Forum » Operacijski sistemi » Nastavitev desnega klika v WinXP
Nastavitev desnega klika v WinXP
Marjan ::
Pod desnim klikom se ti naserjejo skoraj vsi instalirani programi.
To potem vidimo npr. v Explorerju kot Add - New - potem pa 20 brezveznih programskih elementov.
Kako to zbrisat?!
To potem vidimo npr. v Explorerju kot Add - New - potem pa 20 brezveznih programskih elementov.
Kako to zbrisat?!
- spremenilo: Marjan ()
mare_ ::
Kolikor se jaz spomnim, sem šel v regedit, poiskal (urejanje/išči) en vnos v ta meni, in sem našel pač eno mapo", kjer so bili ključi, ki so bili potem tudi prikazani v tem meniju. Potem sem samo zbrisan nezaželjene et voila.
neki123 ::
Na teh dveh mestih v registru v WINXP:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Discardable\PostSetup\ShellNew]
[HKEY_USERS\S-1-5-21-1214440339-573735546-839522115-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Discardable\PostSetup\ShellNew]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Discardable\PostSetup\ShellNew]
[HKEY_USERS\S-1-5-21-1214440339-573735546-839522115-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Discardable\PostSetup\ShellNew]
Sploh nimam takih map. Pri tazgornji do CurrentVersion, pri spodnji pa do cifre.
Kater OS pa imaš?
Kater OS pa imaš?
Slowenc ::
Marjan:
Tvoj problem rešiš takole:
Control panel -> tweak UI -> New in tam odstraniš kljukico katerega programa nočeš imati prikazanega.
Če imaš win2k ali xp.
Waala
Tvoj problem rešiš takole:
Control panel -> tweak UI -> New in tam odstraniš kljukico katerega programa nočeš imati prikazanega.
Če imaš win2k ali xp.
Waala
Skiny gate.
WinXP Pro brez SPjev, ker me nekaj zajebava instalacija SP...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Marjan ()
Citat by M$:
> Tweak UI
This PowerToy gives you access to system settings that are not exposed in the Windows XP default user interface, including mouse settings, Explorer settings, taskbar settings, and more.
Version 2.10 requires Windows XP Service Pack 1 or Windows Server 2003.
> Tweak UI
This PowerToy gives you access to system settings that are not exposed in the Windows XP default user interface, including mouse settings, Explorer settings, taskbar settings, and more.
Version 2.10 requires Windows XP Service Pack 1 or Windows Server 2003.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 z reklamami tudi v Raziskovalcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40719 (34283) | D3m |
» | My computer izginil iz sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1470 (1332) | R33D3M33R |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2120 (1838) | K0K0 |
» | Kaj naredite po namestvi xpOddelek: Operacijski sistemi | 1894 (1449) | bojsi |
» | v XP LogIn mi non-stop pise - 8 unread mail messages (??)Oddelek: Programska oprema | 1129 (937) | Apek |