ::

Največ kar lahko narediš je da nastaviš spomin na 32 MB, več za 2D ne rabiš, igric pa verjetno tudi ne misliš veliko igrat.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

bom še vidu tko in tko sm mislu zdele ekrat nabavt še ram :D (256) tko da pol bi ga mogu met dost :) tko da bom kr tko pustu k je :\

Hvala vam za pomoč 8-)

OZZY ::

alien-ma ja. Sem bil mel preveč kmmmm...no sej veš. Slab dan. Se opravičujem.
Go with the flow.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14916737 (7698) Seb4
»

prenosnik pod 180k SIT (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
806164 (4194) |_CoBrA_|
»

Koliko minimalno ram-a za Windows XP?

Oddelek: Operacijski sistemi
454724 (3820) Jan987
»

Računalnik za šolo