Forum » Mobilne tehnologije » Izpisovanje kontaktnih podatkov na mobitelu
Izpisovanje kontaktnih podatkov na mobitelu
feryz ::
Ej folk, nekaj guglam in mi ne rata nekako.
Po novem se pri nekaterih neznanih številkah izpisujejo že kompletni podatki klicatelja. Podjetja, seveda.
Od kje telefon oz. imenik to vleče?
Po novem se pri nekaterih neznanih številkah izpisujejo že kompletni podatki klicatelja. Podjetja, seveda.
Od kje telefon oz. imenik to vleče?
dunda ::
Odvisno od "dialerja" (programa za klicanje). Če uporabljaš recimo Googlovega, pač iz svojih baz izpisujejo, kdo te kliče.
Prav tako polnijo tudi baze spam klicateljev in podobne golazni.
Prav tako polnijo tudi baze spam klicateljev in podobne golazni.
https://www.kacnje.eu
Uporabnik ::
Podjetja, ki imajo svoj CRM, imajo potem app na telefonu in potegne podatke iz tam in izpiše. Podatki lahko v CRM pridejo tudi iz raznih marketinških akcij.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
Ne vem če bo tako. Ker izpisujejo se tudi taki, ki imajo skorajda še Nokio, kaj šele da bi kaj dali na informatiko.
Uporabnik ::
Ne vem če bo tako. Ker izpisujejo se tudi taki, ki imajo skorajda še Nokio, kaj šele da bi kaj dali na informatiko.
Kaj ima klicatelj je nerelevantno, če je podatke kdaj vpisal kjerkoli in so jih zabeležili.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
nokken ::
S človekom sem se pogovarjal prejšnji teden, mi je izpisalo cifro. Ga nimam v imeniku, ker se res občasno slišiva.
V torek me kliče spet, puf podatki.
Ga pokličem včeraj, kaj je naredil, da se to dogaja. In je rekel, da zagotovo nič.
Zraven klica nariše še slušalkico in napiše SMART.
Tudi pri nekaterih stacionarnih cifrah to dela.
V torek me kliče spet, puf podatki.
Ga pokličem včeraj, kaj je naredil, da se to dogaja. In je rekel, da zagotovo nič.
Zraven klica nariše še slušalkico in napiše SMART.
Tudi pri nekaterih stacionarnih cifrah to dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
ToniT ::
Ok, torej ni enoznačnega odgovora. Telefon se je kar naenkrat spomnil, da bo začel prikazovati podatke nekih klicateljev. In to brez njihove vednosti.
Kul.
Kul.
ToniT ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefonska stevilkaOddelek: Loža | 4866 (1787) | BuDi79 |
» | V tujini telefon problemi... kaze cudne telefonskeOddelek: Pomoč in nasveti | 858 (644) | UganiKdo |
» | Ščitenje osebnih podatkov proti lastni volji (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 17371 (16499) | zmaugy |
» | Telefonski klici neznancev iz tujineOddelek: Loža | 8862 (6126) | St235 |
» | Irce nadleguje slovenska telefonska prevara (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 31982 (28706) | AndrejO |