Forum » Loža » Zvočno snemanje s strani policije
Zvočno snemanje s strani policije
BRBR ::
No, nevideno do sedaj.
Pride policija, dve uri od prijave, in želi me snemat, ko podajam prijavo, samo zvočno domnevam, se mi ni dalo ukvarjat.
Nato naredijo zapisnik, ki mi je dan v branje, mnogo lepše kot bi jaz napisal, ampak bogami kracarije in ga podpišem.
Zadeva, pred vhodom na moje dvorišče je gara, ki mi je zaparkirala dovoz.
Malo so imeli težav s tem snemajem, ker osumljenec, jaz, se je sukal v smeri snemalne naprave in od nje in se verjetno pol ne sliši (-:
Po njihovem scenariju pa nisem hotel nastopat.
A to je zdaj nov zakon, da se snema prijavitelja, a sem samo jaz tako super ?
Pride policija, dve uri od prijave, in želi me snemat, ko podajam prijavo, samo zvočno domnevam, se mi ni dalo ukvarjat.
Nato naredijo zapisnik, ki mi je dan v branje, mnogo lepše kot bi jaz napisal, ampak bogami kracarije in ga podpišem.
Zadeva, pred vhodom na moje dvorišče je gara, ki mi je zaparkirala dovoz.
Malo so imeli težav s tem snemajem, ker osumljenec, jaz, se je sukal v smeri snemalne naprave in od nje in se verjetno pol ne sliši (-:
Po njihovem scenariju pa nisem hotel nastopat.
A to je zdaj nov zakon, da se snema prijavitelja, a sem samo jaz tako super ?
Never underestimate the power of idiots in large groups.
- spremenil: BRBR ()
kloko ::
Kolega, živite morebiti pod kakšnim kamnom? Naši palicaji že nekaj časa nosijo "bodycame" na svojih možatih teleščkih, za vsak slučaj...
PacificBlue ::
Ko so na terenu ja. To že nekaj časa.
Sem podal eno prijavo na policijsko postajo par dni nazaj, ampak tam pač tega ne nosijo.
Sem podal eno prijavo na policijsko postajo par dni nazaj, ampak tam pač tega ne nosijo.
I’m out.
:3
:3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spolni prestopnik g. Pribac? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 36789 (17670) | hbgqzR |
» | Vdor v android tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 7949 (6644) | All |
» | Presenečen nad poštenostjo ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8913 (4662) | Mipe |
» | Posnetki seje Pahorjeve vlade na YouTube (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8527 (6372) | Matako |
» | Port scanningOddelek: Omrežja in internet | 1660 (1203) | Keyser Soze |